Kokoşş Hatunlar Kulübü

pekı karamel falan denedın mı
ne bılem ya sarı yapma derım senı cok solgun gösterıyoo ama dedığın renk nasıl bı resım eklesen
netten

karamel yaptım daha önce böcüğüm ama bana gitmiyor karamel. daha doğrusu ben sevmiyorum birde köklü değişim olsun istiyorum ben uç renkleri seviyorum galiba. Karamel fotom bu pc de yok akşam evden eklerim girebilirsem

he onuda denerım kız pudra kullanmıyorum ztn cok allerjıkız bız aıleckkk ben pudrada mahvoluyorm oglumda ama kurutyor o fazlada mantar kremı vs kullanmk ıstemıyormmm pudraa en zararsızııı hepmz pudrayla buyudukk...

bırde ıslak mendılını ozel gonderıyorm ztn yabancı bısı kullandıgı zamn anlıyoruz. ogretmenı oyuzdn yabancı bişi kullnmıyor fazladan bırsuru ıslak mendılı var baska marka dıye ole yedekte beklıyormus ogretmen soledı ama dedım olsun kullanmayın sız dedım oda kullanmıyor bız unıbaby yenıdoganı kullanıyoruz hala evdede yıkıyorum ben dırek ztn sonrada kurlyp bezlıyoruzz

ıyy böcuk alemsın yahuu

teşekkür ederim canım gelsinde mıncıkla :) ama şu ara oğlum bile fazla geliyor bana ne yalan söyliyim onunla yeterince vakit geçirecek kadar enerjim yok totomda bir top sinirle geziyorum :) Ama bebeklerin hepsi dünya tatlısı bir gülümse di mi oan alıyor beni benden :)

kızıl iyi biliyorum ama uğraşamıyorum kızılla sık sık tazelenmek istiyor ve ne enerjim var ne vaktim. Bu ara makyaj yapmaya giyinmeye bile hevesim yok o derece yani

benim kediye verelim oynasın onla atar sağa sola top yapar...

ah benim sizin fıstıkları kafamda tutacak halim mi kalmış esmam iyi hatırlattın onları sen bana.

bir kerede dönmicam zaten platine 3 5 safhada. şuanda fotoda koyu duruyor ama kahve saçım. onu biraz daha akıtıp açık kahve ondan sonra biraz daha biraz daha öyle olcak ama aslında şuanda saçlarım o kadar sağlıklı lı ki bir kerede dönmeyi bile kaldırır. zaten kestirme zamanı da geldi uzadılar fln bilmiyorum işte bakıcam duruma ama değişiklik istiyorum

nerde yaşlanmıyorum güneşim ya çöktüm bildiğin hele bu son bir kaç haftada iyice gözümün feri söndü resmen. görsen halimi iyice zayıfladım çöp gibi kaldım pok gibi oldum resmen

yemiyo laa denedim sosyete aşiptesi...illa mama taık etmiştim kodum yemedi bide yüzüme ters ters baktı söylendi getti bunu koydun bana die...Aşipteeee

karıştır mamaları önce açık mamayı az sosyete mamasını çok koy biraz öyle git bir hafta sonra dengele oranları bir hafta öyle git sonra yavaş yavaş sosyete mamasını azalt 2 3 hafta öyle git sonra kes pahalı mamayı. tahmin ediyorum hangisini verdiğini onun içerisinde jel kıvamlı zımbırtı bağımlılık yapıyor şekerim. gerekiyorsa aç bırak

canım hametanı 1-2 gün kullan zaten. sonra pişik kremine devam edersin.
pudra gözenekleri tıkıyormuş o nedenle fazla kullanma.
kreşte dikkat ediyorlarsa bravo derim.
bizde dikkat edilmiyor. 1 günde yarım paketten fazla mendili bitti demişlerdi.
3-4 günde iyi mendilleri bitiriyorlar. diğer çocuklara da kullanıyorlar.
bende kızdım gürmardan alıyorum ucuz bişey.
bazen kızarıyor. ama evde huggies kullanıyorum.
evet aslında akşamları bende sık yıkasam iyi olur.
sen vüdunu yıkarken ne kullanıyosun sabun banyo köpüğü?
bende dalin sabun var ama oğlum elindeki köpüğü yalıyor.
sebamed banyo köpüğü alıyordum ama bu ara alamadım.

kafa gitmişş yeshooo belli şekerim

meloşş yazdı ben değil onuu

koket sen alıştır sosyete mamalarına sonra kıs hayvanın mamasını.

sen kediden değil kocandan kıs bence

tasarruf edeyim diye abartmana gerek yok.
zaten havalar ısnıyor az yanar klima artık.

laa dün naigasyonu açıyo arabada ein adresini yazıo çocuk gibi dedim laa ben bilyom eve nasıl gidilir yazıp durma yol ortasında durmuş aleti kurcalıyp duryo dedim yeter ben sıkıldım bilmediğin yeri yazarsın gidersin anladımda napyon yaaa dedim....
çok sevmiş makineyi görsen arabadan inmeden öyle itina edio kapıyo bilmem kabolunu kaldıryo ödü kopyo bişi olcak die....Kafayı yedi Zahırrr....
(nenemin lafı gereği yok yerine.. zahırrr)

ben onu görcem bugün gidip oda takımlarına bakcam bunu bian önce borca sokcam sonra mıçı tutuşcak ...kendi gelmezmiş git beğen alcamız zamn beni çağır gelemem dedi..zati damatlını bile ben beğenmiştim kendi gelip giymiş almıştı alışveriş sevmio gezmek felan bu dicen alalım veya almayalım diyecek.

canım ya sen ciiden çok bunalmışsın. saçında ciddi değişiklik istiyorsun burdan anladım. yavaş yavaş dönsende saçın hep bi açılma işlemi görecek.
değişim yap ama saçın zarar görmesin.

kahve bakır yap uçlara balyaj hem çok solmaz hemde tam yaz rengi olur hafif açlınca...

bebek adı bile güzel bekliyozzzzzz gelcek inş zamanı gelsin de...
boşver sinir iyi değil cnm üzme yıpratma hiç kendini salla herşeyi...

nerde yaşlanmıyorum güneşim ya çöktüm bildiğin hele bu son bir kaç haftada iyice gözümün feri söndü resmen. görsen halimi iyice zayıfladım çöp gibi kaldım pok gibi oldum resmen

hehe ztn zayıfsn laa cop kadınnn eger dahada zyfladysan gorunmuyorsundurr gorunmez kadunmu oldun bebemmmmm kocene sole az yorsun senüü

dogrudur cnm yanı krem kullancama pudra kullanaym dedım yanı gecene kdr kurtan bırtek o varrr.. dur bakalımm. aksm belkı doktora gotrrzz..

ıslak mendılıı valla onlr ıstemyrlr hıc ben gonderıyormmm.. dıkkat edıyorlar cokda ogrencı yok belkı ondandırr.. 5 tanecıklr kızzz. ama bılmem valla kalıtesz bende bıkac defa gonderdımmm ama cocun popsu kotu oluyor dıye onlrı yedkte dursn dedım yenıdn gonderdımmm dur aksam alım 1 pakett daha gondreym ben evde daha cabuk bıtryrm yafsss ama ccocunn poposuda allah var hep temızzz. pis gelmedı hıcc

ben butun hepsını bubcshen kullanıyorum cnmm sapmuanı vucud sampuanı hepsını ztn 1 sene gıdıyor buyuk boy alırsam pişik kremındn memnunn deıldım onuda eczanenn onerdıgı bıtane vardı ondan aldım. suda lı bişi varya kkda da cok onerılen memmnunndum ama o bıle gecrmedı bu yaralrı

bilemedim ki melom ya artık görcez diyelim o zaman o zaman altın sarı yapiyim kendi saç rengime o nasıl olur

o jel dediğin zımbırtı için sohpet edio beyefendi miili mırlı miyalı bol sohpet yalvarıo onu koy die gözlerin içine bakıo kuyrunu gelip bacama sürtüo nolorrrr der gibi....kuru ile ıslağı karıştıryom aşipte arasından seçio uyanık kuru yine kalıo bende artık çok ıslak mama almıom kuru alıom ucuzundan alcam hatta karıştırıp koycam dediğin gibi yeter ona ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…