nasıl yogurt tarıfı bu anlat hele bende denımm ben hazır sutle yaptıgımı begenkıyorumm ama yogurdum tas olur genldee
anam niye geriliyo kızz senin kardeşin gelen yabancı değil yaaa
bizdede çok yiyilir
bu sene kayganam annem saolsun bide mecburen markettt
bende hazırların değilde kendi yaptıklarımızın suyunu bilem içerimmm
salata yoksa k.fasilye nohut yanına kurtarıcıdır bizde turşu
noldu annem annat bize rahatla
gerçi hamişsin normaldirr
planlı garuyumm ondan zaman şaşmaz bende saatı hc kurmasamda dakık olrak kalkarım
anamda öledır ona çekmımşım herhall
sen şimdık yat annem nasılsa sonra hep ayakta olcenn
alya niye kauryonki fırında pişer bunlar hepsini koysan burada köfteyidemi kızartıp koyon frıına
benim koca misafir sevmez ailesi gibi malesef aileside kimseyi davet etmez etse 2-3 gün kütahyadan gelenler odaaa....misafirleri gider amannn geldide şöle oldu döle dedi die laf ederler sonuÇ: ailece misafirperver değiller kalanlara özellikle...
ama bu benim umrumdamı hayır gelen benim eve gelio eşime söledim hemen nakdaaa kalcak dioo dedim 1 hafta bilemedin 10 gün...yarın görümcede k.v de duymuş olur koca söler kardeşi gelcek die...:26::26:
nan sana kaç kere annatttım laaa
yoğurdun tarifi mi olurrr
yoğurdu ısıt ılıktan az bişiy sıcak olsunn
SONRAA yoğurt 2 kaşık kaseye koy sütten kat içine karıştır dök süte kapa ağzını ört
kalsın sabaha kadar sabahda koy dolaba kapağı açık evden çıkarken kapat kapağını bacıcığım
kuzu ben bıkackez hazır sutle denedım olmadı ondn dedım ıstedgm gıbı olmadı ama sutcuden sut alıp yaptıgmda tas gıbı oluyor onuda kaynatıyorum sogumaya bırakıyorum ılık olunca 1-2 kasık mayalıyorum sarıyorum bır guzll ellemıyorm oluyorrr cok guzll
koket gelen kardeşin neden eşinden çekiniyosunki?
ay sormam bile valla
kavurma değil bi nevi kızartma tadı böle daha güzel öle de denedim tadı burda zaati
malaesef anlattım cnm ailece misafir sevmez bunlar kendilerine bile davet etmzler biri gelince konuşurlar arkasından hem kendi akrabaları....kaçdefa k.v kendi kardeşi için daha kal desem yok demicek gibi laf etti düşün....
eşimide kendi böyle yetiştirmiş onların gözünde gelen yıkılyo evi dağılır kirlenir gözüle bakyolar aaa kardeşin tabii gelcek derler ama aralarında kesin laf ederler....
eşim 3-4 gün sonra daha çok kalcakmı die sormya başlıcaktır bende eet 1 ay kalacak die sinir etcemmm....Huyları böyle cnm
noldu cnm yaaaaneden ağlıyosun :26::26::26:
bende yapıcam laaa ver tarifi köftesini nasıl yapıon kızartyonmu koymadan fırına komadan ???
denedım olmadığğğ bır daha denır durannem ben pakety sütlen yapıyom aynı dediğin gibi taş oluyooo
sende yap olurr beceriyomussun zatiii
anam koketa eşinde kimseyi beğenmiyo istemiyo laaa
bakalım yaşlanınca onu kim isticek..
hıhhh bunlarda acayip tür heeeeeee valla işin zor kuzummmm
heleki kayganayla görümceke ne
benım kocam sordugu gun kendısı gıtmek zorunda kalır dıcemmmmm ama her adam bır deıllll
yıne cok ayıp yaaa
mısafırrrr evınbereketıdır ayrıc ao senn aılenn sennle bırlkte bıle yasayabılr tovbe tovbeee onn ablasıda zırt bırt senn yannda sonuctaa
benim evim bi zaman olur misafirden dolar taşar bi zaman olur eşimle kabuğumuza çekiliriz...
yine öyle bi dönemdeyiz şu sıralar.
denedım olmadığğğ bır daha denır dur
kokett bakar ona yıneee parısleree ucururrr orası uzak gelırsee ıstanbul turkıyenn kalbıne ucurur hihihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?