Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm kızlar bilir ben 16.haftaya kadar kustum hemde nasıl kusakusa işe geldim...

miroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

öpüom lannn seniii aslanım benm...

afferiiimmm kız.. bak gördünmüü süpüerr.. anneni arayımmı demişsin ya aferim lan..

görümcenlede süper konuşmussun..

kocan okuzluğunu anlamış...........................ahahaha

devam skoy vermek yok..

bugun.. görümcene gittt... ceyda abla kahveye gelicem de.. işyerınee.. manıkur yaptırayım musaitsen dee...

canım cicim konuş..konu açarsa.. abla doktor çok oturmıcaksın.. çocuk kaburganda bobreğe zarar verebilir dedi de.. akşamları bol bol uzan ddi de..

yuvan için yalan söylıceksin...

kocaya gene soğuk yap.. ama böyle çok soğuk değil.................. gene dünki gibi... soğuk ama küsmeden

affeirm lan başaracaksın

cnm 4.aydn sonra bıter ama bıtmeyede bılırrr yanıı bu bunyeye gore degsyr az daha sabret..

mıray okudm cıldırdım gorumcene demek lazm yanı annesı gelckse sen mı oyalıcaksın onu ey allam ya ne anlysszlrrr doktrunla gızlıce konus sana yasak oldugunu solesın cok oturmasnn cok yorulmann vs yoksa bunlr bu kafada duz mantık gıdrlerrrr

gunaydın hatunlarımm opuyorumm sızııı

burcuyuda merk ettım acaba neolms yaa tuhh

cnm kızlar bilir ben 16.haftaya kadar kustum hemde nasıl kusakusa işe geldim...

kan gelince çok korktum cnm çok ağladım ama yaa
eşim gelince iyice duygulandım sarılıp sarılıp ağladım:)
oda tost yaptı onu yedim biraz midemi bastırdı.
Adam tostu ne güzel yapmış tabağa koymuş dilimlemiş bide..benim dilimlemek aklıma bile gelmez şaşırdım kaldım:)

ben sureklı kan kustugum ıcın bana norml geldıı alısmısım ben yaasuna bakk

bacıcığım burcu işyerinde sorun yaşamış.

bende eşimle tartışmadım ama görümceye sinir oldum yazdım uzun uzun cnm oku..

melodi benim 16.haftaya kadar sürdü bulantım erkekmi olcak yaws yoksa BRCK te erken başlamış :44::44::44:

BRCK bana doktorum hayatta ilaç vermez ama METAMİD mide bulantısı için bitane içebilirsin fazla içme dedi aldım 3-4 defa kullandım işe yaradı sonra leblebi kraker ile bastırdım fazla kullanmadım ama ağır geçyosa metamid doktoruna sorabilirsin zararı yok dedi bana ...

taktık esmaaa hihihhi

kız acıl gel msn bısı sorcam sanaa

melodim benimde kusmam olmuyodu cnm yaaa ama dün varya okadar katıydı ve zorla kustumki afedersin sanki yangın çıktı midemden boğazıma sanırım o zorladı beni...Doktorda yokmuş bugün hastanede

sulu ve çorba tarzı yemekler yeme uzak dur onlar mide bulantısını arttırıyor mide baharatlı yeme...

yok işte ben öyle yapamıyorum evden işe,, işten eve geçiyo hayatım kırk yılın başı çıkyorum arkadaşlarla gezmeye falan.. bizim aile öyle hoppa kız olmaya karşııı

aman aileler herşeye karşı zaten sen olsun arkdaşlarınla sosyal ol gez eğlen giyin süslen..Hatta ablanla tatil ayarla yazın gidin hep aile hep aile sıkılırsın ilerde gençliğimi yaşamadım dersin..

tamam öğle arası gidim yürüyim görümcenin kuaföre kahvesini içerim bişi yaptırmama gerek yok yaaa ben manikür yaptırınca tırnak dibim ince olduğu için kanıyor çok acıyor .

aynen böyle diyim ama sinir etti beni haa nasıl posta koyuyo görümceye bak...

kocam zaten uynırsa arar soğuk konuşur oda bende ama kuzu gibiydi görsen

Yok küsmem laa dünde küsmedim yanına gitim oralı olmadı bende takmadım çokta LÜÜÜ LÜÜÜ

iyi oldu iyiki gitmedim boşver...

cnm 4.aydn sonra bıter ama bıtmeyede bılırrr yanıı bu bunyeye gore degsyr az daha sabret..
ben sureklı kan kustugum ıcın bana norml geldıı alısmısım ben yaasuna bakk
cnm inşallah geçer yaaa sendende kan geliyodu demekannelik ne zor yaa...

cnm bendede geç başladı 9.10 haftalarda başladı bulantım baksana...
doktor banada ilaç vermiyo krakerle bastır dio.bakalım nasıl devam edicem olmadı alıcam ilaç versin vermesn napim

cnm ağır şeler değil işte katı şeler yeee ...

bende kan gelmedi ama nenem demişti onda kan gelirmiş kusarken yine oturup yermiş bana kussanda oturup yee bi kustuktan sonra ikinci kusma olmuyor....

çorba ve sulu yemeklerden kaçın cnm...benim 16.haftada bittii kusmalarım kusa kusa işe gelirdim.

aferın mıray kocayıda takmıyormus gıbı davrn cokda boslamadnnnn gorumcenedeee notrr ddavrannn naz yapp doktor ızın vermıyorr ben yınede fedakrlık yapıyorum doktoru dınlemıyorm falan de ama sonra kotu oluyorum de

evet cnm ben normal kussaydım ona bıle sukur edecektımmm... ıcım yırtılıyordu resmen 8 ay kan kustumm mıllet nevarms bızde kustuk dıyorr gecn bır arkdsmm benm arkdsm snden kotu dedııı ıster ıstemz tepkı gosterdım kanmı kusuyor oda sureklı dedım yokda yatıyor ayaga kalkamıyor deıdıı ,,iide bendee hep yatalktım ama calısmak zorund aoldgum ıcın ıse gıdyrdum rezıllklerı orda yasıyrdummm... en buyuk sahıdım kocamdırr hep o temzledııı butun kusmalarımıı... goruyordu uzluyordu oda cok ısyerınde ben cok zorlanıyrdm temzlerknn hatta bazen ful temzlemeye mecalım olmuyorduu gonderyrdu patronn..ablallr temzlıyorlrdı yazıkkk .neyse umarım senın uzun surmezz gecerr..

ablaacım nasılsın de öp şöyle..

bugun yıne çok güzelsin de... tabi birden yukenmee karı alışık değil senden bunları duymaya.. yıkılmasın

tammmı bebeğim başarıckaısn

metamidden başka ilaç kullanma sakın bak onu istersen eczaneyede sorabilirsin dediğim gibi sor al arada içersin sonuçta hepsi kimyasal çok içme küçük aspirin gibi zaten..

miray aferin sana.

güneş şaşırdım valla erkek nasıl üye olmuş? edlerin haberi yok mu ki?:26:

miray aferin sana.

güneş şaşırdım valla erkek nasıl üye olmuş? edlerin haberi yok mu ki?:26:

kadın gıbı uye olmus ama orda erkerk oldugunu ıtıraf etmıs sacma sgeldı bana bırazz yok gozleırndennn kusarcasına tıksınıyormusda bılmem nede ısınıde garantıye almk ıcın ozur dılems yazacklrı ıcın eyy allammm yaa eglenceye bakk allh akıl fıkr versınnn butun kk suan orada sanırm hahaha yılın rekoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…