alyammmm bugün de gidiyoruz ikea ya kalan eksikleri alalım dedi eşim az evvel :)))
artık tam tamamlanmasa da yine foto eklerim...
sorma bacım bana kalsa nasıl yaparım da benim koce gelenekselci bir adam...o odamızda ki kırmızı kanepeyi çıkarttırmıyor(( eğer izin verse onu çıkarıp şundan koyacağım
[URL=http://www.yukle.tc][/URL]
ev mobilyaları alınırken de inat ettiydi...ne ağlamıştım eve geldiğin de anne mobilyası bunlar diye hey gidi heyyyyy...
brckkkkk canım beğenmene sevindim...darısı başınıza
Bende evli degılım ama kokos derler bana ordan kurtarıorm :) Benide alın lutfennn:)))
slm güzeller..
nasılsınz bakalmm..
ayhh hastayız biz oğluşumla öksürüp duruyozz...
adacmm kuzuna bişiler almşsın sanırım ama foto göremedm ben yaa
hoşgeldinnn
tanıt kendini
adın sanın nerde yaşarsın
ne giyersin
ne sürersinn
ne sürmessin
sa.ç rengi kaş rengiii
annat durmaaa kızzzzzz
haa bide evli değilmisin ne acı burdaaa paris te çok konuşulur
bu sandelye ne sandelyesi kız emzirme mi benğendim valla burda ikea yok
anammmmm ne kaaa çokkk yazmışınız...2866 sayfaya kadar anca okudum kalan 19 sayfa sonraya artık...
anca bu saatte gelebildim yine koşturmaca evde falan derken bittim resmen...annem de geldi,akşamına da babam...eeee hadi yemek yap,çay faslı derken onlar gitti...mutfağı toparla yarın ki giyeceklerini ütüle vs...oldu mu saat gecenin körü((
gün yetmiyor be...
kızçeler beğenmenize sevindim...bembeyaz olsun istedim valla :))) beşiğimiz de kuruldu bugün ama fotolayamadım yarına artık...
cnm...ben şifonyeri hemnes grubundan beğendim o yüzden beşik ve gardolop takım şifonyer ben içine ekledim...ama kulplarını değiştireceğiz bize de sırıttı gibi geldi...dur bakalım hele diğer büyük işleri yapalım ona sıra gelir :)))
bu sıpa karnımda durmuyor şu anda...resmen kımıl kımılderdi yok maşallah anası uyuyacak mı yorgun mu umurunda mı pehhhhhh....
hadin görüşürüz...
yatmalıyım...ama yarına kesin uğrarım hafifledi işler...
sabah gelecekler günaydınnnnnnn...
gel annem gel tanıt kendunuu bekarlarda var burdaaa
ayy bu ne sıcak karşılama böyleeeee
adım gülin
daha çok kot ve üstüne renkli bluzler giyerim topuklu ayakkabılar ve ojelerim vazgeçilmezim
makyaj yapmayı severim ama cilt sorunum olmasın diiye sadece göz makyajı yaparımmm...
saç rengim şuan açık kumral yaz geliyo diye daha da açmaya çalışıyorum
bu arada paris ne annamadım kiiiiii
bacıcığım güneşş ben paristen geldimmm
sen çtun muuu pariseeee söle bakemm hergün sorcemm sana
bu sandelye ne sandelyesi kız emzirme mi benğendim valla burda ikea yok
koket azgun karu yazıyorrr
gel annem gel tanıt kendunuu bekarlarda var burdaaa
hahayyyyyyy alemsin bacım...
kız belki hava şartları yağışlıdır ondan gidemiyordur ayol :)))
bilirim onun şartını şurtunu bennnnn
canım emzirme koltuğu diye falan geçmiyor ben adını öyle koymuştum koceme daha şirin gözüksün diye ama cıx tutmadı...
sallanan koltuk diye satılıyor...ama bizzat denedim süper rahat...çok rahat bebek emzirilir...
tatlım sımdı ben dun uye oldum o yuzden dun bı tanıma arastrma asamasındaydım bugun ancak acıldım :) kendımı tanıtma konusuna gelınce ben ankaradan katılıorm :) calısıorm yas 24 :)dünden beri okudun okudun ancamı dilin çözüldü kızzzzz
gel pakem tanıt kendiniiiii hadeeee
ayy bu ne sıcak karşılama böyleeeee
adım gülin
daha çok kot ve üstüne renkli bluzler giyerim topuklu ayakkabılar ve ojelerim vazgeçilmezim
makyaj yapmayı severim ama cilt sorunum olmasın diiye sadece göz makyajı yaparımmm...
saç rengim şuan açık kumral yaz geliyo diye daha da açmaya çalışıyorum
bu arada paris ne annamadım kiiiiii
çıksss sen evlen önce sonra paris sor
kızz miroşş bulursun bundan mobilyacılarda sende al bacıcığım bence çok iyi oluyo bende almıştım arkadaşıma verdimmm ama dahada almadımmmm
çok sevdim ben burayııııııı ne kadar sıcak bi ortam var böyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?