Kokoşş Hatunlar Kulübü

alya garusu fıyatı baya dusmus ule ıphone 4 fıyatında halaaa böhööhöh kesın whatsup yuklenyırodyr bunA

delüüü 2 sene önce 2000 liraya yakın aldı benim deli kocamm ahhh ahhh teknoloji manyakıııı çıldırtıyo benii
telim güzelde şu android sorunu olmasa
tivibu bilem yüklenmiy güneşimmm
bi soram koceme yüklesin akşama anca kendi teline yükler bana çocuk prog yüklüyo habire allam yaaaaaa

Benim geceleri giriyor öküz gibi böğürüp adamı korkutuyom yatakdan fırlıyor kaçdır doğum mu başladı diye...Kıyamam uyku sersemi aklını alıyorum ama korkunç bir şey ya ohis...

hiç olmamaıştı ilk oluyor gece olsa anam kıyameti koparırım ben

valla fransız kaldım telefon konusuna.
hiç anlamam ama son günlerde herkesin elinde dokunmatik ekran var.

nan böcük garusu o kadar iş yaptım diyorum yorum yapmıyosun,
ama bigün iş etmedim desem pasaklı senden garu olmaz dersin demi?

Son düzenleme:
Ovv melodi, melodi ...Ben bu tempoya dayanabilirmiyim bilmiyorum minik kedim gelince..Eşim beni 5 15 de alıyor 5.30 evdeyim yemek sofra bulaşık herşeyi beraber yapıyoruz en geç 7 de elimizde çay fincanları koltuğa gömülüp keyif yapıyoruz.Pc tv kitap dergi falan ..Ütü onda o süpürür ben silerim lavobalarımız ayrı o kendininkini cifler şimdi ben minik yapıyom içimde diye benimkinide cifliyor.Peki kızım gelince maması altı uykusu bakımı falan bazen iyi bir anne olamazsam diye korkuyorum.izin şu yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok tembel hissetdim.4 senedir ev arkadaşı iki sevgili gibi yaşadık.Şimdi biras gözüm korkuyor..

eheheh kocen acıkgozz senn telfonuu ortaya atyr cocuk ıcın kendı yırtıyor hehe sıkstr aksma onii:

dun annem benı pekmeze baslattı buarada gızlar hihihhi

alyaa sanki sende yok whats up..

formda öle yazıor ama bilemedim..

kuzu bakk...

senin telde... uygulam indiren mağaza yokmu...

ordan denesenç... arama çubuğuna whatsapp yazsan....

alyaa sanki sende yok whats up..

formda öle yazıor ama bilemedim..

kuzu bakk...

senin telde... uygulam indiren mağaza yokmu...

ordan denesenç... arama çubuğuna whatsapp yazsan....

varr samsung aps midir ne varda akşam kocem bakın yarın yazarım
ama olsa o indirmişti kesin yok sanırım üzgünüm

çok acıyo ben böle bişi ilkk kez görüyom kramp gören masum köylüüü

erken çıkmanın faydaları işte.
eşinin sana yardımcı olması çok güzel bence. yardım ederse size vakit kalır.
benim eşimde yardımcı olur. bazen yorgun olurum yada başka işim olur bulaşıkları yıkar bende başka iş yaparım.
çocuk oluncada sana yardımcı olur.
biz eşimle gece beraber kalkardık oğlana. birimiz tutar birimiz mama yapardık.
iyi anne olursun korkma.
bebek bakımı çok zor değil alışana kadar zorlanırsın.
doğum iznin olacak uyudukça iş yaparsın.
ben evdeyken çok rahattım çoraplarına kadar ütülerdim.
benim tek sıkıntım oğlum uyuyana kadar odasında duruyorum.
onu beşiğe koyunca bende çekyata uzanıyorum.
uyuyana kadar durmak zorundayım beşik kısa düşürse diye korkuyorum.
zaman kaybı oluyor bana.
uyması 9 u buluyor. o saatten sonra ne yapabilirsem artık.
eşimde 8,30-9 gibi geliyor.

ya mutlkaka vardırrr. nete gırebılyrsn telfndn yaz google amcaya sorrr yukle de yuklenırr telfonu androıd olmaynlrda bıle var bu uygulama kocenn aklına gelmemmstır bence sor bı

bakım bende yuklım ama ben tlfmu veremem omure hehe o babasınnkıyle ugrssn kedıckle konsr durru

hımm.. ben peynirliyi görmedim..

ama diğerini ekledim

kızz örnek verdim onun içinde her bi şey çıkıyo hayvanlar sayılar eşyalar vs vs
beğendin mi oynadın mıı
kız benim kız benden çabık yaptı maşallah şaştık kaldıkk
annem diyo sakın başkalarının yanında verme eline nazar ederler yavrumu

hahahahahhaha valla koptum azrada dün tokalar oyuncak çorap neyim aldım ona diyoki:
kedicikk bak ben ne aldım annem aldı beraber aldıkk

afedersin yaptığı kakyı anlatıyo
bide 2 tane sevgili kedi var volkana dedim ki onu kaldır öpüşüyolar görmesin
gitmiş inadına inanki kendisi bulmuş indirmiş inanmican belki ama o yapmış şaştık kaldık güneşşş
hade senin teli link at bakem tableti

boşver kızzz ne yapcan tableti görüp..

görügüs karı.. eşşek kadr telefon almışş

(kıskançmıyım neyim beyaaa )

yafrum ben hafta sonu ovyorum temzilikçi hafta içi gelmişti ben hep hafta sonu ovarım hergün lavobo ovmam açıkça hafta içi....Mi kapsül var içine ondan atıyom cam gibi her sifon çekmede lavaboda eşim sağolsun kirletmez bende saçımı tararken dikkat ederim bişey düşse hemen alırım benim eve şimdi git misss gibi yarın git yine aynı ama hergün temzilik yapmam evi dağıtan pek olmuyor sümbül halıları çok dağıtıyo koştururken onları düzeltyom hemen yemek işine girişyom mutfağım toparlıdır hiç bılaşık bırakmam ortada eşim bırakır ben toplarım makineye hergün mak. çalıştırmam 3 güne bir ancak doluyor ...

senin iş zor oğlan gelince onu yatrmak felan sürüyor açmı geliyor peki yemeden yatıyor?

bebem olunca ilk zman annem olucak ama kadın yine 15 günde gelmesi lazım ben işe başlınca zor olur hem temizlik hem iş hem çocuk hem benim kocada var ilgi isteyen kedide var ben küllüm bittimmm

boşver kızzz ne yapcan tableti görüp..

Görügüs karı.. Eşşek kadr telefon almışş

(kıskançmıyım neyim beyaaa )

ahahahhahaahahah esmoşşşş napalım laaaaaaaa bakmasak ayıp olur
türk örf adetlerimiz de hayırlı olsun diye bi söz vardır diyelim de
adet yerini bulsunnn ahhahahahaha(bendemi kıskandım laaaaaaaa)şaka hayırlı olsun güneş bebemmmm

Fabrika ayarlarıda böyleydi eşimin benim yardım eder ama hiç yüz vermedim valla evlenince..İkimizde aynı zamanda evden çıkıp aynı zamanda eve dönüyoruz bir de..Umarım bende duyarlı ve iyi bir anne olurum, eşimin çok iyi bir baba olacağına eminim ama ben bencil ve sıkılganım..Gerçi evlat bu bişeye benzemez ama..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…