Kokoşş Hatunlar Kulübü

Eşim aradı kadınlar günü için hihi
dedim fenayım hayatım yatıcam eve gidince boşver yapma bişi yeriz dedi kıyamam yaw
iyi akşamlar kızlarr

Son düzenleme:
şimdık patron gelır
gıremem sanırım
sızı cok özluyorum ama gelemıyorum

burcu yok mu daha gelmemış sanırım

şimdık patron gelır
gıremem sanırım
sızı cok özluyorum ama gelemıyorum

burcu yok mu daha gelmemış sanırım

burcuya dün msj attım işyerinde baya karışıklıklar olmuş akşam attı msj anca atabildim sorunlar var ortalık karıştı gelebilirsem yazarım belki ayrılabilirm yazmış iiyerinden okadar fena şeyler oldu ki sinir krizi geçiryorum yazmış :44::44::44:

gel mutlaka yaz bize merak ederiz yazdım

Kızlar günaydın ben mafoldum
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan afedersiniz bide zor kustum katı şekilde..ikinci kusmamda artık kan geldi hep kusmuğumdan sanırım boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustumİnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldimHiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi

günaydın kızlar!
burcuya noldu acaba?
miroş sen ne yaptın dün?
brck kusman normal canım. benimde 9. haftada başladı mide bulantılarım ben kusmadım gerçi.
boğazın tahriş olmuştur ondan kan gelmiştir.
13. haftada normale dönersin inşallah.
dr. telefonla sorsana canım. maden suyu yasak değilse içersin iyi geliyor.

melodim benimde kusmam olmuyodu cnm yaaa ama dün varya okadar katıydı ve zorla kustumki afedersin sanki yangın çıktı midemden boğazıma sanırım o zorladı beni...Doktorda yokmuş bugün hastanede

Son düzenleme:
La şimdi senin yaşında olsam altını üstüne getiririm şehrin kimseyede yüz vermem ....yer içer gezer giyerim

atarım havamı ohh ailemde yanımda olur bundan iyi hayatmı var laa

yok işte ben öyle yapamıyorum evden işe,, işten eve geçiyo hayatım kırk yılın başı çıkyorum arkadaşlarla gezmeye falan.. bizim aile öyle hoppa kız olmaya karşııı

sen benim yaşımdayken ölemiydin miray kaç yaşında evlendin sen ve şimdiki aklın olsan kaç yaşında evlenirdin ?

alla alla... ne olduki acaba..

nessem sen anlat neler oldu dünn

işten çıktım kuaföre gittim ağda yaptırım die aklandım paklandım pek cizel oldu azcık fön ettirdim buarada kendi aradı dedim ağdaya geldim eve geçicem taam dedi gelcekmisin dedi yok dedi ben evde dinlencem bilyosun 8 den sonra ağrım artıyo kaburga yüzünden dedim iyi tamam dedi kapatyom dedi...

Neyse bindim dolmuşa geldim eve aradım bunu ben eve geçtim die kendime kahvaltılık aldım yicem tv izlicem felan deedim bu saydı sayıştırdı benim karımsın senin olman lazım nasıl gelmezsin bunu unutma v.s dedim lütfen beni germe gelmicem eve geldim dinlencem bu sene bana parti marti yok dedim iyi tamam sen bilirsin annem gelcekti herşeyi berbat ettin felan dedi...kapadı...
neyse aradan yarım saat geçti görümce aradı:

açar açmaz sert bi şekilde miray nie gelmiyosun cafeye o mekan siin herkesle benmi ilgilencem yine ne oldu tartıştınız dimi...gelyosun annemde gelcek ben hem onla hem herkesle nasıl ilgilenim...Dedim ceyda abla ben rahatsızlanıyorum akşam oturamıyorum bile uzanıyorum bana dio elemanıda hamile(8 aylık) oda hamile bak geliyor oturursun annemle işte oda gelecek..Dedim ben gelmek istemiyorum lütfen evdeyim dinlenmem lazım işyerinde bütün gün yorulyom zaten ...Siz böyle yapmaya devam edin gelmezsen gelme diyip ters bi şekilde kapadı teli...buna ne oluyor anlamadım annesine bakıcı arıyor sanki beni düşündüğünden

Evde oturdum güzel bi kahvaltı kemal sunalın bi filmi var onu izledim sonra eşimin 2 kazağı vardı ütüledim..sütümü içtim bu aradı yine soğuk soğuk konuştu dedi beddua mı ettin müzik çalışmamış anfisimi neyi gitmişler yeni cihaz almaya 30 kişi gelcekti 25 ikişi geldi herhalde beddua ettin bana dio dedim ben sana beddua etmedim nie edeyim ama hamile bi kadını üzmek günahtır ondan olmuştur dedim neyse dedi annem gelmedi senin yüzünden dedi dedim ne alak ben içinmi geliyo bazen gündüz de gelio cafeye oturyo tek ki gelen kadınları tanıyo annesi dedim kendi istememiştir arıyımmı anneni yok dedi arama tamam hadi görüşürüz dedi kapadı...

yattım bu gece 2 gibi geldi bana gıcığına odanın ışığını şak die açtı soyundu sonra gitti tv odasına bende su içmeye kalktım baktım yerlere karanfil serpmiş ayakkabımın içine kadar koymuş kedide kemirmeye çalışyo (yese zehirlenir ) hemen topladım hepsini koydum bardağa gittim yanına oturdum sordum nasıl geçti iyi dedi soğuk sğuk içmiş baya alkol kokyodu...kadınlar geldimi dedim 25 kişi geldiler dedi iyi dedim ben uyuyom iyi geceler dedim öpücük kondurdum yanağına sanada dedi soğuk soğuk...

gittim yattım bu az geçti geldi yattı...horladıda bütün gece çok yorulmuş belli sabah kalktığımda yanımda yoktu TV odasına gitmiş orda uyumuş bende giyindim çıkarken baktım burdamı uyudun dedim hayrlı işler dedi döndü yattı...

bukadar yalnız görümceye çok sinir oldum esmaaa hep kendi istediği olcak iyiki gitmedim uzandım dinlendim bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…