Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende convers etmek istiom ama bilemiom yaaaa ahh teyzem olsa yapardı....

kocama diyom beşiği denedinmi sallanyomu asansörü eyyimiş dio dur içine girip yatıp deneyim iyimi çatlaq len bu ama heyecanlııı...

kızz kıskançlığın etkisi geçmemiş bitanem gülüm karım çiçem dişye açyo adam teliii ahahahhahah

bende oğlumun odasına bir halı gördüm mavi üzerinde winnie ve tiger var. çok tadlu.
200 tl cik.
nan ben parayı icat edeni..........................

kızlar ben kaçtım herkes iyi hafta sonları yarın gelebilirsem gelirim öptüm kaburgam gene ağıryo bnm

converse zor başka bişiy yap benceeeee

bende oğlumun odasına bir halı gördüm mavi üzerinde winnie ve tiger var. çok tadlu.
200 tl cik.

cıkks ben gördüm bizim mobilyacıda var almadım onlarda kaymaz jel varrr onlar parça parça dökülyo eyyi deil peluş bakacam bakalım

200 tl cik.

cıkks ben gördüm bizim mobilyacıda var almadım onlarda kaymaz jel varrr onlar parça parça dökülyo eyyi deil peluş bakacam bakalım

çocuğu olan kızçeler sorum var size.
bebişlerinize ne marka ve kaç numero bez kullanıyorsunuz?

Bak bunları yapmıştım bennnn bacıcığımmmm

Eklentiler

• $bebek-patikleri-31.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 27
utanma lenn o senin hakkın evet ödemem var de....

temem öle derım ayy bu konuda cok başarıszım ne ızın alabılrım nede para konusunu açarım
hee converse siperiş verdim gelecek anam daha ona ödeycem ben bittim gelecek ay:26::26::26:

kıme verdın len
10 15 tl falandı sanırım ayy unuttum daha yenı siparış ettığim şeyı
hanzedeye mı verdın

alya cok güzellermış len
ben beceremem örgüyü ama dantel ederım her nevı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…