unlu güzel değil galeta ile deneyin daha lezzetli 3 yumurta çok 2 tane yeter .....ağır olur bide ikisi ayrı ayrı batırılacak ki kırılmasın karnabar
maşllah gösterdi sonunda yüzüni.. babaya benzedi desene senin yanaklar dolgun değil çunku...
ahaha babasının oğlu geliorrrrrrr
cnm yukarıda bir arkadaş anlatmışş
bana yumurta harçlı şeyler ağır gelir burnuma kokar sanki
yiyemm yapmm.. pekk
Ben karnabaharı 10 dk haşlıyorum sonra suyu süzülene kadar süzgeçte bekletiyorum 10 dkmerhaba karnıbahar kızartması yapan yiyen nasıl yapan varsa yazabilirmi
muhabbetinizi bölüyorum amaa
canımm çok sevindim herşeyin iyi gitmesine, maşallah diyorum aslanınakızlar sabah uyandım önce sağlık ocağına gittik orda tetanoz aşımızı muayenemizi ve tansiyonumuzu olduk 56 kilo olmuşum buarada iyi dedi ebe hnm
gitmişken sağlık ocağınada gitmiş oldum onu oyüzden yazıyorum neyse ödem başlamış ayaklarımda tuz yasaklandı ve ayaklarımı yükseltiyorum bundan böleee.....
neyse doktora gittik görümcede geldi doktor bekletti bizi baya odasında yoktueşim çok heyecanlıydı hatta sabah elinde çorap halay çekti ayna karşısında bakkal amca bakkal amca suyun varmı şekerin varmı e neduryon helva yapsana die aptalca bir türküyle halay çekti delirdi zaaar kocam kafayı yedi..
eet oğlumun yüzünü gördük tombul yanakları var kilosu baya çıkmış ve boyu 43 cm miş inanamadıkboyu uzun olcakmışşş
beklenen muhtemel doğum tarihi 7 haziranmış ama mayıs sonuda gelebilir gelişimi iyi dedi...kan ilaçlarına devam haaa bebebk doğum pozisyonuna giröiş kafa aşağıda ayaklar kaburgamda bu sefer ult. cihazından nefret edio çok asık suratla karşıladı bizi ne tuyon kardeşimşunu gözüme der gibi çattı kaşlarını
merhaba karnıbahar kızartması yapan yiyen nasıl yapan varsa yazabilirmi
muhabbetinizi bölüyorum amaa
koki ayrı ayrı batırmaya gerek yok harc yapıp dene bak öyle daha kolay hem yağın da çabuk yanmıyoyazdım cnm esmaya öle yap acayip lezzetli galeta güzel un değil ama ayrı ayrı batırcan çokta haşlama hafif 5-10 diriliği bozulmadan sonra yumurta galeta ardından kızart hafif kızartınca al sarımsaklı yoğurt dök ye afiyetle
kızlar sabah uyandım önce sağlık ocağına gittik orda tetanoz aşımızı muayenemizi ve tansiyonumuzu olduk 56 kilo olmuşum buarada iyi dedi ebe hnm
gitmişken sağlık ocağınada gitmiş oldum onu oyüzden yazıyorum neyse ödem başlamış ayaklarımda tuz yasaklandı ve ayaklarımı yükseltiyorum bundan böleee.....
neyse doktora gittik görümcede geldi doktor bekletti bizi baya odasında yoktueşim çok heyecanlıydı hatta sabah elinde çorap halay çekti ayna karşısında bakkal amca bakkal amca suyun varmı şekerin varmı e neduryon helva yapsana die aptalca bir türküyle halay çekti delirdi zaaar kocam kafayı yedi..
eet oğlumun yüzünü gördük tombul yanakları var kilosu baya çıkmış ve boyu 43 cm miş inanamadıkboyu uzun olcakmışşş
beklenen muhtemel doğum tarihi 7 haziranmış ama mayıs sonuda gelebilir gelişimi iyi dedi...kan ilaçlarına devam haaa bebebk doğum pozisyonuna giröiş kafa aşağıda ayaklar kaburgamda bu sefer ult. cihazından nefret edio çok asık suratla karşıladı bizi ne tuyon kardeşimşunu gözüme der gibi çattı kaşlarını
çorba yap :) domates püren var mı şu minik paketlerde olan onunla süper oluyo domates çorbası, servis yaparken içine de kaşarpeki ben bu karnıbaharın yanına ne yapıcam başka?
brokolim var onuda başka zaman yapıcam
bn yemem bebeğim yumurtalı burnuma kokuyor midem öğğk oluyor annem
maşallah koket....gördün sonunda yüzünü, bir dahaki randevu ne zaman? doğumu sordun mu?
çorba yap :) domates püren var mı şu minik paketlerde olan onunla süper oluyo domates çorbası, servis yaparken içine de kaşar
esmoşşş laa asıl seninki gibi ağır direk yağda kızartıyon bi dene bak koku moku yokkkk
bn yemem bebeğim yumurtalı burnuma kokuyor midem öğğk oluyor annem
ağırlığından hafifiliğinden değil cnm..
Yumurtanın kokusu bana ağır gelir.. Yiyemem..
Mucver bile yemm ben .. Yemeklerde yumurtayı sefmıorum o nedenle
hafif yesinler canım, yanına salataa bize çok bilebencede bunun yanına yeşillikli bi yemek gider nekimmçorba az kalırr şikrerimmm
napim annem yazıom yazıom aralarda kaynıyom dikkat çekem dedim topiğe direk dalan şaşkın üyeler moduna girdimnoldu laaa çok resmisin bişzimleeee
Kız ben karnıbaharı haşlarım az bişiy
yumurta un az bişiyde soda dökerim çok az
ona bular kızartırım
sodasız da olur önceden koymuyodumm
üstünede sarımsaklı yoğurttt ımm etten daha lezzetli olurrrr
aslında tek bile yenir dimi:)arpa şehriye çorbası yapim en iyisi cnm bugün yedim domates çorbasınıçorba yap :) domates püren var mı şu minik paketlerde olan onunla süper oluyo domates çorbası, servis yaparken içine de kaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?