dün süslendim kuaföre getim kaş bıyık fön haa bide argan yapı aldım miss gibim kokyo alla saçlarıma sürdüm parladı boynuma azcıkta yüzüme sürdüm organic yazıo üstünde mis gibim oldum bide ruj ettim zaten güzel giyinmiştim mavi delilkli buluz almıştım kahve ile gyidim içine altına kahva pantolon hoş oldu bide fön edince neseeee
çıkyodum koca aradı nerdesin kuafördeeee dedimmm ben seni alırım dedi iyi dedim ben denize doğru yürüyom nese çıktım herkes bana bakyo hamişl olunca dikkat çekyom zati bide saçlar uzadı fönletince albenili olduk iyiceee....
ben yürürken karşıdan genç bi adam geliodu bende yanında yürüyom bana Bismillah beatifulll die fısıldadı yanımda geçerekne bide bakıp bakıp durdu arkasına eşim arabala geçerken görmüş adam ilerledi ben arabaya bindim sölemeicektim ama cnm ekşınnnn istedi
dedii adam sana bişemi dedi dedim asıldı bismiilah güzele bak dedi dedim aynen adam böle söledi ingiliceyle dedi İranlı gibi vay sapık haman adam karşıya geçereken üzerine sürdü arabayııı az kalsın ezilyodu karşıya koşmasa eşim indi arabadan başladı yumruklamaya adam ingilizceyle bağıryo ne oldu problem ne die....Adamı döceni düşünmemiştim amacım kıskansındı beni...
nese indim araabadan eşim bağıryo ing. ile benim karıma neden bismillah güzelsin dedin ayıp değilmi terbiyesiz dio adamda dieo ben arabım ben arap maşalalh denir dio bizde güzele bismillah maşallah dedim güzel diye suçum yok dio adama acıdım burnu kanadı eşimi tuttum adamlarda geldi yoldan geçen eşim bağırdı seni polise götürürm die adama adam polis lafını duyunca özür diliyo bir yumruk dahaaa
eşimi ektim bak dedim gerilyom hadi gidelim arabada bana dio eleldimi biyerini yok dedim ama asıldı hoşuma gitmedi hamileyim utanmaz dedim sakinleştirene kadar akla karayı seçtim adam acınacak haldeydi keşke sölemeseydim amacım kıskansın deli olsundu deli olduuu
anmmm bende 2008 ağustosta evlendm...
kızz güneşş sen 2010 haziran da bende temmuzda doğurdum..
zamanlamalar aynı
anammmm aynı evlen aynı doğur sonra aynı parıs kaderiiiii
kıs dayak mayak deme yawww ALLAH korusun sizin 3 bitmiş bacım 4 girmişssiniz genelde tek yıllarda sorun oluyormuş çift yıllarda iyi gider derler
anmmm bende 2008 ağustosta evlendm...
kızz güneşş sen 2010 haziran da bende temmuzda doğurdum..
zamanlamalar aynı
hahahhahahahah koptum laaaa
tek çifttt
yok kız bu dediğim espiri değil istatiksel bi veri tarışmalar bosanmalr genel 3-5-7 yıllarda goruluyormus en tehlikelisi ise 5 .yılmış bunu annemde derdi bana hep 1.yılda tehlıkelı olablılyor cogu zman
günaydın güzellerr..
dün oğluşumu görmeye gittimm gelişimi yolundaymış herşey normal dedi dr teyzee
hatta doğum pozisyonu da almş paşacımm..
bunu babamız duyunca artık doğsun o zaman yaa demeye başladı
raporumuzu aldık biraz önce muhasebeyede yolladık artk her an işten çıkcak gibiyim ya ohh nasıl huzurluyum
hastanede işimiz 4de bitince işe gelmedik kocemle gezdik oğluşumun bezini aldık :) yarında biberon suluk onları alıcazz gelsiin paşamm
sen varyaaaa senn öldürdün nan beniiiiiiiiii
he kızzz.z.......
bu bir işaretmi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
he kızzz.z.......
bu bir işaretmi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şookk şoook şoook şookkkkkk
olan adama olmuş...
casperimm
hoşgeldin gözün aydın tatlımm paşanı görmüşsünnn
miroşşş anammm ben hayatta demem korkareım kavgadannn kız ya adamda bıçak neyim olsaaa
abowww ben 2007 de evlendimmmmm yedim ayvayııı:26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
alla ama kötü etmedim üstüme bi düşyo görsen lann adam bana düşsün die anasını bile dövebilir ne kötüyüm beeee
ben diyom bunlar birbirinin aynı diyeee
laa dama yabancı ne bıçağı benim koca onu öldürebilirdi görsen parçalıcaktı adama acıdım sonraaa ama ben amacıma vardım oda laf atmasaydı ala ala
bu sene dıkkat et bacımmm bak ben gercek soluyorum bu dediğim saka maka değel daha anlayışlı daha sabırlı olun bırbırınıze karşı
dün süslendim kuaföre getim kaş bıyık fön haa bide argan yapı aldım miss gibim kokyo alla saçlarıma sürdüm parladı boynuma azcıkta yüzüme sürdüm organic yazıo üstünde mis gibim oldum bide ruj ettim zaten güzel giyinmiştim mavi delilkli buluz almıştım kahve ile gyidim içine altına kahva pantolon hoş oldu bide fön edince neseeee
çıkyodum koca aradı nerdesin kuafördeeee dedimmm ben seni alırım dedi iyi dedim ben denize doğru yürüyom nese çıktım herkes bana bakyo hamişl olunca dikkat çekyom zati bide saçlar uzadı fönletince albenili olduk iyiceee....
ben yürürken karşıdan genç bi adam geliodu bende yanında yürüyom bana Bismillah beatifulll die fısıldadı yanımda geçerekne bide bakıp bakıp durdu arkasına eşim arabala geçerken görmüş adam ilerledi ben arabaya bindim sölemeicektim ama cnm ekşınnnn istedi
dedii adam sana bişemi dedi dedim asıldı bismiilah güzele bak dedi dedim aynen adam böle söledi ingiliceyle dedi İranlı gibi vay sapık haman adam karşıya geçereken üzerine sürdü arabayııı az kalsın ezilyodu karşıya koşmasa eşim indi arabadan başladı yumruklamaya adam ingilizceyle bağıryo ne oldu problem ne die....Adamı döceni düşünmemiştim amacım kıskansındı beni...
nese indim araabadan eşim bağıryo ing. ile benim karıma neden bismillah güzelsin dedin ayıp değilmi terbiyesiz dio adamda dieo ben arabım ben arap maşalalh denir dio bizde güzele bismillah maşallah dedim güzel diye suçum yok dio adama acıdım burnu kanadı eşimi tuttum adamlarda geldi yoldan geçen eşim bağırdı seni polise götürürm die adama adam polis lafını duyunca özür diliyo bir yumruk dahaaa
eşimi ektim bak dedim gerilyom hadi gidelim arabada bana dio eleldimi biyerini yok dedim ama asıldı hoşuma gitmedi hamileyim utanmaz dedim sakinleştirene kadar akla karayı seçtim adam acınacak haldeydi keşke sölemeseydim amacım kıskansın deli olsundu deli olduuu
harbi şaka falan eeğil benim dediğimde biz kaçgündür yiyoz birbirimizi
özellikle ben onuuu zati canım sıkkın dahada sıkıldı yafssssssssss
ayyy çok sevindim negüzel bi haberrr
ayy casper hergün girmeye çalış bari biz seni merak ederiz artıkımyatağı herşeysi hazırmı gecelik aldınmı emzirme sütyeni felan
doğum bellimi nomral sezeryan?
ben daha bez alamdım bakalım cnm benimde haftaya salı randevum 2 aydır büllük görüyoz yüzü nasıl acaba allahım çok özledim beee
cnm kaç hafta çlaışır aldın şimdi ?
dıkkat et bebğim 5.yıll kırmızı alarmm sabır cek ıcınden oldumu
harbi şaka falan eeğil benim dediğimde biz kaçgündür yiyoz birbirimizi
özellikle ben onuuu zati canım sıkkın dahada sıkıldı yafssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?