Kokoşş Hatunlar Kulübü

meloş bebelac 1 yasa kadr verıdm 1 yas sonrası ınek sutune basladım genlde pıanrın 1 yas sutu yada ballı sutunu verıyorumm.. ama bazenn norml sutlerdende denk gelıyor eger kabule tmıyorsa sulandır ver ılk baslrda sutu ben öle yapmıstım... dırek ınek sutu deıldee sulandırakk verdım bıkac defa ama benmkı obur hemn hepsını aldıı reddetmedı yane

eee borusunun altına şişe koyun sizde allahım iskenderunda hep bu sorun var bilirim hepsi böyle yapılmış ne salaklar yaa yaparken hiç düşünmüolar...

bende süt olarak ÜLKER İÇİM SÜTTEN ASLA VAZGEÇMEMMM.ONA GÜVENİYOM NEDENSE PASTA BÖREK VS İÇİN DE
AMA SÜTAŞ GÜNLÜK SÜTTE ALIYOM

cnmm hiç hareket etmediğine eminmisin..

çikolata falan ye bakalm..

şaşırdım ... bu kadar uzun süre olmamsı gerkli..

azda olsa etmeli.. hatırlamıormusun aacabaaa

canmm seni atlamışımm
sana da çook geçmiş olsunn..

bu ara beni sıcaklar basıo ayy bu gidişle üşütüp hasta olcam
üzerimde ince bi penye ve şal var yetio bana
ellerimden ateş fışkırıyo resmen yaa

son gelişme kocam dediki ablamı ara davet et randevuya gitcez yaa 11 buçukta eşime demiş bende gelim all işteee meraklı melahat....

ben şimdi tartışım mi bu adamla gelsinmi ....

mirayım sütü zaten gündüz vermiyorduk. haftasonu düzelince verelim dedik.
sadece gece veriyordum içmezse uyumaz uyusada gece uyanır.
aslında toz maması var onu mu içirsem acaba?

sen bilirsin cnm benim çocukluğum ishalle geçti sütü içirmezdi annem ara verirdi toz mamayı kullan derim geçince verirsin yine..

son gelişme kocam dediki ablamı ara davet et randevuya gitcez yaa 11 buçukta eşime demiş bende gelim all işteee meraklı melahat....

miroşş tartışacak ne var..

alla alla kızım normal olun biraz yaa ... yeğeni görmek ister tabiki..

tammm canım araıyım de..

davet et sende... ne olcak... görse ne olur bebeğin bir yerimi eksilecek.. vallaha kızlar sizi anlamakta zorlanıyorummm

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

doğru kreş sana baya yardımcı oldu ama enfoksiyon gibi hastalık gibi şeyler toplu ortamda daha çok bulaşıyor oğlanın resimlerinide face felan koyma cnm nazar gelmesin burda biz bizeyiz az bakıyoz hatta burdan da çek bir süre...
Sende çok yorulyosun cnm bu yeniişyerinde yılın dolunca izin hakkın yokmu....

aradım evine yeni koltuk takımı almıştı o gelmiş yerleştirdim terledim duşa gircem gelemem keşke erken söleseydin dedi... Dedim bilyosun yaa salı gitcez dedim kafam karışık unuttum dedi...:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

cnm normal pınar süt.. yada günlük şişe süt ile.. cicibebe ve bal ile dene...

o beblac ve aptamillerden çok daha faydalı..

ben hiç kullanmadım oğlmda onları..

ben 2 aylıktan beri bebelac mamasını verdim.
şimdi junıor sütü ile devam ediyorum.
doktora sormak lazım.

benim kızım belkide 2 kutu mama yememiştir
emzirdim 19 aya kadar
sonrada zatti 1 yaşından hatta 9 aydan itşbaren süt verdim inek sütü

benimki emmedi sütüm yoktu biliyorsun canım.
mamasından sütüne geçtim.

pınar çocuk sütünü verdim 1-2 kere. 200 cc verdim yarısından biraz fazla içti ve bıraktı. aptamılın sütünüde sevmedi.
bebelac sütüne bayılıyor.

kıs ne tartışcaksın. halası merak etmiştir yeğenini.
hiç takma boşver. şimdi eşimle tartışsan boş yere gerileceksin.
laf sokarsa sende cevabını verirsin.
bu seferlik gelsin öbür randevuya gelmek isterse düşünürüz.

ayy görümcen adına çok üzüldüümm

bakkkk miroşş hanım.....................................

kocanla tartışsan tartıştığınla kalırdın..

ama eminim kocanada soğuk soğuk tmmm demişsindir..

kızz bebeği görse ne olur.. bukadar hırs etme sana zarar.. senin iyiliğinle iyi olurlar bırak.. iyi olmazlarsada allah görür..

kızıyorum ama sana artık.. iyice bilenmişsin sen bunnara.. tınlama gelen gelir gelmeyen gelmezz

Bende kontrollere eşimle gitmekten hoşlanıyorum yanımda kimsenin gelmesinden hoşlanmıyorum esmoşş napimki böle hissediyorum..

zaten çekiniyorum tuhaf oluyorum

ben peynır ve yoğurttada sütaş alırım bazen sek bazen pınarda alıyorum ama sütaş yoksa

hadı pakem bızdede slm et paşana

sen bilirsin cnm benim çocukluğum ishalle geçti sütü içirmezdi annem ara verirdi toz mamayı kullan derim geçince verirsin yine..

canım öğretmeniyle görüştüm dişten kaynaklanıyor dedi. sadece gece verin dedi.
zaten ishalde 6-7 defa ve fazlasını yaparsa dr. götürmek gerekirmiş.
eşim dr. bir müşterisine sormuş.
bugünde kendi dr. gidecek. çocuk dr. una da sorar.

esmacm yaa bişi sorcam sana..
bebeğin doğmasına yakın ay doğmasn kimse görmesin onu duygusuna kapılmadın mı hiç
ben şuan o moddayım bi hemen doğsa istiyorumm
bide doğmasn kimse görmesin bebeğimi o benm diyorumm ayy kıskanıyorum çook :26:

benim kızım belkide 2 kutu mama yememiştir
emzirdim 19 aya kadar
sonrada zatti 1 yaşından hatta 9 aydan itşbaren süt verdim inek sütü

maşallah inş. benim sütümde senin ki kadar olur süt pompası şimiden alımmı alya bak bi manuel alıyım şunu nasıl elektirkli 160 TL yaaa bilemedim sütüm bitmesin die başlarda da kullanmam gerekir demi öyle yazıyo...

cnmm hiç hareket etmediğine eminmisin..

çikolata falan ye bakalm..

şaşırdım ... bu kadar uzun süre olmamsı gerkli..

azda olsa etmeli.. hatırlamıormusun aacabaaa

gece ederdi normalde hiç etmedi dün gündüz de etmedi...şimdi çuklat yedim bakalım kafam karıştı yaaa

esma nie tekme atmıyor bebek 2 gündür bugün sabahtır karnıma ağrı saplanıyor sabah bi girdi çok ağrıdı şimid az az giriyo yan tarafa doğru....

hiç olmadı cnm..

sadece 30 gunlukken bebeğimi bırakıp işe başlıyacağım zman çok ağladım..

annesini bilmicek die.. oda boşmuş.. bebek anneyi bilir başkasını bilmez..

ama benmle geldiklerinde mutlu oluyordum..

benm bebeğimi sevmeleri... çok hoşuma gider... yanii...

kontore giderken kayınvalidemde gelirdi..

ben eşimle çok gidemedim kontorle... ne bileyım.. garip gelior bana...

benm bebeğimi merak etmeleri görmeleri dediğim gibi ancak benm çok hoşuma gider.. gurur duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…