Kızlar günaydın ben mafoldum
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan afedersiniz bide zor kustum katı şekilde..ikinci kusmamda artık kan geldi hep kusmuğumdan sanırım boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustumİnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldim Hiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi
işten çıktım kuaföre gittim ağda yaptırım die aklandım paklandım pek cizel olduazcık fön ettirdim buarada kendi aradı dedim ağdaya geldim eve geçicem taam dedi gelcekmisin dedi yok dedi ben evde dinlencem bilyosun 8 den sonra ağrım artıyo kaburga yüzünden dedim iyi tamam dedi kapatyom dedi...
Neyse bindim dolmuşa geldim eve aradım bunu ben eve geçtim die kendime kahvaltılık aldım yicem tv izlicem felan deedim bu saydı sayıştırdı benim karımsın senin olman lazım nasıl gelmezsin bunu unutma v.s dedim lütfen beni germe gelmicem eve geldim dinlencem bu sene bana parti marti yok dedim iyi tamam sen bilirsin annem gelcekti herşeyi berbat ettin felan dedi...kapadı...
neyse aradan yarım saat geçti görümce aradı:
açar açmaz sert bi şekilde miray nie gelmiyosun cafeye o mekan siin herkesle benmi ilgilencem yine ne oldu tartıştınız dimi...gelyosun annemde gelcek ben hem onla hem herkesle nasıl ilgilenim...Dedim ceyda abla ben rahatsızlanıyorum akşam oturamıyorum bile uzanıyorum bana dio elemanıda hamile(8 aylık) oda hamile bak geliyor oturursun annemle işte oda gelecek..Dedim ben gelmek istemiyorum lütfen evdeyim dinlenmem lazım işyerinde bütün gün yorulyom zaten ...Siz böyle yapmaya devam edin gelmezsen gelme diyip ters bi şekilde kapadı teli...buna ne oluyor anlamadım annesine bakıcı arıyor sanki beni düşündüğünden
Evde oturdum güzel bi kahvaltı kemal sunalın bi filmi var onu izledim sonra eşimin 2 kazağı vardı ütüledim..sütümü içtim bu aradı yine soğuk soğuk konuştu dedi beddua mı ettin müzik çalışmamış anfisimi neyi gitmişler yeni cihaz almaya 30 kişi gelcekti 25 ikişi geldi herhalde beddua ettin bana dio dedim ben sana beddua etmedim nie edeyim ama hamile bi kadını üzmek günahtır ondan olmuştur dedim neyse dedi annem gelmedi senin yüzünden dedi dedim ne alak ben içinmi geliyo bazen gündüz de gelio cafeye oturyo tek ki gelen kadınları tanıyo annesi dedim kendi istememiştir arıyımmı anneni yok dedi arama tamam hadi görüşürüz dedi kapadı...
yattım bu gece 2 gibi geldi bana gıcığına odanın ışığını şak die açtı soyundu sonra gitti tv odasına bende su içmeye kalktım baktım yerlere karanfil serpmiş ayakkabımın içine kadar koymuş kedide kemirmeye çalışyo (yese zehirlenir ) hemen topladım hepsini koydum bardağa gittim yanına oturdum sordum nasıl geçti iyi dedi soğuk sğuk içmiş baya alkol kokyodu...kadınlar geldimi dedim 25 kişi geldiler dedi iyi dedim ben uyuyom iyi geceler dedim öpücük kondurdum yanağına sanada dedi soğuk soğuk...
gittim yattım bu az geçti geldi yattı...horladıda bütün gece çok yorulmuş belli sabah kalktığımda yanımda yoktu TV odasına gitmiş orda uyumuş bende giyindim çıkarken baktım burdamı uyudun dedim hayrlı işler dedi döndü yattı...
bukadar yalnız görümceye çok sinir oldum esmaaa hep kendi istediği olcak iyiki gitmedim uzandım dinlendim bol bol...
Kızlar günaydın ben mafoldum
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan afedersiniz bide zor kustum katı şekilde..ikinci kusmamda artık kan geldi hep kusmuğumdan sanırım boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustumİnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldim Hiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi
cnm kızlar bilir ben 16.haftaya kadar kustum hemde nasıl kusakusa işe geldim...
kan gelince çok korktum cnm çok ağladım ama yaa
eşim gelince iyice duygulandım sarılıp sarılıp ağladım:)
oda tost yaptı onu yedim biraz midemi bastırdı.
Adam tostu ne güzel yapmış tabağa koymuş dilimlemiş bide..benim dilimlemek aklıma bile gelmez şaşırdım kaldım:)
günaydın kızlar!
burcuya noldu acaba?
miroş sen ne yaptın dün?
brck kusman normal canım. benimde 9. haftada başladı mide bulantılarım ben kusmadım gerçi.
boğazın tahriş olmuştur ondan kan gelmiştir.
13. haftada normale dönersin inşallah.
dr. telefonla sorsana canım. maden suyu yasak değilse içersin iyi geliyor.
melodim benimde kusmam olmuyodu cnm yaaa ama dün varya okadar katıydı ve zorla kustumki afedersin sanki yangın çıktı midemden boğazıma sanırım o zorladı beni...Doktorda yokmuş bugün hastanede
yok işte ben öyle yapamıyorum evden işe,, işten eve geçiyo hayatım kırk yılın başı çıkyorum arkadaşlarla gezmeye falan.. bizim aile öyle hoppa kız olmaya karşııı
miroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
öpüom lannn seniii aslanım benm...
afferiiimmm kız.. bak gördünmüü süpüerr.. anneni arayımmı demişsin ya aferim lan..
görümcenlede süper konuşmussun..
kocan okuzluğunu anlamış...........................ahahaha
devam skoy vermek yok..
bugun.. görümcene gittt... ceyda abla kahveye gelicem de.. işyerınee.. manıkur yaptırayım musaitsen dee...
canım cicim konuş..konu açarsa.. abla doktor çok oturmıcaksın.. çocuk kaburganda bobreğe zarar verebilir dedi de.. akşamları bol bol uzan ddi de..
yuvan için yalan söylıceksin...
kocaya gene soğuk yap.. ama böyle çok soğuk değil.................. gene dünki gibi... soğuk ama küsmeden
affeirm lan başaracaksın
cnm 4.aydn sonra bıter ama bıtmeyede bılırrr yanıı bu bunyeye gore degsyr az daha sabret..
cnm inşallah geçer yaaa sendende kan geliyodu demekben sureklı kan kustugum ıcın bana norml geldıı alısmısım ben yaasuna bakk
melodi benim 16.haftaya kadar sürdü bulantım erkekmi olcak yaws yoksa BRCK te erken başlamış :44::44::44:
BRCK bana doktorum hayatta ilaç vermez ama METAMİD mide bulantısı için bitane içebilirsin fazla içme dedi aldım 3-4 defa kullandım işe yaradı sonra leblebi kraker ile bastırdım fazla kullanmadım ama ağır geçyosa metamid doktoruna sorabilirsin zararı yok dedi bana ...
kan gelince çok korktum cnm çok ağladım ama yaa
eşim gelince iyice duygulandım sarılıp sarılıp ağladım:)
oda tost yaptı onu yedim biraz midemi bastırdı.
Adam tostu ne güzel yapmış tabağa koymuş dilimlemiş bide..benim dilimlemek aklıma bile gelmez şaşırdım kaldım:)
tamam öğle arası gidim yürüyim görümcenin kuaföre kahvesini içerim bişi yaptırmama gerek yok yaaa ben manikür yaptırınca tırnak dibim ince olduğu için kanıyor çok acıyor .
aynen böyle diyim ama sinir etti beni haa nasıl posta koyuyo görümceye bak...
kocam zaten uynırsa arar soğuk konuşur oda bende ama kuzu gibiydi görsen
Yok küsmem laa dünde küsmedim yanına gitim oralı olmadı bende takmadım çokta LÜÜÜ LÜÜÜ
iyi oldu iyiki gitmedim boşver...
cnm inşallah geçer yaaa sendende kan geliyodu demekannelik ne zor yaa...
cnm bendede geç başladı 9.10 haftalarda başladı bulantım baksana...
doktor banada ilaç vermiyo krakerle bastır dio.bakalım nasıl devam edicem olmadı alıcam ilaç versin vermesn napim
yaa kk ya erkek nasıl uye olabılıyorr ben anlamadım baksanızaa bı benmı yanlıs anladım pofff
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...ayan-arkadaslardana-cil-yardim-istiyorum.html
tamam öğle arası gidim yürüyim görümcenin kuaföre kahvesini içerim bişi yaptırmama gerek yok yaaa ben manikür yaptırınca tırnak dibim ince olduğu için kanıyor çok acıyor .
aynen böyle diyim ama sinir etti beni haa nasıl posta koyuyo görümceye bak...
kocam zaten uynırsa arar soğuk konuşur oda bende ama kuzu gibiydi görsen
Yok küsmem laa dünde küsmedim yanına gitim oralı olmadı bende takmadım çokta LÜÜÜ LÜÜÜ
iyi oldu iyiki gitmedim boşver...
cnm inşallah geçer yaaa sendende kan geliyodu demekannelik ne zor yaa...
cnm bendede geç başladı 9.10 haftalarda başladı bulantım baksana...
doktor banada ilaç vermiyo krakerle bastır dio.bakalım nasıl devam edicem olmadı alıcam ilaç versin vermesn napim
miray aferin sana.
güneş şaşırdım valla erkek nasıl üye olmuş? edlerin haberi yok mu ki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?