haha valla kızlar ben sıttıyı zıyaret ettıkdn sonr abenı dort gozle beklerlerdıı sorrlardı arkdsıma bugun ne dedı sıttı guneseee anlt dıyee haha yerlere yatardıı zillilerr
ben sana bişey diyim mi hiç olmasa hiç aklıma gelmesss
ama şu var alyamın dediği gibi para olsa çalışmasam bak yaparım gun ıcınde yorulmam yaparımm ama hanı canım çeker mi bilmıyom ama usenmem en azından
hahahah ne derdiki nenecik sanaaa
bende severim neneleriii
eşimin bi nenesi varr çatların gülmekten bi konuşunca ama keyfi olcekkk
kesinlikle
çocuk bi daha sana anne demez
zaten senin oğlun nolur bilmiyorum siz böyleyken
geleceğin nuri alçosu
ana sapık baba sapık
oğlan coşkun olurrrr
dua edekte kızı olmadı laaa...
nasıl başederdikkkkkk
koketa lenn benı dınle az yazıom yazıom hıc
işin gücün pars
phlıps ılla kazanlı alma benımkı kazansız ve 300 tl falandı sımdık 150 tl falan
modelı cok fark yapmaz phılıps olsun yeter
çok çok geçmiş olsun. bende zamnaında çok cektim. allah şükü kırdırdım şu an yok. bol bol su iç tatlım sanırım hamile olduğundan kuvvetli ağrı kesiciler olmuyorç ama katlanıcan mecbur cocuk için..slmmmmmm
dün bir süre giremedim siteye...
sonrasında da yine acile gittikne olacak benim bu halim bilmiyorum...
demiştim ya sancım giderek şiddetleniyor diye...en sonunda hürrem başladı ben dedim yok bakamayacağım hadi gidelim...
zaten annemle kız kardeşim de bana gelmişlerdi her an acile götürürüz diye...neyse gittik işte,yine aynı şeyler hamileyim diye kadın doğuma yönlendirildim,nst ye bağladılar hemen,idrar ve kan tahlili derken kadın doğum ürolojiye yönlendirdi...
dedim ya aynı şeyler,hep aynı sahneler((
ve sonuç taaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ağrısı...
ne serum ne bir şey yapmadılar,hamilesiniz en fazla minoset ya da parol içebilirsiniz dediler...bir önceki geldiğim de şunu yazdınız diye reçeteyi verdim ( ssk karşılamıyor ya bizdeydi reçete ) demesinler mi minoset ve parolun sıvı hali o...meğer o sebepten dolayı çok da ağrı dindirmemiş o serum((
neyse iltihap tehrarlamış onun için monorol şase yazdılar,gönderdiler eve...
eve girdiğimiz de saat 01:00 di...tüm gün de bir şey yemedim diye bir muz yedim zorla,peşinden minoset içtim...hemen yattım...uyumaya çalışırken uykuya dalmışım...
sabah uyandım ağrım yoktu...dedim gideyim okula,program vardı çünkü...
işte böyle şekerler...yine bir acil macerasını daha atlattık bademimle şükür...şimdi çok daha iyiyim,en azından ağrım yok...
bende utandım yaaa ....
ayy beni oğlum gözetlese sapuk garu der gözünden düşerim laaa allah korusun
benim kızım beni görmesin asla o zman..
çok geçmiş olsun az daha dayan yüzdün kuyruğuna geldin acısı zor biliyorum arkdaş yanımda kıvranırdı:26::26::26:
parolla geçiştircen artık
ADACIM çok geçmiş olsun canım!
çok çok geçmiş olsun. bende zamnaında çok cektim. allah şükü kırdırdım şu an yok. bol bol su iç tatlım sanırım hamile olduğundan kuvvetli ağrı kesiciler olmuyorç ama katlanıcan mecbur cocuk için..
bende öle diyodumm
lann tabe bigün anemle babamı gözetlemiştim itraf ediom anam çıkkks hiç bana çekmemiş
tabii bu dediğim boşanmadan önce ben 10 yaşlarında felandım koltuğun en tepesine çıktım yatak odaının kapısın üstü camdı bende bakıyım dedim anam ne görüyüm yazık laa babama adam çok yorulyodu valla annem yatmış yellencek nerdeyse umru değil ritmik sağa döçn sola dön rahat hazır ol gibi
ben bakarken bi düştüm koltuğun tepeden çenem yarıldı ses çıktı baba geldi beni bi dövdü terbisizzzzzz seni die
tamam cnm seninki neydi philipsin her modeli olurmu iyi ütülesin yeter 150 iyimiş...
dinliomda sen yoksun ki
laaa bende izliyom dedim ama bilmiyodum napılıyo bitek öpüşülüyo sanardımm gençkızken öğrendim heraldeee
koket 10 yaşında neler biliorsa..
anasını beğenmememişşş
çok komik yaa. senin araştırmacı bir tarafın varmış ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?