çoşşşş biehhhh birişşşş dehhh nası okudun onu kızz yazık kocanı ne olarak görcen acaba eve gidince yaz yarın bizee
dene kıssss sonnnaaa bana tşkkure gelirsinnnn
Bunlardan var bende zaten kızz güzel oluyor sıcak sıcak
yok kız ses messs odun bu bildiğin kalasss...
ahanda aradım meşgule attı..
yoğun bugun demekki...
kalasss
yok kız ses messs odun bu bildiğin kalasss...
ahanda aradım meşgule attı..
yoğun bugun demekki...
kalasss
nerden alcam ben bol istemiyorum cukk die otursun sütüme ben yeşilli gibi zayıfım benim paylaştığım güzel demi ama satışta deil modeldeydi hazal bana bulsan bunlrdan yaaa
nerden alcam ben bol istemiyorum cukk die otursun sütüme ben yeşilli gibi zayıfım benim paylaştığım güzel demi ama satışta deil modeldeydi hazal bana bulsan bunlrdan yaaa
ne bıleyımmmm ithal muz olarak görebılırımmmmm
Tamam kuzu ben bakarım akşam araştırırım kociş çalışıyor bende netten bakarım sana atarım resimleri markayı falan söylerim bulursam
Akşam işiniz yoksa gelin 8'den sonra konuşuruz tabe işiniz yoksaaa kuzularrrr
meşgulemi attttıııı tövbe tövbeeeee yoksam bı mesajlaaa işi bitirdin miiiii lennn adam oarlarada sey olup gelmesin eveeee eeee aha elinde patladııı tabı yıllarca bısey yapma sen bırden yapınca adam heycanlanıp gitmiş olabılır
bekleeee esma ama sakın kavga etmee haaa söz verdin bana...
belki çok işi var ağır abiii belkide....sen evde üstüne düşersin nasılsa eve gelcek...gızz havuzlu çarşıda iç çamaşırcı vardı bugün bi gecelik al orda arkası çapraz mapra zossun saten ossun kısa ossunnnn
meşgulemi attttıııı tövbe tövbeeeee yoksam bı mesajlaaa işi bitirdin miiiii lennn adam oarlarada sey olup gelmesin eveeee eeee aha elinde patladııı tabı yıllarca bısey yapma sen bırden yapınca adam heycanlanıp gitmiş olabılır
BURCUUU kız sen yazma bana... işyerınde patlıyorum kahkahadann.... çoook güldürüon beniii...
allahımm sana geliorummm
annem o gecelikin aynısından var ama bende
birde bugun eve gidip gitmeyeceğimi bilmiorum araba hala serviste ise gidemem..
adamm ne yapr bilmm artık
BURCUUU kız sen yazma bana... işyerınde patlıyorum kahkahadann.... çoook güldürüon beniii...
allahımm sana geliorummm
dene kıssss sonnnaaa bana tşkkure gelirsinnnn
Tamam kuzu ben bakarım akşam araştırırım kociş çalışıyor bende netten bakarım sana atarım resimleri markayı falan söylerim bulursam
Akşam işiniz yoksa gelin 8'den sonra konuşuruz tabe işiniz yoksaaa kuzularrrr
Ben diyorum sana sen dünde kocanı evde tek bırakmayacaktın bugün hiç bırakma hafazanallah yaniii çocuğu mocuğu boşver kocana koş
cnm kardeşim gelicek gitcez şimdi dr...eğer bana gidersek yemek yerizz belki bende kalır gelemeyebilirm ben....ama uğramaya çalışırım bulursa at tamammı alıcam çünki...
allahımm sana geliorummm
Tamam kuzu ben atarım sana nese ben çıkıyorum şimdik işler birikti valla bitireyim bunları yarına kalmasın.... öptüm hepinizi şekerler
kıs o toplu resım vardıyaaa renk renkk onlardan bı tek turuncunun totosu guzel dıgerlı fıssssssssssssss bebek bezı var gıbı duruyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?