Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kızlar burda toplantı var kim kime dum duma izlediğiniz bir yabancı dizi var mı tavsiye edebileceğiniz çok sıkıldım ve bunaldım bu uğultudan kulaklığı takıp keyif yapçamm..

Koketa bebeğin adı Çınar olarak değişmiş sanırım ? Kayra ismi de çok hoş bir isim bence çok havalı...

kemik koleksıyoncusu ama sen gerılım sevıyon mu:26:

slm garular yine ben :)))
hızlıca okuldan çıkıp eve geldim...araba bende iyiki diyorum yol boyu gelirken neyse...
eve girdim benim kocenin horultusu karşı dağı yıkar kaç günün yorgunluğuyla adamım pers gibi yatıyor yanına gittim dedim seni kaçta uyandırayım 17:00 demez mi...
nasıl ya gitmeyecek miyiz ikea ya dedim...uyku sersemi arkasını döndü yeniden horlamaya başladı ((
anlayacağınız bugünlük ikea hayallerim suya düştü...

hemen yemeğimi koydum,pişiyor...sebzeli et sote yapıyorum...yanına pilav belki yaparım kocem bu aralar yoruluyorum diye tek çeşit yeter diyor da :)))
odanın henüz tamamlanmamış son halinin fotolarını çektim...
işte buradayım...

alyacım ben hiç elleyemiyorum yaaaa!
ama yazın pike olduğu için güzelce katlıyıp koyuyorum.
tek başına yatak çarşafını seremiyorum yatak duvara dayalı. tek çekmem imkansız. o nedenle eşimle yapıyoruz.
yoğurdu çok merak ettim.
becerdiysem dua edicem sana.
babymixlere servet harcadım ama oğlum için napim!

koket dün yazamadım net yoktu.
oğlunun adına neden kv. görümce karar veriyor anlamadım.
onların yanında konusunu açmayın he de geç
ama eşin tama diyor sonra dönüyor.
tamam anasına kardeşine bağlı ama bu onlaın istediği ismi çocuğuna koymasını gerektirmez.
ben buna müsade etmezdim.

Ayhhh bugün işim var ama yapasım yok çünkü çok da acelesi yokkkk
günlük işleri zati yapıyom daa
stres mi sıkıntı mı tembellik mi neyse koca eti karam bitterli çukulatayı yedim kendime şaştım valla çok yemeyi seven biri değilimdir heleki tatlı
ama bu bitterli olduğu için severim yemişim iştee gelsin kilolarrrr

Ha şimdide kuscam gibi midem karıştı naptım ben kendime yafssss

Son düzenleme:
kemik koleksıyoncusu ama sen gerılım sevıyon mu:26:

Gerilimi çok severim hatta eşim de gerilim hastası olduğundan izlemediğimiz yok diyebilirim.Kemik koleksiyoncusu angelina nın filmi ise kemik kol. izledim ama dizi istiyom ben dizisi var mı bulamadım...Kopmuyum ikide bir kalabalık ya burası malum yabancı diziler en fazla yarım saat sürüyor.
Dün izlediğim bir dizide normal doğuma tanık oldum amanın çıkarıyodum...(shameless2/11)

Selam ada ben seni 2012 haziran analarından tanıyorum ama hiç diyologa girmedik.Odanız çok güzel olmuş güle güle büyüsün paşan....Maşallah beceriklisin sen okuyom sürekli seni bunu pişirdim felan diye yazdığını maşallah......

doğuran garular hele bana bir cevap verin...
hani böyle regl olacağımız zamanlarda ki gibi bir ağrı olur ya kasıklar da işte öyle beter bir ağrı oldu eve geldikten sonra bende...neden olur ki :44:

CNM ARKDAŞIN KIZI KAYRA KOYMUŞ BENİ SOĞUTTU İSİMDEN POYRAZ ARAS BİDE ULAŞ BULDUK SİZCE NASIL ULAŞI HİÇ SEVMEDİM

Aras genelde doğulu kesim çok koyar ama poyrazda ağır gelir gibi bebeğe yine çınar kaldı elde.

aaaa nasıl atlamışım seni bana ayıp yani
genelde herkese laf veririm de canım :)))
sağ ol,sen yaptın mı oda???
yapıyoz işte bir şeyler elimizden geldiğince...

melodiiiimmmm benden garu olmaz deme kuzum...yaptıkların hiç te az şeyler değil o saatten sonra maşallah tebrik koydum...

benim annemlerde çağanı beğenmediler niye çınar koymuyon diyip durdular bunlar neden beğenmio çağanı yumuşak Ğ güzel olmuyo dedi annem...

hiç şöle orjinal bir isim bulamadım ....

ben açmıyorum cnm isim konusunu k. kafadan kontak durup durup o açıyor malesef.

geçen yılsa almam

spor genelde cnm hatta hep
topuklu gıyemım

tv duvara montaj benım altındada bu raf var cnm

arada klasik giyin laaa yakışır çıtır hatunsun eşininde hoşuna gider ceket pant. al şöle saçlarıda havadan bağla haalı ol azcık

çeyrek geçen seneden evet saklıom oğluma....Laa kocam oğluma nazarlık alcakmış banada hediye alcakmış yaşadım borca girecezzzz

Aslında kayra evrensel bir isim ve türkiye dışında kızlara konuluyor keyra diye söyleniyor sanırım.Hatta bir dinde bi anlamı olmalı bildiğim kadarıyla.Hımm poyraz aras sert çağrışımlı isimler...

smokk tatlımm benimde kızımın adı azra mina
oğlum olursa kayrayı düşünmüştüm uyum açısından ama nasip 2, düşünmediğimdenn
azra-kayra çok cici

yoruldum laaa bu ne böylee 10 da yemek yenmez meloşşşşş oğlun gelmeden yemeği yapsaydın kızz hafta sonu laabo ov iş yap hafta içi iş yapma:26:

cnmm Çınar Çağandan güzel bence...

bende son zmanlarda Ömer ismni çok sefiorum..

eski isimler çok hoşuma gidior bu aralar..

ama aras ulaş sevmiorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…