Kokoşş Hatunlar Kulübü

napim alya böcük garusu 40 defa dedi pasaklı diye
sonunda pasaklı oldum.
ayyyy napim ben sizin gibi genç ve enercik değilim.

bende kokoş olmak istiyorum ama olamıyorum. aceba çok mu beceriksizim:)

napim alya böcük garusu 40 defa dedi pasaklı diye
sonunda pasaklı oldum.
Ayyyy napim ben sizin gibi genç ve enercik değilim.

kız takılıyoz burda birbirimize maksat muhabbet olsun anacım alınma kızzzzzzzz

amannn biz gencizde nolmuşş
bugün tansiyonum mu şekerimm mi düşüyo anlamadımm sanki kafam uçuyo alalal a niye böle oldumm yaaaa

he melos ne dıım yanı bende bunlrı vermıyorumm menumuzde cok ıvr zıvr olmuyor ama sokellalı ekmek oluyor mesela yada ne bılım meyve suyu hazır vermıyoruz dıyorlar belkıde verıyorlar bılemem.. Bazn sımıt oluyor ama cok sakınmıyorm artık cunku cok hassas yetıstırmennde anlamı yok gıbı gelıyor bana ... Ztn hergun vermedıklerı ıcın bole sylerı arada olur dıyorum.. Ztn toplumda toplum ne yıyorsa alıssın dıye dusnyrm ben obur turlu ayrıcalık gıbı hıssedeck buydukceee belkı baska seler ıstck faaln yanı bende kılımdır ama cok abartmamaya ccalısyrm ... Bızm de not kagtlrımz var yazıyrz not ogrtmnle bırbırımıze ama ben hergun arayıp konsmayı tercıh edıyrm yazıyla ıfade zorrr ogretmenn sesını duymalıyım hahahaah

merhaba karnıbahar kızartması yapan yiyen nasıl yapan varsa yazabilirmi
muhabbetinizi bölüyorum amaa

kızlar sabah uyandım önce sağlık ocağına gittik orda tetanoz aşımızı muayenemizi ve tansiyonumuzu olduk 56 kilo olmuşum buarada iyi dedi ebe hnm

gitmişken sağlık ocağınada gitmiş oldum onu oyüzden yazıyorum neyse ödem başlamış ayaklarımda tuz yasaklandı ve ayaklarımı yükseltiyorum bundan böleee.....

neyse doktora gittik görümcede geldi doktor bekletti bizi baya odasında yoktu eşim çok heyecanlıydı hatta sabah elinde çorap halay çekti ayna karşısında bakkal amca bakkal amca suyun varmı şekerin varmı e neduryon helva yapsana die aptalca bir türküyle halay çekti delirdi zaaar kocam kafayı yedi..

eet oğlumun yüzünü gördük tombul yanakları var kilosu baya çıkmış ve boyu 43 cm miş inanamadık boyu uzun olcakmışşş

beklenen muhtemel doğum tarihi 7 haziranmış ama mayıs sonuda gelebilir gelişimi iyi dedi...kan ilaçlarına devam haaa bebebk doğum pozisyonuna giröiş kafa aşağıda ayaklar kaburgamda bu sefer ult. cihazından nefret edio çok asık suratla karşıladı bizi ne tuyon kardeşim şunu gözüme der gibi çattı kaşlarını

bn karnı baharı ayırıorum.. yıkıorum..

patetes kızartır gibi kızarıyorum sonra üzerine yoğurt döküorum..

sonra başka bir ufak tavada zeytin yağı pul biber nane yakıorum..üzerine doküp afiyetle yiyorum

merhaba canım karnıbaharları çiçek çiçek ayırıp 5-6 dk haslıyorum
3 yumurtanın içine 1 yemek kasıgı un karıstırıp ona bulayıp kızartıyorum cok güzel oluyor

teşekkür ederim cnm
kimileri haşlayıp una,yumurtaya falan buluyolarmış ama o nasıl acaba

esencan teşekkür ederim cnm mutlaka denemeliyim akşammm bakalım beğeniriz inşallah bizde..

Son düzenleme:

maşllah gösterdi sonunda yüzüni.. babaya benzedi desene senin yanaklar dolgun değil çunku...

ahaha babasının oğlu geliorrrrrrr

teşekkür ederim cnm

cnm yukarıda bir arkadaş anlatmışş

bana yumurta harçlı şeyler ağır gelir burnuma kokar sanki

yiyemm yapmm.. pekk

doktor doğum poz. aldığı için normal doğum gibi görünüyor sende o yürek var normal yap sen dedi..

eşim dönüp sanki kendi yapcak normal yapcaz zaten dio töbeee

neyse sevindi,m bu habere bebk iyi kilo iyi boy iyi şuan bi durum yok 14 nisan randevu verdi haa fiyatlar değişmemiş 1500 aynı normalde sez aynı dediler ...Doktorum aynı olduktan sonra fiyat değişsede beni etkilemezmiş...değişmeyeceğime göre devam böyle dedi...

diğer gittiğimde 32 haftamı tamamlamış olduğum için raporumu vercekmiş şimdi nasılsın çalışcanmı iyi hissedionmu dedi hissediom iyiyim dedim ozman 32 de vercem 3 hafta çalışır vercem dedi..mayıs ilk haftada çalışcam ordanda 1 hafta bebeğe kaydırcam...sonrası kullanmak daha mantıklı...

herşey böyle kızlar eşimle yemek yedik geldim işlerimi yaptım içim rahatladı..suyumda iyimiş kilomda iyi 60 olurum herhalde doğuma kadar...

dikkat et artık dedi az az yürü yorulma bebek heran gelebilirmiş aşağıya döndüğünü hissetmiştim zaten..alttan bakmadı diğer gittiğimde bakıcak herhalde

maşallah koket....gördün sonunda yüzünü, bir dahaki randevu ne zaman? doğumu sordun mu?

esmoş bak böyle yap karnabaharı yıka azcık haşla 5-10 dk sonra yumurta ve galetaya batır kızart çıtır tavuk gibi lezzetli oluyor üzerinede sarımsaklı yoğurt bayılırsın valla tadına

esmoş bak böyle yap karnabaharı yıka azcık haşla 5-10 dk sonra yumurta ve galetaya batır kızart çıtır tavuk gibi lezzetli oluyor üzerinede sarımsaklı yoğurt bayılırsın valla tadına

bn yemem bebeğim yumurtalı burnuma kokuyor midem öğğk oluyor annem

merhaba canım karnıbaharları çiçek çiçek ayırıp 5-6 dk haslıyorum
3 yumurtanın içine 1 yemek kasıgı un karıstırıp ona bulayıp kızartıyorum cok güzel oluyor

unlu güzel değil galeta ile deneyin daha lezzetli 3 yumurta çok 2 tane yeter .....ağır olur bide ikisi ayrı ayrı batırılacak ki kırılmasın karnabar

galeta unumu nan koket sen bana küsmüsün nan slm sabahında yok haa
oğluşun sonunda göstermiş yüzünü maşallahh

nasıl ayrı ayrı batıralacak?
yumurta ayrı yerde galeta ununu ayrı yeremi koyalım ikisini karıştırmayalımmı?

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm

esencan teşekkür ederim cnm mutlaka denemeliyim akşammm bakalım beğeniriz inşallah bizde..

yazdım cnm esmaya öle yap acayip lezzetli galeta güzel un değil ama ayrı ayrı batırcan çokta haşlama hafif 5-10 diriliği bozulmadan sonra yumurta galeta ardından kızart hafif kızartınca al sarımsaklı yoğurt dök ye afiyetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…