Kokoşş Hatunlar Kulübü

bu saatte burası doluyor ben çıkyorum ayrıca mandişimde gelmiş ama yazmamış

adaaaa çok hoş bir takım olmuş oğluşun güle güle kullansın benim oda geldi ama boya koksundan açtım heryeri daha dizmedim bişi halı ve perdesini alıyım korum foto...

senin oğlanın adını yaz sordum yazmdın yaaa yarın gelince bakarım artık

evet hergün yemek yaparım ben az az taze yeriz
bunu eşim değil baba evinden alıştığım için yaparım
temizliğimi herbişemi kendim yaparım

hahahahaah haspam tırnakları kırılırmış oda gözel

kayınvalideye yemeğe gidyorum akşama bura gelin demiş işe yakın die geçicem önce görümcenin salona sonra yukarı .....

Yine aç kaldıkkk oğluşlaaaa kimbilir ne böreği yaptı yada tavukmu :26::26::26::26:

bende ne fenayım zaten iş yapmıom kadın bide yemek etmiş beni çağırmış laf ediom benden gelin olmaz

Aman lavoba sil yemek yap o şu bu iş bitmez hergünde silsen kadında alsan gene ev işi bitmez.Eşinle muabbetin iyi olsun çoçuğun sağlıklı olsun aman gerisi boş...Hem bu harekete fit kalırsın her daim....

cnm benm arkdstaaa da bobrek buyumesı cıkmıstı cok sukur saglıklı dogum yaptııı.. Sımdı cocugu 2 yasında cnm allah saglık versın ıkınızedeee korkmma

ADACIM odanız harikaaaa güle güle kullanın tekrardannn cnm

Güneş telefonuna bayıldım nan kaç para verdin buna...Bide kendi telime baktım kendimi çok gariban hissettim

anladım cnm yok ben bilmiyorum senin ne iş yaptını bile bilmiyorum sadec kitapla alakalı oldunu geçen yazdın yaa bide eşini bilyorum...

Doğru söylüyosun olmayınca tabii bende öyle yapardım iş başa düşer sen hafta içine daha pratik şeler yap hem eşinle daha fazla zaman geçirirsin hafta sonu akşamı daha zor şeler seçersin...Kreşe vermekle iyi ettin oğlunu ozman bide oğlan evde bakılyo olsaydı zor olurdu desene....

Makina konusunu hallet bian önce borcada olsa al o iş zor cnm bitmez hergün yıka yıka çeyiz satılan biyerden 12 taksit almaya çalış bende beyaz eşyaları öyle aldım hala ödüyorum bitmedi ....:26::26:

adaaaa böbreklerinden rahatsız olmasan şey dicem ben hamileykende her ay ağrım oluyodu regl ağrımm
ama senin annattığın damla damla olayı idrar yolları enfeksiyonu çok olur bende o zaman olur seninde böbreklerdendir muhtemelen tatlımm

Güneş telefonuna bayıldım nan kaç para verdin buna...Bide kendi telime baktım kendimi çok gariban hissettim

nerdesinn brck garusu miden mi kötüüüüüü

Benim mesai bitti kızlar behlül kaçar...Yarın görüşürüz..
IYY kendi esprimden tiksindim...

Son düzenleme:

şaka ediom laa ben hayatta bakıcıya verirmiyim oğlanı ben kıskancım laaaa kendim bakacam k. meselesini bile düşünyorum keşke bırakmasam die hiç içime sinmiyor...
benim koca bebek olunca yardım etmez o maçodur iş yapmaz sadece kirletmez evi okdar yardımı var dikkat eder banyo konusunda özlelikle diakket eder hee bide haluyu değiştirir nekdar çok dimi....

geçen dio bebekle sen yatak odada olunca ben salonda uyurum uyanmamak için TVde izlerim sence işim kolay olacakmı annem gidince herşey bana bakacak k.v sadece çocuğa bakar ama temizlikçiyi 15 günde çağırmam şart yoksa ben biterim eim çok büyük 3 oda koca salon mutfak 2 banyo wc ölürüm lan bennn bide işe gitttt mahfolurum

sen neden araba kullanmıyon güneş buarada

kızlar valla bir telefona 2000 tl filan vermezdim.
hemen altın yapardım böcük gibi.
ama kendime ve evladıma tabi altınlar.

BÖCÜK bu akşam yemeğim yok ama uğraşmıyacağım. brokoli salatası yaparım pilavım var yeter.
eve gidince hemen yerleri silerim çok fazla vaktim yok oğluş gelene kadar.
birde odasına banyosunu hazırlayacağım.
uyuyuncaya kadar eşim gelir yemeğimizi yeriz.
çamaşırları hallederim.
bugünlük yeter.
bulaşıklarda sabah kalır belki.

ADACIM oda çok güzel olmuş. koltuk çok hoş bencede.
odada kalsın çok lazım olacak sana.

vermedım henuz para hihihihih kocerm yavas yavas odıcekkk böhöhöhöh sen hamıssın ne işin var senn telfnla radyasyon mu vercn bebeegeee

bende bayat yemek yemem eşimde yemez çorbasız salatasız da asla oturmaz sofraya yemek edicen pila salata ve çorba kesin haaa bide arada tatlı...

ben pasta yapmayı severim allahtan hafta sonu yapyorum bazen alman pasta şimbali tatlısı sakızlı muhallebi felam

temzilikçiyi alıştırmam lazım yoksa ilerde diyorum yaa mahfolurum ev çok büyük hergünüm temzlikle geçerki halılar mbilyalar hep açık renk beyaz ağırlıklı sümbül de var düşünn

haha araba alanmı var yıruum alan olsa kullanırımm

tercıh meselesı tabıkıı

Benim mesai bitti kızlar behlül kaçar...Yarın görüşürüz..
IYY kendi esprimden tiksindim...

smoke nezman görüşyoruz benim eve gel cumartesi ayarlıyalım yakınsın zatiii

sana hatay usulü kısır yapcam burdaki garular çatlasın laaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…