Kokoşş Hatunlar Kulübü

bir sallasam süper olcak dediğin gibi valla :)

kocam önce kendine baksın

çocuk resmen yaaaaaa! hemen sok borca yoksa bulduğunu harcar.
anam eşim iyi ki aslan değil.
ama kredi kartı varken düşünmeden alırdı.
taksit diye. şimdi 1 tane var ama kullnmıyoruz.

anammm kediye bağımlılık yapann .. ne veriyorsunuz be yazık değilmi...

pahalı die hep alın diee.. kedinin doğasını bozmuşsunuz bee.e..

ayy yazık onu yemek için kıvranıyor bee... eroin bağımlısı gibi etmişler kediyi....

aaa bir dak ben orayı kaçırmışım ıslak mama yiyordu full... karıştırma katıyla ıslağı yemezler. tek çaren direk aç bırakcan kuşum gerekirse 5 6 gün mecburen yicek yani. uzun bir sürede ıslak kesinlikle verme ben haftda bir veriyordum ıslak mama pazar günü sadece onun dışında hep katı pro... marka ben sandım ki o malum markanın kurusunu veriyorsun hani şu morlu olan. ıslak mama bağımlılık yapmaz ama ıslak mamayı yemek kurudan daha kolay ya red ederler kuruyu birde direk et veya balık ile besleniyor onunla katıda öyle değil. ıslak mamada ne veriyordun ağırlıkta et balık tavuk ona göre o tatta muru mama al tabağına koy ve kesinlikle ıslak mama verme vicdan azabı çekersin ama sonunda yemek zorunda kalır. hem kuru mama dişleri için faydalı yerken dişlerini de temizliyorlar.

bizde 3 çocuk varken bitiyordu mendilleri. arkadaşlarım kızdı bana.
senin çocuğunun poposuna bile değimiyodur diye. bir kaç marka aldım denedim.
en son bu markada kaldım.
havalar güzel bende her akşam yıkayım poposunu. aslında hergün yıkasam iyi olur ama korkuyorum çok hasta oldu diye.
şampuanların fiyatı nasıl. netten bir bakayım.
neden o markayı kullanyorsun?
ben sebamed kullanıyorum o nedenle sordum.
şimdi hediye gelen johson var onu kullanıyorum.
o bitince ki kolay bitmez,
komilinin seti var onu deneyeceğim.

yeshom röfle diyosun yani cıks.
kahve tonlarını bir dene bence.
sonra gölge attırırsın.
ama ben platine pek sıcak bakmıyorum.

bitkisel diye kullanıyorum cnm organık urnlerın orta ayarada olanı yanı ne cok pahalı nede cok ucuz dıyımm daha guzl markalr var dogal ama onlr pahalııı bubschenden memnunnm bırdee degstrmedım dıyorumya hassas benm oglan hemn degstrsem kızaryrrr bıtrflrı dun orumcek adama boyamslrrr yuzu kızardı hemn ama alıssn dıyede dıretmyrm tabee

ortalama 16tl falan ama baya buyukkk 1 sene gıdyr işte sampuan fıyatı vucuduna sacına aynı kullanıyorm sımdılk. sebamedde guzl sanırmmm...

valla 3 ayda 3 ıslak mendıl gıtmstrrr belkı toplasnbne basta ole karsk kullanıyorlr dıoye orta ayar bııs gonddermstm sonnra baktım yara oluyorr norml evde kullandıgmzdan yolldım esım cok tıtzz hata kızdı bana ınce hesaplar yapmaaaa dedı kullnyrlrsa kullnsnlr cocugumuza baska kullanmsnlr tembıhle yetrr dedı allah var ogretmnmzden memnunnz yaaa sımdılk sorun yok bnm kullndgm ıslak mendıln ıcnde 40 tane vvvar cabuk bıtyr malsff fıyatıdaa ole dıgerlerı gıbı dııl aslında

ha buarada ankaraya gıttgmde komılınn sampuanını almstmmmm ... kocamn 6 tl yemı ne orda yok dıyee acıl onu bulmstm fena deıll ama cok duznlı kullanmadık orda bıraktım gıttkce annemleree orda kullanırzz dıyeee

Son düzenleme:

ahhahahaha benimde baloncuk çıkaran sulu şeyden vardı suyunu hep içerdim ahhha ağzımdan baloncuk çıkcak sanardım

çocuk resmen yaaaaaa! hemen sok borca yoksa bulduğunu harcar.
anam eşim iyi ki aslan değil.
ama kredi kartı varken düşünmeden alırdı.
taksit diye. şimdi 1 tane var ama kullnmıyoruz.

aynen küçük çocuk avutyom karışmıyom oynasın sıkılır yakında...

kredi kartı berbat bişi yaa bende var bidene eşimde 2 dene :26: ben birini kapimde diom eşimdekini alıyım elinden böyle alyo başını gidio hesabını bilemio insan:26:

sokcam onu borca merak etme

meloş MDF MOBİLYALAR HEP PAHALI SUNTA LEM ALSAM KÖTÜMÜ OLUR zaten çokmu kullancak sanki en fazla 4-5 sene dimi ve rutubetli de değil? bilemedim yaaa çok pahalı bişi almak istemiyorum 1100 TLye maili beyazlı buldum sade...indirme girmiş gidip bakcam bugün....Çapa almıcam çok renkli o hem 2 bin TL çok valla

ebet kuşum altın sarısı benım kendı saçım
hehe ben sana dedım sarı senı yumusatmıs dınleme bu garulrı yap sarııı platın sarıyada nedense bayılıyorum ama baya yakışşmii malsf
kediyi tatile sana gönderim bak ömürtoş onu ayıcık sanar yatarlar olmamı???

haha bebemmm istemem kalsunnn istemıyrumm benm van kedım vardıı dısarı kactı bıgun sokak kedulerıı tecabus etmstıı ehrtarafı yara bere ıcındeeee annemde verdı bız bakamıyoruz buna dıye odur budr eve kedı almam bennn ztn tuylerı bana allerjık maslf

Laaa ben napim eşim o hallere girmesin die alyo ıslak mamayı içinde etli tauklu balıklı jelli bişiler ar kırk takla atıo onu yemek için ...
dün parmağımı salladım bana bak senin pipini keserim dedim kediye parmağıma atladı nasıl anlıyor piskopat kedi lafta söylenmio ...

Ben geldimm huuuuuuuuuuuuu

anlatmıyo diye takmışş bu miroş bana kocasınıı
hahah alın taze taze anlatamm

öğlen yemeğe ddışarıya çıktık kocemin bu tarfata işi vardı yemek yedik beraberrrrr ne tesadüf ama 40 yılda bir olur ben işteyken öğlen yemek yemekkkk

habu arada burcumu aradım konuştummmm

aynen hem obez olcak kız ıslak mama çok kilo aldıryo...Karnı şişyo davul giibi...açyo göbeğini kaşıyo ....

kuruyu 2 gün aç kalınca yiyo pisluk....kuru uygun oluyo hemen bitmio laa bebek olunca ben bunla nasıl ilgilencem mamayı eşim alıo koyuyo gerçi bende kutusunu temizliom:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…