Kokoşş Hatunlar Kulübü

sapııttı takvim sapıtıklar beni bulur bilemem mi takvimde bile paris yazıo hemde başkası la sapıtıklarrr

Adam paris istiyo laa get pariseee sende erken get erken gel
he anam he, sabah sabah parisi anca rüyasında görer o, sonra birde banyo yapmak var ay hiç düşünemedim bile şimdi, işe felan da yetişemem ben zati

he anam he, sabah sabah parisi anca rüyasında görer o, sonra birde banyo yapmak var ay hiç düşünemedim bile şimdi, işe felan da yetişemem ben zati

nekkk annem üşenmee kız varya ben evliliğimin ilk yıllarında hiç rahat bırakmazdım adamı
gece uyandırırr daha yazmim anladın sen

Hoş şimdide keyfim olsun aynııı kızım büyüdüyo rahatım gece uykularım bölünmüyo şükür

laa cmtesi çalışmıyo die laf etmişti ortağı siz kaportaylamı dinlioınuz kızı haaaaa gerçi alyanınki büyük seninkidemi büüük?

ayy ben lohusalığım geçsin bebek varken nasıl gitcem parise bi elimde bebek bi elim şeeede nasıl olcak

laa cmtesi çalışmıyo die laf etmişti ortağı siz kaportaylamı dinlioınuz kızı haaaaa gerçi alyanınki büyük seninkidemi büüük?

neyimiz büyükkk miroşşşşşşşşşşşş:44::44::44::44::44:

koketa nan zorun derdin büllük la

insan bi hoşgeldin der :)

bişi dicem senin bebeğin kafası nerdeydi ultrasonda soldamı sağdamı?

niye çamaşır olsun nan.her akşam yıkarım diyordum sen diyince vazgeçtim.
yazın hep yıkadım şimdi yine başladım. ama kışın sildim ıslak mendiliyle.
mendilini suyla yıkayıp öyle siliyorum.
sıvısabunu ne canım. banyo için kullandığın mı?
kreşi değiştirsen olazmı yokmu başka

yok canım bana yakın yok. burda fazla kreş yok.
bu işyerime çok yakın.

ya dayısının yanına gideceğini biliyorum.
ama markette olduğunu yazmadın ya da ben görmedim.
ordan çıktığını da bilmiyordum.

bende alayım kolonya.
ya ben nasıl kıyıp keserim içim gider.
o nedenle mecbur bağlayacağım.
offffff uzun saçlı erkek çocuklarına bayılıyorum.
kıs sezercik'inde saçları uzundu.

nan garular geçende bişey sordum kimse cevap vermedi.
bebenize kaç numara bez ve ne marka kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
meloşşşş bende erkek çocklarında şu saç bağlamayı sevmiyomm
erkek erkek gibim olmalı bence
tabi öle çok kısa değilde bağlanıcak gibi olmammlı hem sıcakta günah çocuğa yaaaaaa

valla mı
esma gelsın aydınlatsın bızı
sen öle sannn parisimle döverim seni...

bellı olmazben senı döverım belkıde
kaportan cnm poahahahah sende de IQ sorunumu var laaa

anemm bıde dalga gecıyy hamış halıylee
hhahahahaaha delüüüüüüüüü Ne bilim araba kaportasından bahsediyoduu böcükk meğer başka bişiye dönmüşş mevzuuuu

anam ben zaten işimden bahsedıyordum kaporta dıye ama garu nereye cektı
sapıkkk

len meloşşş
nasıl demedım bee kaç kez dedım markette calısıo dıyee
sonra bıraktı dıyee:26:

koketa nan zorun derdin büllük la

insan bi hoşgeldin der :)

bişi dicem senin bebeğin kafası nerdeydi ultrasonda soldamı sağdamı?

bilmiom bacıcığım büllüğü var ortada oldumu bacaklar yüzünden kafayı zor görüyom büllük ön planda her daim unuttum ben kafasını yüzünü büllük hatrlıom biraz büyük gibi...

yalnız kafasını sağ tarafımdaki kaburgama dayıyor kafayı geçryo kaburgaya herdaim....rahim duvarıma buraya işeyen eşektir yazdım işemiyorrr hahhahaha

Ay Alyoş adama rahat vermiyorum demişsin yaa ben hala nazlı niyazlıyım bu konularda, hep kociş "hadi" der azcık aşsam zaten şuu paris olaylarına bakış açımı, süper olcak ama du bakalım, sizi takipteyimm

laa sizden garu olmazzzz

dilşad gelmedi dimi cnm?
geldi canım, bugün işe başladı galiba.. dün yazıyodu topikte

ayy ben lohusalığım geçsin bebek varken nasıl gitcem parise bi elimde bebek bi elim şeeede nasıl olcak
allam yaa daha şimdiden düşüceleri bu yönde deli kız senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…