pekı karamel falan denedın mı
ne bılem ya sarı yapma derım senı cok solgun gösterıyoo ama dedığın renk nasıl bı resım eklesen
netten
tamam tek taraflı sürerim.
canım kreşe ıslak mendil veriyormusunuz? orda kullanılan başka bir marka yapmış olabilir. yani sen versende ucuz bir marka kızartabilir.
birde popusunu silince tuvalat kağıdıyla kurula.
pudrada geçene kadar iyi fikir ama çok kullanma derim.
HAMETAN kremi dene. söyledim mi bilmiyorum.
tamam canım denerim.
ortakından kızı kreşte süreklı hasta süreklı dr dalar Allahtan hastalarda arada gdııyo
kese yaptım lennn ayy mıdem kalktı kokudan abla dedım sen yıka aşçı kadın yıkadısonra baya harektsız kaldı dedım nalları dıktı bu şimdık baktık yaşıyoo
patron aldıydı len emanet bişi olmasın
açık ve net snaa en güzel kızıl gitmiş çok yakışmış kızıl arasına uçlara roflede olur kızıl kahvede süper olur sana siyah beğenmedim....
buarada oğlun çok tatlı maşallah ahh benimkide olsa sıktırsam sevsem
efet bocumm aynen öle yaaa..kreş demek hastalık demek..
kız ne yer ne ıcer bu gaplombaaa yaaaa off koku yapr dedgn gıbı nasıl yıkadn sen onu detrjanla yıkasmm kokusu getmezmııı hehehehe
yesho yirumm yıne gencsn sen yaslanmazsınn maşallahh
ortakından kızı kreşte süreklı hasta süreklı dr dalar Allahtan hastalarda arada gdııyo
kese yaptım lennn ayy mıdem kalktı kokudan abla dedım sen yıka aşçı kadın yıkadısonra baya harektsız kaldı dedım nalları dıktı bu şimdık baktık yaşıyoo
patron aldıydı len emanet bişi olmasın
yesho hoşgeldin naber?
bizim fıstıkları almak için bu kadar çalışma kıs
fotona baktım canım. platin seni daha yumuşak gösteriyo ifade olarak
ama saçların açılacak kopma tehlikesi de var.
saç yıpranabilir.
bakır kahve karamel tonlarını düşünebilirsin.
bakır kahve
kızıl kahve
yada kahvenin üzerine 1 ton açık gölge olabilir.
saç renginde ciddi oynama yapma bence.
senın gıbı sosyetık deseene anasına cekmış
efet bocumm aynen öle yaaa..kreş demek hastalık demek..
kız ne yer ne ıcer bu gaplombaaa yaaaa off koku yapr dedgn gıbı nasıl yıkadn sen onu detrjanla yıkasmm kokusu getmezmııı hehehehe
yesho yirumm yıne gencsn sen yaslanmazsınn maşallahh
yesho hoşgeldin naber?
bizim fıstıkları almak için bu kadar çalışma kıs
fotona baktım canım. platin seni daha yumuşak gösteriyo ifade olarak
ama saçların açılacak kopma tehlikesi de var.
saç yıpranabilir.
bakır kahve karamel tonlarını düşünebilirsin.
bakır kahve
kızıl kahve
yada kahvenin üzerine 1 ton açık gölge olabilir.
saç renginde ciddi oynama yapma bence.
yemiyo laa denedim sosyete aşiptesi...illa mama taık etmiştim kodum yemedi bide yüzüme ters ters baktı söylendi getti bunu koydun bana die...Aşipteeee
he onuda denerım kız pudra kullanmıyorum ztn cok allerjıkız bız aıleckkk ben pudrada mahvoluyorm oglumda ama kurutyor o fazlada mantar kremı vs kullanmk ıstemıyormmm pudraa en zararsızııı hepmz pudrayla buyudukk...
bırde ıslak mendılını ozel gonderıyorm ztn yabancı bısı kullandıgı zamn anlıyoruz. ogretmenı oyuzdn yabancı bişi kullnmıyor fazladan bırsuru ıslak mendılı var baska marka dıye ole yedekte beklıyormus ogretmen soledı ama dedım olsun kullanmayın sız dedım oda kullanmıyor bız unıbaby yenıdoganı kullanıyoruz hala evdede yıkıyorum ben dırek ztn sonrada kurlyp bezlıyoruzz
ıyy böcuk alemsın yahuu
ah benim sizin fıstıkları kafamda tutacak halim mi kalmış esmam iyi hatırlattın onları sen bana.
bir kerede dönmicam zaten platine 3 5 safhada. şuanda fotoda koyu duruyor ama kahve saçım. onu biraz daha akıtıp açık kahve ondan sonra biraz daha biraz daha öyle olcak ama aslında şuanda saçlarım o kadar sağlıklı lı ki bir kerede dönmeyi bile kaldırır. zaten kestirme zamanı da geldi uzadılar fln bilmiyorum işte bakıcam duruma ama değişiklik istiyorum
benim kediye verelim oynasın onla atar sağa sola top yapar...
koket sen alıştır sosyete mamalarına sonra kıs hayvanın mamasını.
sen kediden değil kocandan kıs bence
tasarruf edeyim diye abartmana gerek yok.
zaten havalar ısnıyor az yanar klima artık.
ah benim sizin fıstıkları kafamda tutacak halim mi kalmış esmam iyi hatırlattın onları sen bana.
bir kerede dönmicam zaten platine 3 5 safhada. şuanda fotoda koyu duruyor ama kahve saçım. onu biraz daha akıtıp açık kahve ondan sonra biraz daha biraz daha öyle olcak ama aslında şuanda saçlarım o kadar sağlıklı lı ki bir kerede dönmeyi bile kaldırır. zaten kestirme zamanı da geldi uzadılar fln bilmiyorum işte bakıcam duruma ama değişiklik istiyorum
kafa gitmişş yeshooo belli şekerim
meloşş yazdı ben değil onuu
teşekkür ederim canım gelsinde mıncıkla :) ama şu ara oğlum bile fazla geliyor bana ne yalan söyliyim onunla yeterince vakit geçirecek kadar enerjim yok totomda bir top sinirle geziyorum :) Ama bebeklerin hepsi dünya tatlısı bir gülümse di mi oan alıyor beni benden :)
kızıl iyi biliyorum ama uğraşamıyorum kızılla sık sık tazelenmek istiyor ve ne enerjim var ne vaktim. Bu ara makyaj yapmaya giyinmeye bile hevesim yok o derece yani
nerde yaşlanmıyorum güneşim ya çöktüm bildiğin hele bu son bir kaç haftada iyice gözümün feri söndü resmen. görsen halimi iyice zayıfladım çöp gibi kaldım pok gibi oldum resmen
canım hametanı 1-2 gün kullan zaten. sonra pişik kremine devam edersin.
pudra gözenekleri tıkıyormuş o nedenle fazla kullanma.
kreşte dikkat ediyorlarsa bravo derim.
bizde dikkat edilmiyor. 1 günde yarım paketten fazla mendili bitti demişlerdi.
3-4 günde iyi mendilleri bitiriyorlar. diğer çocuklara da kullanıyorlar.
bende kızdım gürmardan alıyorum ucuz bişey.
bazen kızarıyor. ama evde huggies kullanıyorum.
evet aslında akşamları bende sık yıkasam iyi olur.
sen vüdunu yıkarken ne kullanıyosun sabun banyo köpüğü?
bende dalin sabun var ama oğlum elindeki köpüğü yalıyor.
sebamed banyo köpüğü alıyordum ama bu ara alamadım.
canım ya sen ciiden çok bunalmışsın. saçında ciddi değişiklik istiyorsun burdan anladım. yavaş yavaş dönsende saçın hep bi açılma işlemi görecek.
değişim yap ama saçın zarar görmesin.
karıştır mamaları önce açık mamayı az sosyete mamasını çok koy biraz öyle git bir hafta sonra dengele oranları bir hafta öyle git sonra yavaş yavaş sosyete mamasını azalt 2 3 hafta öyle git sonra kes pahalı mamayı. tahmin ediyorum hangisini verdiğini onun içerisinde jel kıvamlı zımbırtı bağımlılık yapıyor şekerim. gerekiyorsa aç bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?