sevgülüm var tatlım :) ben kucuklugumden berı topuklu ayakkabılara bayılırım :) göz makyajını cok severım eyelinerim ve rimelim hic eksik olmaz gıyım konusunda kendıme aıt bı tarzım var herkesın gıymeye cesaret edemeycegı zıt renklerı gıyebılırım ben mesela :) mini etek ve cıcılı bıcılı elbıselere bayılırım :) calısıorm fakat sadece bır tanecık kumas pantalonum var
hımmm gel gell yalnız bırakmA BİZİİ
bende şöyle 1 hafta 10 gün kaybolayım beni merak edin.
Dün birden kesildi hala düzelmedi bi sorun var.
Bugün fırsat buldukça girerim.
radarı nere takyon büüük popoya mı
cıksss zati sevmedim büllük konusunu yemeklere bilem karıştırdınız midem kalktı
dahil olmadım o konuya
nan burcum bulyon yaptı kuruttu yaptıda yaptııkomik burcumm nerdesin gellllllllllllllllllllllllllll
hahahhahahaahah laa 3 çocuk muuuu kafayımı sıyırdınnn laaaaaaaa
3 çocuktan sonra bulursan parçasını alırım
öle dile kolay 3 çocukk
bideneyi yapta görrrrr
eee ne sorim laa maksat muhabbet olsunnnnnn
napimm kız yazıkkk almasın dedim arkadaşımmmmm zati onunda yeri yokkullandıktan sonra napcakti
haahhahahhah son dakika haber
oğluş yüzü gösterdiii
hımmm gel gell yalnız bırakmA BİZİİ
NE RADARI BEEEEE DELÜÜÜÜÜÜ
Popom büyük değil bikerem çıkık ve alımlı hıhhhhhhhhhh
günaydın kokoşlarrrr
adaerım cvp aldım ama diğer topıctede yazmışım görmen dıyee ama bence sırıtıyoo ya değişin hemıyakışıklı olsun odası
eferım bak senden garu olurbirikim cok ıyıdır
bende ınş bu hafta kalın bi bilezik daha etcemmama bundan sonra sanırım nakıt yatırım ederım altın cok yükselmeye başladı yazda gelıoo az gıyım kuşam neyım alırım dıyorumm birikimde yapcemm tabede keşke altın bıraz düşse yaa
ahh ahh kafama mıçım ceyrek 45 tl ıken alıp durmadıko zamanda burma bılezık aldıydım kendıme 650 tl düşün şuan nerdeyse 2000 tl
bacıcığım güneşş ben paristen geldimmm
sen çtun muuu pariseeee söle bakemm hergün sorcemm sana
çok sevdim ben burayııııııı ne kadar sıcak bi ortam var böyleee
bekarlar kaçıyo hayat garusu gaçtııı
euro ve dolar almam türk parası daha güvenılır gelıo bana
ya altın alırım ama o parayı bırıktrcem dıye canım cıkıy
ne var azcık ınse 100 olsa yeter laa dıom ama yok yok
yaz gelıo cnm bıraz kıyafet neyım almam lazımm
benımkıde duvara montee altındada raf var beyazzz çok şık duruyoo
http://2.bp.blogspot.com/-fJ4H-dcoDCM/TVjPyiTegmI/AAAAAAAAAWI/jfUbTPjuez4/s1600/cicekli+raf.jpg
cnm....o dediğini biz de düşünmüştük ama sorun şu ki...biz mecbur masayı koyduk altına gelen kısma((
ben eve gidip foto ekleyem daha iyi anlarsınız...mecbur lcd.nin yan taraflarına ya da üst tarafına yapılacak o raflar...
Haha etıketıme bakın zuhahahaha
nerde çalışyosun nerde yaşıyosun sektör ne pakem sevgilinle kaç senedir bi ilişki içindesin elilik yakınmı?
Güzellikle bitmiyo olay dimi yani..Bekarlık zor evlen gitsin
ne güzel koketcim oğluşun göstermiş yüzünü...
odamız da geçmiş sayfalar da cnm...
çıkkks üst boş kalsın hiç sevmem öle dolu dolu aşağısını boşaltsana aşaığı azcıkta yan yaparsın nasıl anlatım dur bakim nete...
Bence bekarlık sultanlık tatlım ya:) 1 nısanda 3 senemız bıtıo :) üniversiteden berı devam edıyoruz. TCDD Genel Müdürlükte calısıorm oranın Kurum ve Personel arsıvınden sorumluyum işte. ee hep ben anlattım sen bıraz bahset kendınden?
cnm beyaz odaları kombine etmek çok klay oluyor.. maviş tüller peluşlarla mükemmel bir oda olcak...
heycanlandım bilee..
benm evimde çok küçük..
oğlumun odası yok..
eşimin çalışma odası yaptık o odayı
eşimin bir sürü elektronik parçaları var orda.. hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?