Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm benim çok sevindim herşeyin iyi olmasına

biz doğunca bir boşluğa düşcez gibi karnımızda pıtpıtlar tekmeler çok alıştık içerde birinin olmasına...

Uçurtma avcısı die die yırttım kendimi böcük daha okuyacak dün izledim filmini çok güzeldi....Ağladım çok icimi acıtan bir hikaye oldu ....sen ikinci kitabını okudunmu cnm?

Günaydınnnn kızlar...

dün flormarın bi fondetini aldım inanılmaz güzelmiş müthiş kapatıyooo

günaydın kızlar!
uykusuz bir gece geçirdim!
dün markete uğrayıp alışveriş yaptım eve geldim. geç oldu haliyle.
ıspanakları yıkadım suda bekletirken çamaşırları katlayım derken oğlum geldi.
öğretmeni not yazmış ishal şeklinde kaka yapmış kıyafetleri batmış.
2 haftadır zaten kakası tuhaf.
akşam aldım mutfakta sütünü hazırlarken yine kaka yaptı ama anladım ishal olduğunu.
hemen koşup değiştirdim.
sonra muz yedirdim toparlansın diye. babamız geldi.
sütünü içirdim eşime dedim sen uyut.
ben mutfağa gittim ıspanakları yapayım diye ama oğlum mız mız ağlayıp duruyor.
dayanamadım gittim yanına beni istiyor.
aldım kucağıma su içirdim filan babası aldı evde dolaştılar.
öğretmeni diş çıkartıyor olabilir yazmış. bende diş jelinden sürdüm.
yine babasıyla yattılar bende yemeğe bakıyorum.
yine ağlayınca gittim aldım kucağıma kalktı başını omzuma koydu sarıldı öyle uyudu.
yarım saat öyle yattı sonra yanımıza yatırdık.
saat 10,30 uyudu ben gittim yemek yedim sonra eşim yemek yedi yattık.
gece arada mızırdandı durdu. sabaha kadar gözüm üstündeydi.
uyu uyan sersem oldum.
şu dişler çıksada rahatlasa kuzum

Melodi geçmiş olsun canımm ..

ya netten baktım fotosunada yok o benim aldığımın resmi.. lacivert kutulu büyük bi kabı var sıkıştırılmış fondoten diye yazıyo...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben çok hastayım dün akşam dan beri yatıyom feci grib oldummm
kuzumu almadım onada bulaşmasın diye burnumda tütüyor yavrummmm
offf offffffff bugün yine duygusalım beeeee

melodii ayyy kıyamam yaa geçmiş olsunnnnn varya nasıl içerlendşm yine biz yavrularımızı göremiyoz sen öğretmenlerden bende ananeden alıyom haberleri napmuış nretmiş diye neyse sağlıklı olsunlarda
annesi ispanağı h.sonu yap bari maviş ilgi istiyor

alyacım kendinmi açıyosun cnm elde??

casperim nasıl kolaymı hazırının yapımı tadı nasıl?

evt canım ben açıyom alıştım zati hazırını pek beğenmedik ama acil olunca yapılabilir
biz ona bol yumurta kırıyoz hamuruna ımmmmm mis gibi oluyo

güneş kıs diğer topicte okudum. oğlunu musluk altında yıkamışsın.
anam cesaret edemem ben. hep kuvette yıkadım.
hala odada küvette yıkarım. yıkarkende köpüklü köpüklü öperim.

evet meloşş hemde defalrcaaa kakamı yaptı hemen suya sokuyordum ztn ızmr sıcagını bılrsın yazınnn cocuk rhtlıyordu 1kere bıle hastada olmadıı sakarlkda yapmadım sukur ztn elım kadrdı dogdugnda cok kucuk dogmustu benım yavru 2.5 kg... yanı ama tabı kılo ıle alakası yok yaznda hep banyoda yıkadım dusun altındaaa ayakktaa duryrdu ben yıkıyordum. sadece kısın kuvetını kullanıyoruz mecbur hasta olmasın dıye banyoyu 2 saat ısıtacagımızaa klımann onnde yıkıyoruzz az havlr ısınsın yıne banyoya terfııı ınsallah

günaydın kızlarr nasılsınızzz?

bende kotu bir gece gecırdım poffyaaa

bılıyorsunuz oglum zaten hastaydııı. dun onu aldım markete ugra eve gıt o ara esım geldıı.. okdr yoruldum otobuslerde aynı saate evdeydık bılseydım beklerdım onuda..

neyse benım koca kıl bıraz tutturduuu benım aklım cocukta kalıyorrr doktora goturelım dedımmm ıymısss hafıf oksuruk var ne gerek varr oda yok olmaz gıdelım atesıde dusuk doktor ne dıcek aynı ılacları vercek barı hastaneye gotrlm deıdm yok doktoruna gıdelım tutturdu o onu takıp edıyor hep dogru teshıs koyuyor vs vs. benımde halam geldı zıyarete malum karnım belım kopcak gıbı agrıyorrr bılırsınızz...

neyseee ii dedım tamamm ta ksk ya gıttık doktoru aradık bekledı bızı muayene vs doktor dedıı bukdr sık olması ıyı deıl ama bu hastalıgınıuda kıs bıtımı hastalıgı olark degerlendırcem egerkı yakın bır zamnda tekrarrr bole olursaaa kultur alcazz dedı once cocuktn sonra anne babadn tasıyıclk varmı dıye..

neyseee bogaz enfeksıyonu ıltıhaplar toptopmus yavrumda dıslerdede harekt varmıss. gozune bısı yazmadı hepsı bırbırını tetıklıyor bukdr ılac yazmayalım cay masajı yapmaya devamdedı.

neyse oglum muayene olurken cok agladı. ama sonra delı gıbı oynamaya basladı doktr ne derse tekrarlıyordu hehe..
boyu 89 cm olmuss uzamıs kıloda almıs ama cok dııl 11 .80 kg falandı.

neyse eve geldık saat 10 yemek ye 11 omure pasta yap okulda pasta gunuydu 12 de totomun ustune otrdummm veee uyuyakalmıszz koca ben cocuk oturdugumz yerde ustumz acık bır uyandık saat 2:30 hemn yataga gıttık ama benm oglan cok mızmızdı sabaha kdr mızkladı uyuyamadım dogru duzgun anlıcanız pert bır haldeyımmmm..

ay uzun uzun anlattım derdımı sizeee rahatlayım bari diyee

kuzum geçmiş olsunda nenem ishal olan çocuğa süt içirilmez derdi süt içirmeseydin keşke 2-3 gün süt içirme cnm....bende çocukkken çok ishal olurdum salatalık ve süt baharatlı şeler hep yasaktı...

bencede bebeişler ilgi istediğinde yemeği kolay edin yahu...

geçmiş olsun cnm işyerindemisin?

çok geçmiş olsun canım acil şifalar!
ay sormma yaaaa! bi tane defterimiz var hergün öğretmene not yazıyorum oda bana yazıyor. not dediğime bakma resmen mektup yazıyorum.
ıspanağı yaptım bile. yıkamıştım zaten yapması kolay oldu da tabi ben böyle olduğunu düşünemedim.
böyle sarıldı başını koydu ya nasıl tuhaf oldum anlatamam. bende otururken uyumuşum.

gunaydınlar kızlarrrrr
melodi geçmiş olsun cnm acil şifalar

günaydın sağol canım.

Melodi geçmiş olsun canımm ..

ya netten baktım fotosunada yok o benim aldığımın resmi.. lacivert kutulu büyük bi kabı var sıkıştırılmış fondoten diye yazıyo...

sağol canım, parfümeriden bakmak lazım. adı numarası filan vardır yaz bakalım.

güneşimmm geçmiş olsun sanada yavrunadaaa kız bişiyi yoktur çocuğun daha küçüçük yavrular bu soğukda yollarda kalıyo işte ondan bağışıklıkda gelişmediğinden böle oluyor

geçmiş olsun cnm nazar değdi yaa paşalarınız hasta senin halinde harap herşeye yetişmeye çalışyosun çok zor valla...

ben bunları okurken korktum yaaa kreşe göndermeseydin biraz dinlenseydi....

senin yıllık izin felan yokmu şöle 2 gün alsanda yavrunla geçirsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…