Kokoşş Hatunlar Kulübü

anam az kalmışşşş

alır alır daha dayılık geçici değil ömürlük ona öle deee sen daha bize çok lazım olcen dee

sen sütü çok sevmiodun galiba ben öyle hatırlıyorum etkisi herşeyden büyük hemde.

taam laaa hint kumaşı goncanı üzme... Bizim kazmaya ben neler ediomda gözünde görünmüo Ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

miroşş alemsin yaaaaaa

çok gururlu almaz tabii okdar laf dedin adama

kız meloş yok bende bana ole dedın demedım yanı soncta hepmzn cocugu bole ortmlra gıryr cıkyr hanııı bızde cok temz oldugunu dusnmuyoruz ama cocuk camasr deılkı cann ıstedgnde at yıkansın hehehehe

yuzunu neden yıkayamıyrsunkıı ben 1 yasındn once basladımm yıkamaya her aksam sabah soncta dısarı cıkıyor dıyeee yıkıyordumm. kendı sıvı sabunylaa

sapııttı takvim sapıtıklar beni bulur bilemem mi takvimde bile paris yazıo hemde başkası la sapıtıklarrr

adam paris istiyo laa get pariseee sende erken get erken gel

kreşi değiştirsen olazmı yokmu başka

markete grmıştı sonra cıktı dayısı demış alcem senı hemen dıye işlemleri yap dıye
kaldı mayıs sonuna
ben dedımkı cıkma kesın olsun cıkarsın
dınlemedı işte
ılgılenmezsen takıp edemezsın
taam laaa hint kumaşı goncanı üzme... bizim kazmaya ben neler ediomda gözünde görünmüo ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hade lenn kaporta boyuyonmu sen şimdi benim kaportayada el at

senın kaporta bu kadar dızı çekımıne katlandığına göre baya sağlamm
patronun ortağı yine bişimi dedi aceppp :26::26::26:

len o benım işyerınde alla senı

CNM ben en son acıl lazımdı .

mıgrostan jhonsan baby nn kolonyasını almstm memnun kaldım cok guzl kokuyor bebsler için fısfıslarda var... zararsızz..

ya saclrını ben yazın kestrcem cocugmaa ezıyet oluyor baglayamıxyorumdaaaa yanı gercktn bunu sureklı soyluyorm amaa baglynca dırek kız oluyorrr. buda benm hosuma gıtmıyorrr . yanı abartszz kız oluyorrr bıldıgın ... benm kuznm vardı almaynda kız aynı o ztn hehe bıgun fırst olsn resmlerını koyarmm..

neyse yazın kestrcz kısın uzaatcaz bızz ...

lüle lüle saclara nasıl kıyarm bılmemmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…