Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende ferihanın kaynanasına bayılyom ne kdarrr alımlı ve serttt ebnim tipimmmm

ankaradayım canım ben evet resmı gıymek zorunlu ama ben ıste renklı kalem eteklerle ıdare edıyorum ole cok kasmıolar zaten kumas olsun ve mını olmasın yetıo gıyım konusunda sıkıntı yok yanı tarzıma uygun gıyınebılıorm bu arada cok sevındım senın adına kac aylık hamılesın sen nerde calısosun? bu arada ben 5 yıldır aılemle yasamıorm yalnız takılıorm kardesım de bu yıl ankara unv kazandı ıste yanıma geldı ole kız kıza kafamıza gore takılıorz baya ıyı oluo yanı ozgrluk kk yıde ınetrenette ole bazı konulardakı yorumları okuyarak takıp edıodum uye olım dedım oldum :) bu arada ben yemege cıkıcam bırazdan ogleden sonra gorusurz

hadinnn görüşürüz
zil çalar birazdan...gidem de kocemi uyandıram sonra da ikea yollarına düşelim...
öpüldünüz...

adacım bu yazının bi kısmını okumanı tavsiye ederim kanepe için rastlantı sonucu okudummm

canım selam,

benim de 20 aylık bir oğlum var,odası mavi-beyaz,country tarzda..
şu aralar yeni eve geçmek üzereyiz,o yüzden her yer darmadağın ama sana alışveriş yaptığım yerleri söyleyeyim.

ben oğlumun mobilyalarını bu adresten aldım
[COLOR="#FF0000"[COLOR="#000000"]]Meltem

bu mağazada bembeyaz mobilyayı uygun fiyata bulman mümkün..üstelik kurşunsuz boya ile üretim yapıyorlar...bir de beyaz hertürlü tekstille çok güzel uyum sağlıyor ve modası geçmiyor,bilgin olsun..

ben duvarları maviye boyamıştım,pekçok boya markasında bebek mavisi var zaten..

Zara Home'da bebek koleksiyonu var ancak bebek tekstilleri Mothercare ile neredeyse aynı -pek ekonomik değil- ama English Home'da harika uyku setleri ve nevresim/pike takımları var,oraya da bakabilirsin...Ama Zara Home'da harika perdeler var çocuk ve bebek odaları için..

ben oğlumun odasına 2li İkea Ektorp kanape koydum,çiçekli..odanın geneline uydu uymasına ama bu tip bir kanapeyi şiddetle öneriyorum;çünkü ben ilk doğum sonrası o kanapede yaşadım diyebilirim:)saat başı emzirdiğim için orada çok rahat ediyordum,bir de küçük bir CD çalar koydum ben,oğlum hala kısık müzikte uyur,çok rahatlatıyor onu..bir de gece uyandığı zaman babayı ya da -evde varsa o an- misafirleri rahatsız etmemek için de güzel bir çözüm,çünkü başka odalara taşınmana gerek kalmıyor,odasında hallediyorsun herşeyi..

duvarları mavi yapacaksan beyaz fon daha gösterişli duruyor (beyaz fon/mavi tül ya da beyaz tül),ama duvarlar beyazsa o zaman fonları mavi yapabilirsin (mavi fon/beyaz tül)aslına bakarsan turkuaz yeşili bir perde bile olabilir,harika oluyor :)
seni bilmem ama ben evimin hiçbir yerinde stor/mekanizmalı perde tercih etmezdim ama tabii karar sana kalmış..

Allah bebeğini sağlıkla büyütmek nasip etsin..[/COLOR][/COLOR]

Son düzenleme:

anladım etek bende seviom ama hamileyim die daha çok elbise giyorum 8 aya yeni girdim bekliyoruz mini etek bizde yasak....Aile ile değilsin demek bende 4-5 sne Antalyada kendim yaşadım ama hiçte sultanlık gibi gelmedi gerçi çalışyosun düzenin ar ben öğrenciydim....Hayat size güzel desene

topiğe bekleris senide çıtır koketaa....

hıhh buldum nekdaaaaaaa ucuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

burda ikea yok bunları yaptırsan 3 bini bulur burda döşe odayıda resim koy nemzan gelcek bunlar?

pasaklı meloş nerde gelınce okur ınş bıdaha dımem
zuzum ve cemre nın selamı var
zuzu gelecek öğlende ınş yoksa benden dayak yıycek

niye gelmiyor zuzu evlendi mi kiii
cemrede gelmiyor o da y.dışında mı yada çalışmıyor mu?

a.s ikiside dayak yiyecek benden de nerde bunlar yaaaaaaa!
hadi zuzuyla haberleşiyoruzda cemre yok.
okulum var çalışıyorum dedi.
24 saat mi çalışıyor mannak!

Bende evli degılım ama kokos derler bana ordan kurtarıorm :) Benide alın lutfennn:)))

bendensin o zaman kaç yaşındasın

bekarlar kaçıyo hayat garusu gaçtııı

aaa niye kaçıyoki bekarlar burdan

çıksss sen evlen önce sonra paris sor

hmmm pekala öyle olsun :2:

hahahahhaah belli etme nann az çaba versin öğrenmek içinnnn

anladım kii ne olduğunuuuuuuu

gülincim ortada bir şifreli konusma var :) anlaşıldı bunlar hemen soylemıcekler bıze parısın ne oldugunu evli deılz ya ezın tabı bızı

evet yağmurcum şifreli konuşma var anladık gerçi de anlamamazlıktan gelelimm bariiiiii

a.s ikiside dayak yiyecek benden de nerde bunlar yaaaaaaa!
hadi zuzuyla haberleşiyoruzda cemre yok.
okulum var çalışıyorum dedi.
24 saat mi çalışıyor mannak!

cemre sabah aynıbız gıbı okula gıdıo akşamda aynı cıkıoo 6 7 gıbı sonra eve gt yemek neyımmm zamanın olmuoo sanırımm cnm

Son düzenleme:
böcükkkk aaaa çok üzüldüm yaa sil sil alıntı etmedim bennnn neyse hayırlısı çalışmıyor mu peki zuzuuu

çalşıyoo cnm ama işyerınde yasakk
akşam hatuna dıyom sen yaz bız yazarık tmm dedı gene gelmemışş
kocem olmasa gece tacız etcektımm
gelırm öğlen arası dedıydı bakalımmm
evdede netı var nıye gelmıo bılmım dayak ıstıyoo benım evde netım olacakkı

akşam eve gttım dedım pazı saram kocemde benı aldı neyse tavık almıştım soslu hıc beğenmedım:120:yemedım
sonra pazıları hazrlayım dedım ama üşendımmbaktım saat 9 a gelıoo dızı çekek dedım
sonra duş aldık sonra fıstık yedıkk anemm saat 10 uyku saatım gelmışş
ya ne cabuk gecıoo yaa nıye geç cıkıyorsak işten eve gtmem 8 ı gecıoo

böcükkkk laa 9 a geliyodu dizi çektiniz
duşş aldınız
fıstık yedinizz
saat 10 yattınn

kız ne çabıkk dizi çekdinn şipşak mı laaaaaaaaaa

zilli yaw geçen mesaj attım zuzuya özledim diyor.
haftasonu gel dedim yok. cumartesi evde insan bi girer dimi?
et taciz valla.

cemre sabah aynıbız gıbı okula gıdıo akşamda aynı cıkıoo 6 7 gıbı sonra eve gt yemek neyımmm zamanın olmuoo sanırımm cnm

ya ben cemroşu anlamadım. geçen sene ingilizce öğretmenliği yapıyorum demişti.
şimdi okuyor diyorsun.
öğretmen olan niye okusun?
kocesiyle nasıl arası acep.
kızıyla anlaşabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…