Kokoşş Hatunlar Kulübü

hahahhahaa laa bende sevmem şaplak atmasınııııı
aklıma ne geldı sen uzun zamandır parıse gıtmıyon yaaa mamusun hava yapmıstır akşam goncana solede havasını alsınnn sonra yıne kusersın
delüüüüüüüüüü laa o deell karnım karnımm
ona paris deell hava bilem yokkk
reglin geçtimi?
geçti yenisi başlicak bacıcığımmm

cok tuhaf bişiydı bılmım

lennn sız benı dınlemıyonus bee raflarım kırıkdı kabus gördum dedm tınnnn
gebrtcem sızı hee

güneş gözunaydın anan nerden gelıyoo

gecmiş olsun bocukkkkk yaa okudum yazamadım anam sabah sabah pek bi hararetlısnzzz konuya dalamıyorm işlerın younlugundan yoksa dalcam hepınıze zuhahaha

anam ank. da cnm ordn gelıyorrr.. 1-2 hhafta kalr ama cok tutamam hemen kacar hahaha bana kızyr gelınc ekocanı cokkk duruyon dıyee ztn

kızz goncnı afettinmi?

eeh sayılr kız parıse gıttık oncekı gun geldık sonna ahahah dun yıne kızdmmmm cok kızyrm buarlr onaa

laa benimkide değişik giyindim bu gözünü bi açtı aşkıım gitme dur dedi eee dedim öp beni dedi öptüm sonra gitme ben götücem seni dedi iyi dedim ...

kalktı giyindi poça alıyım sana dedi al dedim bırakırken beni nie öpmüon dedi iyi öpem dedim öptüm indim

laaa bu adam bi garip haaaa

ama sebebi var sebebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:119:

nıye kızdın genem naptı sana

he kızz kankim benm....

bugunde parise gidemm çnku saçımı fönleticm.. yarın önmli görüşmeler var ................

bu adam beni boşar kızlar... paris manyağı
ne görüşmesi kızzzzzzzzz de heleeee
napyım bacımmm totoyu duzelttim akşama parıseee bılem gettımmmm

havan kime laaaaaaaa iyiki ayda yılda 1 kere gettin parisee

hade bakalımmmm

çıkkksss yollucaktım eşim çok seviooo bende yaws normalde yapmıo üşütyo kırptırdım çita gibi oldu tüyü yok hahahah utanyo bide yorgaın altına giryo evde heryer ayna benim çıkmıyo bende zorla çıkaryom

görsen böbüşüme dayıyo karnını duygusal anlar yaşıyoruz gurrr gurrr yapıyor titreşim yapıo bebeğe çok yapar oldu bebekte tkme atıp hareket edio hissedio hayvan bebeği hep karnıma yatmak istiyo çıkarmıom oda kucğımda oturyo yayılyo karnını dayıyo karnıma ilginç yaaa

hahahhahaa laa bende sevmem şaplak atmasınııııı

delüüüüüüüüüü laa o deell karnım karnımm
ona paris deell hava bilem yokkk

geçti yenisi başlicak bacıcığımmm

kız ıste orda hava yapınca karnın da basınc yapıp sısıyorrr 2 dkka aldırıver havasını bak rahatlıycan

len koket kedıye yoksa ucuz dıye fasulye mı verıonnn
ıstemem len kedı medı benn gazlısından bıde

esma lenn nıye pas vermıonn uyus garuu

ohh be pc ye gectım şimdık patron gelır ama

basanlar huriler gelmesin die geçici bakıver işte kedime uyusssssssssssss

yok ben bişi ermiom konuşmuo benle eşimle konuşyo maaa miiii muuu mıraaa neler söylüo oda öyle mi oğlum tamam cnm geldim diol dayıyo etli mamayı buda taklalar atıyo görsen...

bene kalsa kuru veririm gider...

ne görüşmesi kızzzzzzzzz de heleeee

havan kime laaaaaaaa iyiki ayda yılda 1 kere gettin parisee

lan zate ayda yılda bir giden daha çk hava atıyor paristeydim diyee...

siz gide gele yalama oldunuz annem..

cnm iş yerinde görüşmeler var...iş ile ilgili

miroş senın adam eserekli bacımmmm

kız ıste orda hava yapınca karnın da basınc yapıp sısıyorrr 2 dkka aldırıver havasını bak rahatlıycan

get laaaaaaa kanıma girmeee akşam yumuşamim parise gitmim diyeee işe verdim kendimii
bugün için pilav yaptımmm ne alakaysa
sigara içtim mutfakta kahve ettim kendimee

lan zate ayda yılda bir giden daha çk hava atıyor paristeydim diyee...

siz gide gele yalama oldunuz annem..

cnm iş yerinde görüşmeler var...iş ile ilgili

heeee evetttt aynen ole kısım ben haftada 3 gıdıyomm parıse en az 2 ama gitmeye hevesım yok benım anadın mı benım sorunbu

get laaaaaaa kanıma girmeee akşam yumuşamim parise gitmim diyeee işe verdim kendimii
bugün için pilav yaptımmm ne alakaysa
sigara içtim mutfakta kahve ettim kendimee

sen bılın bacımmm bak şişme karı olup kalırsın ortada ıkıdakka ısını gör derım bennnn

heeee evetttt aynen ole kısım ben haftada 3 gıdıyomm parıse en az 2 ama gitmeye hevesım yok benım anadın mı benım sorunbu

eyi senin cnmmmmm ama şimdi çoluk çocuk yokkk git gidebildin kadar
ahhh ahh biz bi gecede kaçkere çocuk yokkenn

eyi senin cnmmmmm ama şimdi çoluk çocuk yokkk git gidebildin kadar
ahhh ahh biz bi gecede kaçkere çocuk yokkenn

kısss ıyıde hanı olmasa aramam anadın mı bacımmm hem ağlarım hem gıderım hesabı yada ıstemem yan cebıme koy benı parıs sonrası yapılan işler yoruyor usendırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…