Kokoşş Hatunlar Kulübü

nerde çalışyosun nerde yaşıyosun sektör ne pakem sevgilinle kaç senedir bi ilişki içindesin elilik yakınmı?

Güzellikle bitmiyo olay dimi yani..Bekarlık zor evlen gitsin

bende şöyle 1 hafta 10 gün kaybolayım beni merak edin.
Dün birden kesildi hala düzelmedi bi sorun var.
Bugün fırsat buldukça girerim.
hımmm gel gell yalnız bırakmA BİZİİ
radarı nere takyon büüük popoya mı

NE RADARI BEEEEE DELÜÜÜÜÜÜ
Popom büyük değil bikerem çıkık ve alımlı hıhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
cıksss zati sevmedim büllük konusunu yemeklere bilem karıştırdınız midem kalktı
dahil olmadım o konuya
nan burcum bulyon yaptı kuruttu yaptıda yaptıı komik burcumm nerdesin gellllllllllllllllllllllllllll

oda gaçti getti cmtesi gelir ben yokken konuşmyom ben artık onunla

Azimle sıçan dağı bilem delermiş öle bi laf vardı nenem 18 yaptı benimki devede kulak

sor sor bende merak ettim şimdi nerelimiş sevgülüsü

napimm kız yazıkkk almasın dedim arkadaşımmmmm zati onunda yeri yokkullandıktan sonra napcakti

haahhahahhah son dakika haber
oğluş yüzü gösterdiii

ne gülyon laaa tabeee gösterdi ama ne yüzzz asık suratlı turşucu ismail

ben çeyrek aldıydım bitane duryor hala satimmi laa böcük sana

bacıcığım güneşş ben paristen geldimmm
sen çtun muuu pariseeee söle bakemm hergün sorcemm sana

ne parisi gızz bu hafta 1 yetr haha annem gıdene kadr bekllesın yaa ole seymı olur hahahaa adım cıkıyyy sonnaa

çok sevdim ben burayııııııı ne kadar sıcak bi ortam var böyleee

he öleyık bizzz

bekarlar kaçıyo hayat garusu gaçtııı

haha evet paris bılmıı onlr ondan zannımcaa

laa sen nasıl giyinyon hiç bahsetmedin yaa convers bilyom sadece topuklu giyemediğini :44::44:

çıkkks üst boş kalsın hiç sevmem öle dolu dolu aşağısını boşaltsana aşaığı azcıkta yan yaparsın nasıl anlatım dur bakim nete...

nerde çalışyosun nerde yaşıyosun sektör ne pakem sevgilinle kaç senedir bi ilişki içindesin elilik yakınmı?

Güzellikle bitmiyo olay dimi yani..Bekarlık zor evlen gitsin

Bence bekarlık sultanlık tatlım ya:) 1 nısanda 3 senemız bıtıo :) üniversiteden berı devam edıyoruz. TCDD Genel Müdürlükte calısıorm oranın Kurum ve Personel arsıvınden sorumluyum işte. ee hep ben anlattım sen bıraz bahset kendınden?

bende devlette çalışyorum hamileyiz işte....demek sultanlık tabii aile ile yaşamak sultanlık tek yaşamak hiçte sultanlık değil...

resmi giyinmen lazım orda çalışyosan dimi.... nasıl buldun kk yı tesadüfmü bişi araken mi? buarada hangi şehir???

eşine söle bencil olmasın azcık eşyasını toplasın bebek büyüyo odası lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…