he anam he, sabah sabah parisi anca rüyasında görer o, sonra birde banyo yapmak var ay hiç düşünemedim bile şimdi, işe felan da yetişemem ben zatisapııttı takvim sapıtıklar beni bulur bilemem mi takvimde bile paris yazıo hemde başkası la sapıtıklarrr
Adam paris istiyo laa get pariseee sende erken get erken gel
he anam he, sabah sabah parisi anca rüyasında görer o, sonra birde banyo yapmak var ay hiç düşünemedim bile şimdi, işe felan da yetişemem ben zati
laaaa o böcüğün ki değil miydi
esmoşda varmıydı öle ortak mortak:44::44::44::44:
ne gülyon leee çalgıcı garusu binnaz
böcük beni topa tutcak die bekliommm fısssssssssssssss
hee iki ortak tı onlarında ortik olmadan yapmaıo millet
markete grmıştı sonra cıktı dayısı demış alcem senı hemen dıye işlemleri yap dıye
kaldı mayıs sonuna
ben dedımkı cıkma kesın olsun cıkarsın
dınlemedı işte
ılgılenmezsen takıp edemezsın
senın kaporta bu kadar dızı çekımıne katlandığına göre baya sağlamm
len o benım işyerındealla senı
he anam he, sabah sabah parisi anca rüyasında görer o, sonra birde banyo yapmak var ay hiç düşünemedim bile şimdi, işe felan da yetişemem ben zati
nekkk annem üşenmee kız varya ben evliliğimin ilk yıllarında hiç rahat bırakmazdım adamı
gece uyandırırr daha yazmim anladın sen
Hoş şimdide keyfim olsun aynııı kızım büyüdüyo rahatım gece uykularım bölünmüyo şükür
laa cmtesi çalışmıyo die laf etmişti ortağı siz kaportaylamı dinlioınuz kızı haaaaa gerçi alyanınki büyük seninkidemi büüük?
garunun aklı ancak parıse çalışıyoo nolcekk
fıssssssss QI yerlerde
kız meloş yok bende bana ole dedın demedım yanı soncta hepmzn cocugu bole ortmlra gıryr cıkyr hanııı bızde cok temz oldugunu dusnmuyoruz ama cocuk camasr deılkı cann ıstedgnde at yıkansın hehehehe
yuzunu neden yıkayamıyrsunkıı ben 1 yasındn once basladımm yıkamaya her aksam sabah soncta dısarı cıkıyor dıyeee yıkıyordumm. kendı sıvı sabunylaa
kreşi değiştirsen olazmı yokmu başka
markete grmıştı sonra cıktı dayısı demış alcem senı hemen dıye işlemleri yap dıye
kaldı mayıs sonuna
ben dedımkı cıkma kesın olsun cıkarsın
dınlemedı işte
ılgılenmezsen takıp edemezsın
senın kaporta bu kadar dızı çekımıne katlandığına göre baya sağlamm
len o benım işyerındealla senı
CNM ben en son acıl lazımdı .
mıgrostan jhonsan baby nn kolonyasını almstm memnun kaldım cok guzl kokuyor bebsler için fısfıslarda var... zararsızz..
ya saclrını ben yazın kestrcem cocugmaa ezıyet oluyor baglayamıxyorumdaaaa yanı gercktn bunu sureklı soyluyorm amaa baglynca dırek kız oluyorrr. buda benm hosuma gıtmıyorrr . yanı abartszz kız oluyorrr bıldıgın ... benm kuznm vardı almaynda kız aynı o ztn hehe bıgun fırst olsn resmlerını koyarmm..
neyse yazın kestrcz kısın uzaatcaz bızz ...
lüle lüle saclara nasıl kıyarm bılmemmm:)
kaportan cnm poahahahah sende de ıq sorunumu var laaa
laa cmtesi çalışmıyo die laf etmişti ortağı siz kaportaylamı dinlioınuz kızı haaaaa gerçi alyanınki büyük seninkidemi büüük?
sen öle sannn parisimle döverim seni...
kaportan cnm poahahahah sende de IQ sorunumu var laaa
hhahahahaaha delüüüüüüüüüNe bilim araba kaportasından bahsediyoduu böcükk meğer başka bişiye dönmüşş mevzuuuu
[sıze=2]nan garular geçende bişey sordum kimse cevap vermedi.
Bebenize kaç numara bez ve ne marka kullanıyorsunuz?[/sıze]
koketa nan zorun derdin büllük la
insan bi hoşgeldin der :)
bişi dicem senin bebeğin kafası nerdeydi ultrasonda soldamı sağdamı?
Ay Alyoş adama rahat vermiyorum demişsin yaanekkk annem üşenmee kız varya ben evliliğimin ilk yıllarında hiç rahat bırakmazdım adamı
gece uyandırırr daha yazmim anladın sen
Hoş şimdide keyfim olsun aynııı kızım büyüdüyo rahatım gece uykularım bölünmüyo şükür
geldi canım, bugün işe başladı galiba.. dün yazıyodu topiktelaa sizden garu olmazzzz
dilşad gelmedi dimi cnm?
allam yaa daha şimdiden düşüceleri bu yönde deli kız seniiayy ben lohusalığım geçsin bebek varken nasıl gitcem parise bi elimde bebek bi elim şeeede nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?