ALLAHIM SANA GELİORUMMMMMMMMMMMMM
kop kop kopp
ne bilem ben..... poziyon deniyorlardı zahar töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
senin ananı arimde sana temiz bi sopa atsınn
evde paris yok
burda muhabbeti yokk laaa sen taştan mı çıktın töbeeeeeeeeeeeee
lan çenem ayrıldu..............
kokettttttttttttttt anlat hele... kız ne yapıordun çocukken başkaaaaa
neneme gönderelim bacıcığım güneşi temiz döver goncana paris etcen die patlıcanı bulguru dayar artık ahahhaha
neneme gönderelim bacıcığım güneşi temiz döver goncana paris etcen die patlıcanı bulguru dayar artık ahahhaha
kocama dicem ben azuru istiomparise gitsemde sonra sölesem süper olur
süt gibi diyene bak..
yurda şişmeee almışlardı...
lan oğlum 10 yaşında her poku biliormuşussun ne sütü laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kocen dicek gel azur vereyim sanaaaa
hahahahhahahahhahah
patlıcan bulgur ne laaaaaaa napıyo ki onlarrrr
güneşi bilmemde ben tanışmak isterdimmm ne muhabbet ederdikkkk
haha yok yok bende tansmak ısterdım neneler sever benı cok guzl konusrm onlrlaa hemn sıvelerını falan kaprm hehehehe cok sırın onlrrrrr :)
elif sitti vardı bızm koyde arkdsnnn nenesııı her gıttgmdee erkek gıbı gıynyrsn sen erkek deılsn derdııı.. her gıttgmde derdı rahmetlı oldu galıbaaa hbrm yok artık gıtmeye gıtmeye
hhahahahahhhaha garu bilem modadan annamışş değiş accuk demiş hahhahahaha
sen varya senniii geberticem süslüüüüüüü ütücübaşıııı
akşama ne yemek yapacanız bacılarrrr
slmmmmmm
dün bir süre giremedim siteye...
sonrasında da yine acile gittikne olacak benim bu halim bilmiyorum...
demiştim ya sancım giderek şiddetleniyor diye...en sonunda hürrem başladı ben dedim yok bakamayacağım hadi gidelim...
zaten annemle kız kardeşim de bana gelmişlerdi her an acile götürürüz diye...neyse gittik işte,yine aynı şeyler hamileyim diye kadın doğuma yönlendirildim,nst ye bağladılar hemen,idrar ve kan tahlili derken kadın doğum ürolojiye yönlendirdi...
dedim ya aynı şeyler,hep aynı sahneler((
ve sonuç taaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ağrısı...
ne serum ne bir şey yapmadılar,hamilesiniz en fazla minoset ya da parol içebilirsiniz dediler...bir önceki geldiğim de şunu yazdınız diye reçeteyi verdim ( ssk karşılamıyor ya bizdeydi reçete ) demesinler mi minoset ve parolun sıvı hali o...meğer o sebepten dolayı çok da ağrı dindirmemiş o serum((
neyse iltihap tehrarlamış onun için monorol şase yazdılar,gönderdiler eve...
eve girdiğimiz de saat 01:00 di...tüm gün de bir şey yemedim diye bir muz yedim zorla,peşinden minoset içtim...hemen yattım...uyumaya çalışırken uykuya dalmışım...
sabah uyandım ağrım yoktu...dedim gideyim okula,program vardı çünkü...
işte böyle şekerler...yine bir acil macerasını daha atlattık bademimle şükür...şimdi çok daha iyiyim,en azından ağrım yok...
akşama ne yemek yapacanız bacılarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?