Kokoşş Hatunlar Kulübü

somya al somya söle neneme ersin anlat derdini hemen bulur çareee

sen öyle bişe yapp

bende seni anana giderim.. bildğim herşeyı anlatır ...bir gazla soluğu yanında alır

ahahaaaa tehdit ettim bak seniii

istekli nasıl soram laaaaaaa

istiyom arzu ediom hayal ediom süslendim kociş için felan yok ance gitcektim gelcektim v.s....
anamı karıştırma laaaa

canım kaçıncı yılınız bu sene 3-5-7 hangısı

laf gene parise gelmışş
len kafayı yıycez paris pariss

len esma sana bişi dıokk pas vermıyceksen söle bılemmm

lan ne alıngansın sen...

cvp verdim yaa... okumasıydan ne yapem..

bnde küslük olmaz bacıcığım..

burda paylaşılan şeye kendimce yorum yaparım..

o yuzden paylaşlıyor çünküm..

allah hepimizin yardımcısı olsun

hahahahahaha paris sonrası işler duş laa bilmediğimiz başka işlerde mi varrr

2 posta çok anam yavaş yavaş ver senn sonra senin adam hep isterr

istekli soruyom haaa koptum delüüüüüüüü

aman banyo sac baş kurutma derdı bıde vucuduma masj yaparark yağlıyorum bebek yağıyla sonram herufun kıyafetlerını hazrla yatak odası parıs sonrası fecı dağılıyor onları topla derken yoruluyom

günaydın güzellerr..
dün oğluşumu görmeye gittimm gelişimi yolundaymış herşey normal dedi dr teyzee
hatta doğum pozisyonu da almş paşacımm..
bunu babamız duyunca artık doğsun o zaman yaa demeye başladı

raporumuzu aldık biraz önce muhasebeyede yolladık artk her an işten çıkcak gibiyim ya ohh nasıl huzurluyum

hastanede işimiz 4de bitince işe gelmedik kocemle gezdik oğluşumun bezini aldık :) yarında biberon suluk onları alıcazz gelsiin paşamm

off uzlsun bosve erkek mılltıne acımamak lazım ama ters teperse yandım vallaaa sınırıde cok pistır benm kcoemnn sonum dayak gıbı gorunyr hahaha

2008 temmuz cnm 3 senemızdı snrm

kıs dayak mayak deme yawww ALLAH korusun sizin 3 bitmiş bacım 4 girmişssiniz genelde tek yıllarda sorun oluyormuş çift yıllarda iyi gider derler

dün süslendim kuaföre getim kaş bıyık fön haa bide argan yapı aldım miss gibim kokyo alla saçlarıma sürdüm parladı boynuma azcıkta yüzüme sürdüm organic yazıo üstünde mis gibim oldum bide ruj ettim zaten güzel giyinmiştim mavi delilkli buluz almıştım kahve ile gyidim içine altına kahva pantolon hoş oldu bide fön edince neseeee

çıkyodum koca aradı nerdesin kuafördeeee dedimmm ben seni alırım dedi iyi dedim ben denize doğru yürüyom nese çıktım herkes bana bakyo hamişl olunca dikkat çekyom zati bide saçlar uzadı fönletince albenili olduk iyiceee....

ben yürürken karşıdan genç bi adam geliodu bende yanında yürüyom bana Bismillah beatifulll die fısıldadı yanımda geçerekne bide bakıp bakıp durdu arkasına eşim arabala geçerken görmüş adam ilerledi ben arabaya bindim sölemeicektim ama cnm ekşınnnn istedi

dedii adam sana bişemi dedi dedim asıldı bismiilah güzele bak dedi dedim aynen adam böle söledi ingiliceyle dedi İranlı gibi vay sapık haman adam karşıya geçereken üzerine sürdü arabayııı az kalsın ezilyodu karşıya koşmasa eşim indi arabadan başladı yumruklamaya adam ingilizceyle bağıryo ne oldu problem ne die....Adamı döceni düşünmemiştim amacım kıskansındı beni...

nese indim araabadan eşim bağıryo ing. ile benim karıma neden bismillah güzelsin dedin ayıp değilmi terbiyesiz dio adamda dieo ben arabım ben arap maşalalh denir dio bizde güzele bismillah maşallah dedim güzel diye suçum yok dio adama acıdım burnu kanadı eşimi tuttum adamlarda geldi yoldan geçen eşim bağırdı seni polise götürürm die adama adam polis lafını duyunca özür diliyo bir yumruk dahaaa

eşimi ektim bak dedim gerilyom hadi gidelim arabada bana dio eleldimi biyerini yok dedim ama asıldı hoşuma gitmedi hamileyim utanmaz dedim sakinleştirene kadar akla karayı seçtim adam acınacak haldeydi keşke sölemeseydim amacım kıskansın deli olsundu deli olduuu

kıs dayak mayak deme yawww ALLAH korusun sizin 3 bitmiş bacım 4 girmişssiniz genelde tek yıllarda sorun oluyormuş çift yıllarda iyi gider derler

anmmm bende 2008 ağustosta evlendm...

kızz güneşş sen 2010 haziran da bende temmuzda doğurdum..

zamanlamalar aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…