Kokoşş Hatunlar Kulübü

evt aklım onda ınş. cnm yaa

bu arada ben kendımı tanıtım ıstersenız
24 yaşındayım
oto sektörunde çalışıyorum
ıst. anadolu yakasında oturuyorum
2yıllık evlıyım
bebem yok

cnm ilk bunu yazmışsın tahminim sizin topikte tanıştık biz kardeşimin ameliyat dönemlerinde gelip bana yazmışın sormuşun sonra kendini tanıtmışın cnm benim düşünceli arkdaşım

cnm ilk bunu yazmışsın tahminim sizin topikte tanıştık biz kardeşimin ameliyat dönemlerinde gelip bana yazmışın sormuşun sonra kendini tanıtmışın cnm benim düşünceli arkdaşım

dımekkı sana önem vermışım sevıldığını bıl
hemende bulmuş

len bız hala maaş almadık patronda dışarda yarında gelmıycekk dr a gtcekmiş
şimdık ıstesem ayıp olur mu
h sonu gezmeye para lazımmarkete uğruycam a101 deterjan neyımalcemm
evde para varda ıstemesem mı

meloş buldum senle diğer topikte tanışlmışız bebeğin cinsiyeti ile ilgili bişi bakmıştın hatrladınmı

sonbrada bunu yazmışsın işteee bu başka kimse beni bul demesin yoruldum

iste lann hafta sonu olması daha iyi işte al paranı o senin hakkın...

nı ye sordun bızde sana parıs taktıgı değil hamiş taktiği verdik zaten ben sana paris taktiğimi verdim dedim once yazdığımı bı oku bakalım

hee hamiş taktiği doğruuu taam laa yanlış okumuşum ala ala bana akıl verene bak sende etsene bir bebiş tembelll

kızlar oda takımı gelmiş oğlun gidince görcem ayy heycan yaptım bugün beşiktemi yatsammmm

üşenmiyonda haa tek tek bızımı aryrsn sen yafs

Esmaaa yarın peluş halı bakcem inş. bulurum çok güzeldi senin bulduğun aklında kalsın bulamazsak onu alırık

kızlar oda takımı gelmiş oğlun gidince görcem ayy heycan yaptım bugün beşiktemi yatsammmm

hahahhahahaha kopardın beniiiii
Bende bebişimin eşyalarını sever sever dururdum her dakka bakmak isterdim hey gidi günlerrr
hele benim ördüğüm patiğeeeeee hiç örgünün ö sünü bilmezdim azmedip
2 çift patik örmüştüm prensesime yafsss inetten baka baka

yarın güzel bi hafta olacak palnım bugün parise gitmek ferihayı izlemek kedimi yıkmak ev temiz çamaşır yok yuppiii yarında güzel bir kahvaltı hazır etcem kocama

oğluma peluş bakcem pahalısa alamam sıkışığım zatiii anca bakarım :26:

koketcim napim assolistlik ruhumda var.
Hatırladım canım. Cinsiyetine bakmıştım doğru tahmin etmişim hihihi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…