Kokoşş Hatunlar Kulübü

mazaret arayamıondamı hıh bizde deik herhalde kocişine allah korusun sana bişi oldu yada işten çıkarıldın net yoktur dedik evde

HEEEE evde netim yokkk bılıyon zatiii iş yerinde canımı sıktılar işte ya yeni başkan mudur hepsi işte canıma okudularrr durum bu

burcuuuu naptım laaaa
başkası çıktı neler yazdım
eklesene

azcuk işlerim hafiflesin yazacam gene nıye sıldıysemm sankı paranoyak oldum galiba

çok şeler oldu güzellik yarışması yaptılar KK da şike çıkmış poahhaha 15 tane kız girdi yarışmaya resim felan gönderdiler oylama yaptılar bilyodum 6 numaranın sahte oldunu tahmin etmiştimde yarışma bitene kadar nasıl bulamadılar onu çözemedim :18::18::18:

hehehe kız sıke var heee bennnn katılydım ne guzl olurdu zuhahaha

burcu kız bısı olmadı banada ben kcoeye gıcık oluyorum buaralr bulasıyorum kavga cıkaryrumm cıks bende garu olmasss

koketcim evet herkes sahte filan demiş. ama dün kız geldi açıklma yazacaktı sanırım ama ben çıktım sonra konu silinmiş.
ne oldu bilmiyorum.

nasıl sahte nesı sahte

hehehe kız sıke var heee bennnn katılydım ne guzl olurdu zuhahaha

burcu kız bısı olmadı banada ben kcoeye gıcık oluyorum buaralr bulasıyorum kavga cıkaryrumm cıks bende garu olmasss

lenn gancayı bulmuşta bunuyor bu yüz vermeyin bu garuya

Git goncana az işve cile et adam hakkedio benmki hakketmio biz totosunda bitiyoz ....

koketcim evet herkes sahte filan demiş. ama dün kız geldi açıklma yazacaktı sanırım ama ben çıktım sonra konu silinmiş.
ne oldu bilmiyorum.

bence sahteki konu silinmiş başka konularda yazıldını gördüm cnm katılanlardan hemde...Bence ben inanmıyom yalan

bence sahteki konu silinmiş başka konularda yazıldını gördüm cnm katılanlardan hemde...Bence ben inanmıyom yalan

kızın üyeliği silinmedi koket..

hem kız sahtede olsa.. bence ordakileri içerisinden en güzeliydi..

diğer lensli kızda açıklama yaptı..

ben lensim var demiştim dedi..

cadu yazmamış.. özelden atmış cvp..

yanii.. cadu yçnetemedi..

kız lensliyim demesine rağmen lenssiz dedi..

1. olan üye elossa ..

hatta her türlü resmini ekledi..

maşallah fıstık gibi hatun valla

profilinede koydu resmleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…