taaam laaa ala ala sanki kzıına bütün gün annen bakmıyo hergün yemek yapyonmu yani ben yaparım aslında yemeğide temizliği belki kadın yapar artık napimm laa ben dünyaya bi kerem geldim alışık değilim fazla işe tırnaklarım kırılır
ada valla ben cok beğendım cnmm güle güle kullansın meleğınn cok zevklısın annem
sanada maşallah
Aman lavoba sil yemek yap o şu bu iş bitmez hergünde silsen kadında alsan gene ev işi bitmez.Eşinle muabbetin iyi olsun çoçuğun sağlıklı olsun aman gerisi boş...Hem bu harekete fit kalırsın her daim....KOKETCİM benim eşim kirletiyor maalesef bebekte var mecburum temizlemeye.
evinin dağılmaması normal erken çıkıyorsun işten toplamaya zamanın oluyor.
benim işimi uzatan bulaşıklar. makinam bozuldu. servise sorduk. yeni makina alın daha iyi demiş.
elimde bulaşık yıkamak beni mafediyor.
yemek konusuna gelince dışardan yemek söylemeyem hergün mümkün değil.
buna bütçem yetmez zaten.
sen dikkat etmedin sanırım ben asgari ücretle çalışıyorum eşim yüzdelikçi iş yaparsa para kazanıyor. bu nedenle maddi olarak durumumuz pek parlak değil.
kadın alsam keşke bende.
eskiden annemle evim yakındı yemeğimi yapardı yardımcı olurdu.
ama şimdi evim uzak kalıyor ona.
bazen cumartesi gelir yardımcı olur allah razı olsun.
şimdi eşim ist. gidince gelip kalacak.
benim tek sıkıntım cumartesi çalışıyor olmam.
o gün bütün işlerimi hallederim.
dün ıspanağı az yaptım bugüne yemek yok yine.
eşim erken gelse çok iyi olur.
ada valla ben cok beğendım cnmm güle güle kullansın meleğınn cok zevklısın annem
sanada maşallah
canlarım ayyyy nasıl rahatlattınız beni şimdi
Gerçek güzel olmuş he....süper işte bu...
Yalnız ne diyeceğim...benim alt tarafa doğru sanki bıçak saplıyorlar gibi oluyor yine,hani kasık ağrısı demiştim ya öğlen işte o bu şekli aldı şu ara...
Deli gibi wc ihtiyacım var sanıyorum gidiyorum yok ya da damla damla...
Amannnn yine mi ağrım başlayacak yoksa((
bakın bu sayfada ilk yazan mesajı okuyon...o arkadaş ta aynı benim gibi sıkıntı çekiyor,onunda benim gibi böbrek büyümesi grade 1 di...şimdi sıkıntısı artmış,çok üzülüyor((
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-haziran-annelerinin-paylasim-alani-1812.html
KOKETCİM benim eşim kirletiyor maalesef bebekte var mecburum temizlemeye.
evinin dağılmaması normal erken çıkıyorsun işten toplamaya zamanın oluyor.
benim işimi uzatan bulaşıklar. makinam bozuldu. servise sorduk. yeni makina alın daha iyi demiş.
elimde bulaşık yıkamak beni mafediyor.
yemek konusuna gelince dışardan yemek söylemeyem hergün mümkün değil.
buna bütçem yetmez zaten.
sen dikkat etmedin sanırım ben asgari ücretle çalışıyorum eşim yüzdelikçi iş yaparsa para kazanıyor. bu nedenle maddi olarak durumumuz pek parlak değil.
kadın alsam keşke bende.
eskiden annemle evim yakındı yemeğimi yapardı yardımcı olurdu.
ama şimdi evim uzak kalıyor ona.
bazen cumartesi gelir yardımcı olur allah razı olsun.
şimdi eşim ist. gidince gelip kalacak.
benim tek sıkıntım cumartesi çalışıyor olmam.
o gün bütün işlerimi hallederim.
dün ıspanağı az yaptım bugüne yemek yok yine.
eşim erken gelse çok iyi olur.
ADACIM odanız harikaaaa güle güle kullanın tekrardannn cnm
Güneş telefonuna bayıldım nan kaç para verdin buna...Bide kendi telime baktım kendimi çok gariban hissettim
valla bende hergun aynı sıkıntıyı cekıyorummm cocugu al eve gec yurume mesafelerımı hesaba katmyrm 2 araba degstrmeyıde de cogu zmn yer veren olmuyor onlrıda hehe yemek yap et evı topla bulsk camasır ooyy oyyy ..hemd ebıtmeyen camasır benmkı annem bıle sastı:):)
sonuc ıtıbarıyle zor işlerrr
sene kocen yardımcı tutcak ozmn tırnaklrın kırlmasın dıye heheh olurmu
ADACIM odanız harikaaaa güle güle kullanın tekrardannn cnm
Güneş telefonuna bayıldım nan kaç para verdin buna...Bide kendi telime baktım kendimi çok gariban hissettim
evet hergün yemek yaparım ben az az taze yeriz
bunu eşim değil baba evinden alıştığım için yaparım
temizliğimi herbişemi kendim yaparım
hahahahaah haspam tırnakları kırılırmış oda gözel
şaka ediom laa ben hayatta bakıcıya verirmiyim oğlanı ben kıskancım laaaa kendim bakacam k. meselesini bile düşünyorum keşke bırakmasam die hiç içime sinmiyor...
benim koca bebek olunca yardım etmez o maçodur iş yapmaz sadece kirletmez evi okdar yardımı var dikkat eder banyo konusunda özlelikle diakket eder hee bide haluyu değiştirir nekdar çok dimi....
geçen dio bebekle sen yatak odada olunca ben salonda uyurum uyanmamak için TVde izlerim sence işim kolay olacakmı annem gidince herşey bana bakacak k.v sadece çocuğa bakar ama temizlikçiyi 15 günde çağırmam şart yoksa ben biterim eim çok büyük 3 oda koca salon mutfak 2 banyo wc ölürüm lan bennn bide işe gitttt mahfolurum
sen neden araba kullanmıyon güneş buarada
kızlar valla bir telefona 2000 tl filan vermezdim.
hemen altın yapardım böcük gibi.
ama kendime ve evladıma tabi altınlar.
BÖCÜK bu akşam yemeğim yok ama uğraşmıyacağım. brokoli salatası yaparım pilavım var yeter.
eve gidince hemen yerleri silerim çok fazla vaktim yok oğluş gelene kadar.
birde odasına banyosunu hazırlayacağım.
uyuyuncaya kadar eşim gelir yemeğimizi yeriz.
çamaşırları hallederim.
bugünlük yeter.
bulaşıklarda sabah kalır belki.
ADACIM oda çok güzel olmuş. koltuk çok hoş bencede.
odada kalsın çok lazım olacak sana.
çağan diye düşünüyorum cnm...
bakalım kesin karar veremedik...
Benim mesai bitti kızlar behlül kaçar...Yarın görüşürüz..
IYY kendi esprimden tiksindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?