Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşim zaten para olduğu gibi durunca epeyce zarara girip kazık yemiş oluyoruz.
zaten biz sıkışığız offfffffffff!

nil hoşgeldin naber caım?

güneşim zaten para olduğu gibi durunca epeyce zarara girip kazık yemiş oluyoruz.
zaten biz sıkışığız offfffffffff!

nil hoşgeldin naber caım?

HEE TL OLARK BORC VERMIYORUZ BIZ PRENSIP OLARAKK KARI KCOA BU KONUDA COK UYUMLUYUZ HAHAHA ACIK GOZMUYUZ NEEE ALTIN OLARK VERDIK AMA NASIL ALIRZ BILMEM ztn ev falan alamıyrz bırnn ısını gorsun dedıkkk hyrlısı yaa saka bır yana umarm kızlrrr en kısa suredealırsınz paranızı

yaa belli oldu demek üzüldüm tek kalıcaksın ayrı olacaksınız

Yemek yemek istemdmm tost yaptırdım yedimm
şimcik de midem bulandı yaaaaaa

napıyonusss
kokişş gelmişş hoşgelmişş geriden geliyoo o yazana kadarr ooooooo
biz yazşlm yavru kuşlarrr

Son düzenleme:
buarada çok yazı ardı elimde bakamadım kızlar müdür geldi bekliom hemen yazıları dedi taaam dedim

kız naptın adama sen

oyyy selamını yirim senin
kocala herkes küss
küsmeyenlerde küssün mutlakaaa
koketa kız sen zati küssündür demi

güneş sinir anında çıkar bazen boşanma işi bende sölerim bazen

yok ben küsmedim dün yemek ettim bide geç geldi ben bunu hiç bekelemedim yedim sonra uyumuş kalmış ben kendim gittim yatak odama uyudum gelmiş beni nie kaldırmıyon duymazlığa geldim çok yüz vermiom artık dozajını ayarlıom ona....

bugün anası gelcek bana kalcak yarın temizlikçi gelcek ede kaynana olcak bebe odası gelmeden temzilensin ev...cuma gelcek bakacam sonra eksiklere

alyammmm kısss 3000 borc vermiş kocan haaa senden habersız
benımkıde 9000 bın verdı alamadıda beynını yedımm sonundaa bıdaha bu konuy acma dıye kızdı banaaa

laa benim kayınvalde 200 istedi die ben kocamın beynini püre ettim anamm ben kötü garuyum mu beee benimki arkdaşa vermez cimridir olsada yok der ama ailesine yapar şimdi ben suçlu oldum dimek....:44::44::44:

laaa bucu ben senle konuşmuyom hem

Yemek yemek istemdmm tost yaptırdım yedimm
şimcik de midem bulandı yaaaaaa

napıyonusss
kokişş gelmişş hoşgelmişş geriden geliyoo o yazana kadarr ooooooo
biz yazşlm yavru kuşlarrr

geldim lann bucu ne yazmış die baktım heççç silmiş garu

ya mıroşummm yaaa ben cok ağladım sen bılmıyosun amaaa

bacum kızıyorsunuz ama gelemedım bende ıstıyorum gelmek hepıcıgınızı cok osledım ve hepınıze ılgınız ıcın tşk edıyorummm

mazaret arayamıondamı hıh bizde deik herhalde kocişine allah korusun sana bişi oldu yada işten çıkarıldın net yoktur dedik evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…