Kokoşş Hatunlar Kulübü

şookk şoook şoook şookkkkkk

olan adama olmuş...

casperimm hoşgeldin gözün aydın tatlımm paşanı görmüşsünnn

miroşşş anammm ben hayatta demem korkareım kavgadannn kız ya adamda bıçak neyim olsaaa

kıs dayak mayak deme yawww ALLAH korusun sizin 3 bitmiş bacım 4 girmişssiniz genelde tek yıllarda sorun oluyormuş çift yıllarda iyi gider derler

bu senedenn umutluyummm... ozamn hihihhi

anmmm bende 2008 ağustosta evlendm...

kızz güneşş sen 2010 haziran da bende temmuzda doğurdum..

zamanlamalar aynı

hehe bebemmmmm aynı valla ama sen kucuk cıtrsın valla halaa hehe kuccuk evlnmssn ben yaslı garu oldum

yok kız bu dediğim espiri değil istatiksel bi veri tarışmalar bosanmalr genel 3-5-7 yıllarda goruluyormus en tehlikelisi ise 5 .yılmış bunu annemde derdi bana hep 1.yılda tehlıkelı olablılyor cogu zman

abowww ben 2007 de evlendimmmmm yedim ayvayııı:26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ayyy çok sevindim negüzel bi haberrr

ayy casper hergün girmeye çalış bari biz seni merak ederiz artıkım yatağı herşeysi hazırmı gecelik aldınmı emzirme sütyeni felan

doğum bellimi nomral sezeryan?
ben daha bez alamdım bakalım cnm benimde haftaya salı randevum 2 aydır büllük görüyoz yüzü nasıl acaba allahım çok özledim beee

cnm kaç hafta çlaışır aldın şimdi ?

şookk şoook şoook şookkkkkk

olan adama olmuş...

alla ama kötü etmedim üstüme bi düşyo görsen lann adam bana düşsün die anasını bile dövebilir ne kötüyüm beeee

anammmm aynı evlen aynı doğur sonra aynı parıs kaderiiiii

ben diyom bunlar birbirinin aynı diyeee

casperimm

hoşgeldin gözün aydın tatlımm paşanı görmüşsünnn

miroşşş anammm ben hayatta demem korkareım kavgadannn kız ya adamda bıçak neyim olsaaa

laa dama yabancı ne bıçağı benim koca onu öldürebilirdi görsen parçalıcaktı adama acıdım sonraaa ama ben amacıma vardım oda laf atmasaydı ala ala

sen nezaman evlendin laaaa ayyy venuse mı bakıyordu ogun acaba

bu sene dıkkat et bacımmm bak ben gercek soluyorum bu dediğim saka maka değel daha anlayışlı daha sabırlı olun bırbırınıze karşı

harbi şaka falan eeğil benim dediğimde biz kaçgündür yiyoz birbirimizi
özellikle ben onuuu zati canım sıkkın dahada sıkıldı yafssssssssss

kıs su hamiş halınle ortalığı karıstırmaya korkmuyonmu sennn kendunu ferihamı sandınnn laaaaaa ya adama bısey olaydııı

saol canm benmm
senden de iyi haberler alrız inş..

ayy işten çıkınca giremicem zatende inş gidene kadar gelirim canmm
yatağını patroncum alcak ya hala sesi çıkmıo işten çıkana kdar beklicem yoksa gidip alırım canm
park yatak beğendim zaten..

gecelik olarak deil ama pijama takımı olarak aldım 3 takım onlarda yeter zaten
dün emzirme sütyenide aldım ayy deneme amaçlı taktm ama yine baya açılıo ya

doğumdaa
oğluşum normal doğum pozisyonuna geçmiş canmm inş normal doğuma doğru gidiyoruzz

marketlerde bez fiyatına bakıyorduk canm dün eşimle gezerken 19,90a görünce aldk
canm ben bugn itibariyle çıkmış görünüyorum işe geri dönmücem için direk 32de aldım raporu

alyacmm canmmm

Son düzenleme:
harbi şaka falan eeğil benim dediğimde biz kaçgündür yiyoz birbirimizi
özellikle ben onuuu zati canım sıkkın dahada sıkıldı yafssssssssss

lannn bişe dicemm gene erkekleri savunuyon dicekler..

yoksa ben erkekmiyim laaaaaa

kuzum alttan almak karıların işi oldu... adama çok yklenme.. bak gaz oldu parissizlikten

git parisine umursama... sonra anlar o... hade kuzum üzülmeyın ama.. bir dahamı gelicez dunyaya....

vur parisin dibine...

benm kocamda teli açmıyor.. küstük sanırsam... ahahahahahahahahha

somye varmı somyeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…