gece 200 cc süt veriyorum eğer yetmezse ağlıyor bitti diye.
sonuna doğru biberonu elimden alıp kendi içiyor. boş biberonu çekiyor bittiğne emin olacak.
sen oğluna süt olarak ne içiriyorsun?
ben bebelac junıor alıyorum.
evde toz ama var ondan versem geceleri daha mı iyi olur?
tüm annlere geçmş olsun..
çok üzüldüm.. kızlar ..
bende kolum fenaa.. pazar öğleden beri... sol kolumu kaldıramıorum...
üşüorumda... klima açamıorum... pervaneden aşağıya su damlıor.. miroş bilir .. havuzlu çarşıya baktığı için..
insanların üzerine damlıor.. yasakladır..
elektrikli soba var... onu açıyorum.. odam diğer ortakla ortak.. oda kendıne çeviriyor... pislik..
zaten sinirim tepemde...allaha havale ediom valla
cnmm hiç hareket etmediğine eminmisin..
çikolata falan ye bakalm..
şaşırdım ... bu kadar uzun süre olmamsı gerkli..
azda olsa etmeli.. hatırlamıormusun aacabaaa
mirayım sütü zaten gündüz vermiyorduk. haftasonu düzelince verelim dedik.
sadece gece veriyordum içmezse uyumaz uyusada gece uyanır.
aslında toz maması var onu mu içirsem acaba?
son gelişme kocam dediki ablamı ara davet et randevuya gitcez yaa 11 buçukta eşime demiş bende gelim all işteee meraklı melahat....
ben şimdi tartışım mi bu adamla gelsinmi ....
alyam sanada gecmıs olsun sımdı okudum topicce dokuluyoruz pofff
mıray benm ızın sansım yok özel sırketteyz bızzz ben yenı sırkete gecıs yaptm ızın hakkım dayok mecbur krese gıtck ınan babanneden daha az yoruyor kres benıı.. ama krestn once baslamstı oglumn hastalıkları yaaa tabı bırazda kresteen kapıyor havalrda kotu allah yardımcımzz olsunn. babası bolbol okudu sabahda gecede oglumuuu gozlerıı cok kotu akıyorr capaktn yapıyorr kuzumnn
evet meloşşş benm her gecem uykszzz yaa bırde belımn agrısndann uyumakta zorlanıyrrmmm oglummm yanmzda yatınca hele hıc uyuyamıyorm hasta dıyede babası hıc yatagına koymuyorr yanı alsıtk uykuszluga o neysedeee. hasta olmasn yeter bana
son gelişme kocam dediki ablamı ara davet et randevuya gitcez yaa 11 buçukta eşime demiş bende gelim all işteee meraklı melahat....
miroşş tartışacak ne var..
alla alla kızım normal olun biraz yaa ... yeğeni görmek ister tabiki..
tammm canım araıyım de..
davet et sende... ne olcak... görse ne olur bebeğin bir yerimi eksilecek.. vallaha kızlar sizi anlamakta zorlanıyorummm
cnm normal pınar süt.. yada günlük şişe süt ile.. cicibebe ve bal ile dene...
o beblac ve aptamillerden çok daha faydalı..
ben hiç kullanmadım oğlmda onları..
benim kızım belkide 2 kutu mama yememiştir
emzirdim 19 aya kadar
sonrada zatti 1 yaşından hatta 9 aydan itşbaren süt verdim inek sütü
meloş bebelac 1 yasa kadr verıdm 1 yas sonrası ınek sutune basladım genlde pıanrın 1 yas sutu yada ballı sutunu verıyorumm.. ama bazenn norml sutlerdende denk gelıyor eger kabule tmıyorsa sulandır ver ılk baslrda sutu ben öle yapmıstım... dırek ınek sutu deıldee sulandırakk verdım bıkac defa ama benmkı obur hemn hepsını aldıı reddetmedı yane
aradım evine yeni koltuk takımı almıştı o gelmiş yerleştirdim terledim duşa gircem gelemem keşke erken söleseydin dedi... Dedim bilyosun yaa salı gitcez dedim kafam karışık unuttum dedi...:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
aradım evine yeni koltuk takımı almıştı o gelmiş yerleştirdim terledim duşa gircem gelemem keşke erken söleseydin dedi... Dedim bilyosun yaa salı gitcez dedim kafam karışık unuttum dedi...:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
BACI CIĞIM ...! ben günlük süt sütaş alıyorum cam şişe pek lezzetli 2 günde tüketiyorum...
bugün ASLNIMI görmeye gitcem heyecanklıyım ama paşacık dünde bugünde hareket etmedi neden acaba kafam karışık uyuyomu akşm kaburgam ağrıdı baskı yaptı belki ama hiç tepik atmadı
sen bilirsin cnm benim çocukluğum ishalle geçti sütü içirmezdi annem ara verirdi toz mamayı kullan derim geçince verirsin yine..
benim kızım belkide 2 kutu mama yememiştir
emzirdim 19 aya kadar
sonrada zatti 1 yaşından hatta 9 aydan itşbaren süt verdim inek sütü
cnmm hiç hareket etmediğine eminmisin..
çikolata falan ye bakalm..
şaşırdım ... bu kadar uzun süre olmamsı gerkli..
azda olsa etmeli.. hatırlamıormusun aacabaaa
esmacm yaa bişi sorcam sana..
bebeğin doğmasına yakın ay doğmasn kimse görmesin onu duygusuna kapılmadın mı hiç
ben şuan o moddayım bi hemen doğsa istiyorumm
bide doğmasn kimse görmesin bebeğimi o benm diyorumm ayy kıskanıyorum çook :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?