Kokoşş Hatunlar Kulübü

nasıl yogurt tarıfı bu anlat hele bende denımm ben hazır sutle yaptıgımı begenkıyorumm ama yogurdum tas olur genldee

nan sana kaç kere annatttım laaa
yoğurdun tarifi mi olurrr
yoğurdu ısıt ılıktan az bişiy sıcak olsunn
SONRAA yoğurt 2 kaşık kaseye koy sütten kat içine karıştır dök süte kapa ağzını ört
kalsın sabaha kadar sabahda koy dolaba kapağı açık evden çıkarken kapat kapağını bacıcığım

Son düzenleme:

benim koca misafir sevmez ailesi gibi malesef aileside kimseyi davet etmez etse 2-3 gün kütahyadan gelenler odaaa....misafirleri gider amannn geldide şöle oldu döle dedi die laf ederler sonuÇ: ailece misafirperver değiller kalanlara özellikle...

ama bu benim umrumdamı hayır gelen benim eve gelio eşime söledim hemen nakdaaa kalcak dioo dedim 1 hafta bilemedin 10 gün...yarın görümcede k.v de duymuş olur koca söler kardeşi gelcek die...:26::26:

planlı garuyumm ondan zaman şaşmaz bende saatı hc kurmasamda dakık olrak kalkarım
anamda öledır ona çekmımşım herhall

sen şimdık yat annem nasılsa sonra hep ayakta olcenn

haklısın bari 10 buçuklarda yatım ben ama hep evde dolanyom salak gibi sümbülle oynuyom bide çok datlu bugünlerde

hıhhh bunlarda acayip tür heeeeeee valla işin zor kuzummmm
heleki kayganayla görümceke ne

kuzu ben bıkackez hazır sutle denedım olmadı ondn dedım ıstedgm gıbı olmadı ama sutcuden sut alıp yaptıgmda tas gıbı oluyor onuda kaynatıyorum sogumaya bırakıyorum ılık olunca 1-2 kasık mayalıyorum sarıyorum bır guzll ellemıyorm oluyorrr cok guzll

annem ben pakety sütlen yapıyom aynı dediğin gibi taş oluyooo
sende yap olurr beceriyomussun zatiii

koket gelen kardeşin neden eşinden çekiniyosunki?
ay sormam bile valla

malaesef anlattım cnm ailece misafir sevmez bunlar kendilerine bile davet etmzler biri gelince konuşurlar arkasından hem kendi akrabaları....kaçdefa k.v kendi kardeşi için daha kal desem yok demicek gibi laf etti düşün....

eşimide kendi böyle yetiştirmiş onların gözünde gelen yıkılyo evi dağılır kirlenir gözüle bakyolar aaa kardeşin tabii gelcek derler ama aralarında kesin laf ederler....

eşim 3-4 gün sonra daha çok kalcakmı die sormya başlıcaktır bende eet 1 ay kalacak die sinir etcemmm....Huyları böyle cnm

anam koketa eşinde kimseyi beğenmiyo istemiyo laaa
bakalım yaşlanınca onu kim isticek..

Son düzenleme:

benım kocam sordugu gun kendısı gıtmek zorunda kalır dıcemmmmm ama her adam bır deıllll

yıne cok ayıp yaaa
mısafırrrr evınbereketıdır ayrıc ao senn aılenn sennle bırlkte bıle yasayabılr tovbe tovbeee onn ablasıda zırt bırt senn yannda sonuctaa

benim evim bi zaman olur misafirden dolar taşar bi zaman olur eşimle kabuğumuza çekiliriz...
yine öyle bi dönemdeyiz şu sıralar.

noldu cnm yaaaa neden ağlıyosun :26::26::26:

Aman sorma ya sizinde canınızı sıkacam ama anlatayım rahatlayım azıcık..Bizim doktora giden bir arkadaşımın ikiz bebelerinde 3 lü test oranında risk yüksek çıkmış.Erhan amniyosentez yaptır, aldırmayacaksan yaptırma diyor.Kız 5 ay nasıl geçer böyle muallakta diyor.Ama amniyosentezde düşerlerse diye korkuyor.2 gün önce öğrendim 2 gecedir hiç uyuyamıyorum desem yeri kafama çok taktım..Bu akşam onlara oturmaya gidebiliriz moral vermek için..Kararlarını etkilemek istemiyorum.
Tüm bunların üstüne müdürümle hırlaşır gibi olduk az önce, saplantılı biraz bir yazıda ki n harfinin olmayışına takmış.Deli etti beni çemkirir gibin yaptım.Uzatmadı ama bu gerğinliğin üstüne tutamadım kendimi.Şimdi biraz da iyiyim.Park yatak bakıyorum netten..

bende yapıcam laaa ver tarifi köftesini nasıl yapıon kızartyonmu koymadan fırına komadan ???

köfte bildiğin köfte
kokişim ister köfte harcıyla yoğur sadece
istersen soğan rendele maydanoz baharat ekmek içi yada galeta unuyla yoğurrr
önce köfteleri çevir az yağda sonra pattis havuç
sonra biberler sonra soğan
en sonra domates yap emi bacıcığımm biliyon domates çabık dağılıyo
koy tepsiye
sos yap folyoyla kapat pişir
sonra folyoyu aç üstleride kızarsın olduda bitti afiyet ola

annem ben pakety sütlen yapıyom aynı dediğin gibi taş oluyooo
sende yap olurr beceriyomussun zatiii
denedım olmadığğğ bır daha denır dur

anam koketa eşinde kimseyi beğenmiyo istemiyo laaa
bakalım yaşlanınca onu kim isticek..

kokett bakar ona yıneee parısleree ucururrr orası uzak gelırsee ıstanbul turkıyenn kalbıne ucurur hihihih

hıhhh bunlarda acayip tür heeeeeee valla işin zor kuzummmm
heleki kayganayla görümceke ne

cnm insan sevmio bunlar bitek kendilerini severler teyzem geldi yazın bana aha nek felan bilir teyzem getti kaynana yanımda dedi teyzende baya kaldı sizde hep önünde tartışıp durdunuz şimdi herkeslere gider söler dedi....dedim benim teyzem dedikoducu değil asla yapmaz tartıştık biz yeni evliyiz olcak öle şeler...Dedi aslında ee bukdar gelinip gidilmesi iyi değil senin akrabalar için değil hani bizimkilerde olsa evlisiniz çok laf olur sağda solda dedi ben dedim benim ailem öyle değil bilmiom sizin aile nasıl dio görrürsün bak 2-3 gün sonra hak verirsin bana duyarsın ....çok sınırlarımı zorladılar çooooooooooooookkkk

Ama eşimle az önce konuştuğumda dedim kardeşim gelcek 1 hafta 10 gün kalcak hayatım eğitim varmış hımm dedi bişi demedi izin almadım direk gelcek dedim önceden olsa gelebilirmi die sorardım geçtim artık anası arada gelmiomu bana evi burda hemde

smoker ikiz gebeliklerde 2li 3 lü test yapılmıyor diye biliyorum ben...çünkü çok yanıltıcı oluyomuş yüksek çıkıyormuş...
bi arkadaşıma yapmadı doktoru özellikle...

ivet misafir 10 bereketle gelir birini yer 9 bırakırmış bacıcığım
benim evim bi zaman olur misafirden dolar taşar bi zaman olur eşimle kabuğumuza çekiliriz...
yine öyle bi dönemdeyiz şu sıralar.

benimde öle olur bu ara bizde kendi halimizdeyiz
hatta dün konuşuyoduk bahar geliyo çağıralım arkadaşları bebişli olup soğuk diye çıkamaynlar vardı uzakta onları
akrabalar zati gelir boş durmaz evimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…