kahve bakır yap uçlara balyaj hem çok solmaz hemde tam yaz rengi olur hafif açlınca...
bebek adı bile güzel bekliyozzzzzz gelcek inş zamanı gelsin de...
boşver sinir iyi değil cnmüzme yıpratma hiç kendini salla herşeyi...
hehe ztn zayıfsn laa cop kadınnn eger dahada zyfladysan gorunmuyorsundurr gorunmez kadunmu oldun bebemmmmm kocene sole az yorsun senüü
dogrudur cnm yanı krem kullancama pudra kullanaym dedım yanı gecene kdr kurtan bırtek o varrr.. dur bakalımm. aksm belkı doktora gotrrzz..
ıslak mendılıı valla onlr ıstemyrlr hıc ben gonderıyormmm.. dıkkat edıyorlar cokda ogrencı yok belkı ondandırr.. 5 tanecıklr kızzz. ama bılmem valla kalıtesz bende bıkac defa gonderdımmm ama cocun popsu kotu oluyor dıye onlrı yedkte dursn dedım yenıdn gonderdımmm dur aksam alım 1 pakett daha gondreym ben evde daha cabuk bıtryrm yafsss ama ccocunn poposuda allah var hep temızzz. pis gelmedı hıcc
ben butun hepsını bubcshen kullanıyorum cnmm sapmuanı vucud sampuanı hepsını ztn 1 sene gıdıyor buyuk boy alırsam pişik kremındn memnunn deıldım onuda eczanenn onerdıgı bıtane vardı ondan aldım. suda lı bişi varya kkda da cok onerılen memmnunndum ama o bıle gecrmedı bu yaralrı
laa dün naigasyonu açıyo arabada ein adresini yazıo çocuk gibi dedim laa ben bilyom eve nasıl gidilir yazıp durma yol ortasında durmuş aleti kurcalıyp duryo dedim yeter ben sıkıldım bilmediğin yeri yazarsın gidersin anladımda napyon yaaa dedim....
çok sevmiş makineyi görsen arabadan inmeden öyle itina edio kapıyo bilmem kabolunu kaldıryo ödü kopyo bişi olcak die....Kafayı yedi Zahırrr....
(nenemin lafı gereği yok yerine.. zahırrr)
ben onu görcem bugün gidip oda takımlarına bakcam bunu bian önce borca sokcam sonra mıçı tutuşcak ...kendi gelmezmiş git beğen alcamız zamn beni çağır gelemem dedi..zati damatlını bile ben beğenmiştim kendi gelip giymiş almıştı alışveriş sevmio gezmek felan bu dicen alalım veya almayalım diyecek.
o jel dediğin zımbırtı için sohpet edio beyefendi miili mırlı miyalı bol sohpet yalvarıo onu koy die gözlerin içine bakıo kuyrunu gelip bacama sürtüo nolorrrr der gibi....kuru ile ıslağı karıştıryom aşipte arasından seçio uyanık kuru yine kalıo bende artık çok ıslak mama almıomkuru alıom ucuzundan alcam hatta karıştırıp koycam dediğin gibi yeter ona ..
o jel dediğin zımbırtı için sohpet edio beyefendi miili mırlı miyalı bol sohpet yalvarıo onu koy die gözlerin içine bakıo kuyrunu gelip bacama sürtüo nolorrrr der gibi....kuru ile ıslağı karıştıryom aşipte arasından seçio uyanık kuru yine kalıo bende artık çok ıslak mama almıomkuru alıom ucuzundan alcam hatta karıştırıp koycam dediğin gibi yeter ona ..
bilemedim ki melom ya artık görcez diyelim o zaman o zaman altın sarı yapiyim kendi saç rengime o nasıl olur
hehe ztn zayıfsn laa cop kadınnn eger dahada zyfladysan gorunmuyorsundurr gorunmez kadunmu oldun bebemmmmm kocene sole az yorsun senüü
dogrudur cnm yanı krem kullancama pudra kullanaym dedım yanı gecene kdr kurtan bırtek o varrr.. dur bakalımm. aksm belkı doktora gotrrzz..
ıslak mendılıı valla onlr ıstemyrlr hıc ben gonderıyormmm.. dıkkat edıyorlar cokda ogrencı yok belkı ondandırr.. 5 tanecıklr kızzz. ama bılmem valla kalıtesz bende bıkac defa gonderdımmm ama cocun popsu kotu oluyor dıye onlrı yedkte dursn dedım yenıdn gonderdımmm dur aksam alım 1 pakett daha gondreym ben evde daha cabuk bıtryrm yafsss ama ccocunn poposuda allah var hep temızzz. pis gelmedı hıcc
ben butun hepsını bubcshen kullanıyorum cnmm sapmuanı vucud sampuanı hepsını ztn 1 sene gıdıyor buyuk boy alırsam pişik kremındn memnunn deıldım onuda eczanenn onerdıgı bıtane vardı ondan aldım. suda lı bişi varya kkda da cok onerılen memmnunndum ama o bıle gecrmedı bu yaralrı
bizde 3 çocuk varken bitiyordu mendilleri. arkadaşlarım kızdı bana.
senin çocuğunun poposuna bile değimiyodur diye. bir kaç marka aldım denedim.
en son bu markada kaldım.
havalar güzel bende her akşam yıkayım poposunu. aslında hergün yıkasam iyi olur ama korkuyorum çok hasta oldu diye.
şampuanların fiyatı nasıl. netten bir bakayım.
neden o markayı kullanyorsun?
ben sebamed kullanıyorum o nedenle sordum.
şimdi hediye gelen johson var onu kullanıyorum.
o bitince ki kolay bitmez,
komilinin seti var onu deneyeceğim.
sarıyı yaptır guzum ya ben begendım kendı sac rengınde sarımydı senınnn
canım hametanı 1-2 gün kullan zaten. sonra pişik kremine devam edersin.
pudra gözenekleri tıkıyormuş o nedenle fazla kullanma.
kreşte dikkat ediyorlarsa bravo derim.
bizde dikkat edilmiyor. 1 günde yarım paketten fazla mendili bitti demişlerdi.
3-4 günde iyi mendilleri bitiriyorlar. diğer çocuklara da kullanıyorlar.
bende kızdım gürmardan alıyorum ucuz bişey.
bazen kızarıyor. ama evde huggies kullanıyorum.
evet aslında akşamları bende sık yıkasam iyi olur.
sen vüdunu yıkarken ne kullanıyosun sabun banyo köpüğü?
bende dalin sabun var ama oğlum elindeki köpüğü yalıyor.
sebamed banyo köpüğü alıyordum ama bu ara alamadım.
oglum cok mutlu olmus ama gaplombaasıı oldu dıyee elındn dusmedııı uzlr sonnaaa
bir sallasam süper olcak dediğin gibi valla :)
çocuk resmen yaaaaaa! hemen sok borca yoksa bulduğunu harcar.
anam eşim iyi ki aslan değil.
ama kredi kartı varken düşünmeden alırdı.
taksit diye. şimdi 1 tane var ama kullnmıyoruz.
hehe ben sana dedım sarı senı yumusatmıs dınleme bu garulrı yap sarııı platın sarıyada nedense bayılıyorum ama baya yakışşmii malsfebet kuşum altın sarısı benım kendı saçım
kediyi tatile sana gönderim bak ömürtoş onu ayıcık sanar yatarlar olmamı???
anammm kediye bağımlılık yapann .. ne veriyorsunuz be yazık değilmi...
pahalı die hep alın diee.. kedinin doğasını bozmuşsunuz bee.e..
ayy yazık onu yemek için kıvranıyor bee... eroin bağımlısı gibi etmişler kediyi....
herşeyi bırak Antalyaya tatile gel gecelere akalım
aaa bir dak ben orayı kaçırmışım ıslak mama yiyordu full... karıştırma katıyla ıslağı yemezler. tek çaren direk aç bırakcan kuşum gerekirse 5 6 gün mecburen yicek yani. uzun bir sürede ıslak kesinlikle verme ben haftda bir veriyordum ıslak mama pazar günü sadece onun dışında hep katı pro... marka ben sandım ki o malum markanın kurusunu veriyorsun hani şu morlu olan. ıslak mama bağımlılık yapmaz ama ıslak mamayı yemek kurudan daha kolay ya red ederler kuruyu birde direk et veya balık ile besleniyor onunla katıda öyle değil. ıslak mamada ne veriyordun ağırlıkta et balık tavuk ona göre o tatta muru mama al tabağına koy ve kesinlikle ıslak mama verme vicdan azabı çekersin ama sonunda yemek zorunda kalır. hem kuru mama dişleri için faydalı yerken dişlerini de temizliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?