anam koketa eşinde kimseyi beğenmiyo istemiyo laaa
bakalım yaşlanınca onu kim isticek..
hahaahahhhh bende anneme çekmişim
anacım saat kurmaz ramazanda sahur için bile saat gibi garudur maşallahhh
bende anacıma çekmişim ama k.kardeşim hiç çekmemiş çok rahattır
haklısın bari 10 buçuklarda yatım ben ama hep evde dolanyom salak gibi sümbülle oynuyom bide çok datlu bugünlerde
benım kocam sordugu gun kendısı gıtmek zorunda kalır dıcemmmmm ama her adam bır deıllll
yıne cok ayıp yaaa
mısafırrrr evınbereketıdır ayrıc ao senn aılenn sennle bırlkte bıle yasayabılr tovbe tovbeee onn ablasıda zırt bırt senn yannda sonuctaa
Aman sorma ya sizinde canınızı sıkacam ama anlatayım rahatlayım azıcık..Bizim doktora giden bir arkadaşımın ikiz bebelerinde 3 lü test oranında risk yüksek çıkmış.Erhan amniyosentez yaptır, aldırmayacaksan yaptırma diyor.Kız 5 ay nasıl geçer böyle muallakta diyor.Ama amniyosentezde düşerlerse diye korkuyor.2 gün önce öğrendim 2 gecedir hiç uyuyamıyorum desem yeri kafama çok taktım..Bu akşam onlara oturmaya gidebiliriz moral vermek için..Kararlarını etkilemek istemiyorum.
Tüm bunların üstüne müdürümle hırlaşır gibi olduk az önce, saplantılı biraz bir yazıda ki n harfinin olmayışına takmış.Deli etti beni çemkirir gibin yaptım.Uzatmadı ama bu gerğinliğin üstüne tutamadım kendimi.Şimdi biraz da iyiyim.Park yatak bakıyorum netten..
köfte bildiğin köfte
kokişim ister köfte harcıyla yoğur sadece
istersen soğan rendele maydanoz baharat ekmek içi yada galeta unuyla yoğurrr
önce köfteleri çevir az yağda sonra pattis havuç
sonra biberler sonra soğan
en sonra domates yap emi bacıcığımm biliyon domates çabık dağılıyo
koy tepsiye
sos yap folyoyla kapat pişir
sonra folyoyu aç üstleride kızarsın olduda bitti afiyet ola
saol şeker üstüne folyo değilde yağlı kağıt korum folyo sağlığa zararlı öptüm seni yapcam bugün hade mesai bitti yarın okurum yazdıklarınız paka paka bana
tatlımmm olmuş demek yoğurt afiyetle yiyin
bu sene işten gelip de pazardan aldım dolayısıyla yorgunluktan çıkartmadım çekirdeğini ki gerek de yok aman nuğraş boşa komposto içinse helee
aldım önce saplarını kopardım güzelce bikaç kere yıkayıp buzdolabı poşetine koyup dondurucuya attım
tatlım benim buzdolabım kocaman dondurucuda kocaman yetiyor bizeee
görsen harbi yok yoktur dondurucumda
mantidan içli köfteye
çilekten bezelye fasülyee kırmızı biber közlenmiş mısır herbişey var tatlımmm
meraklıyım mutfağa bennn misafirim ani gelse bile elim ayağıma dolanmaz hiç
oldu ama benim çok katı olmadı. Maya mı az geldi acaba?
Ama dolu dolu 2 kaşık koydum.
Birde metak kaşıkla karıştırdım.
Tahta kaşık mı oluyordu? :26:
Benim buzluk küçük yaaaaaaaaa!
Bende yazın yapıcam annem söylicem gelsin.
çilek konuluyor mu ben bilmiyordum.
Eşim diyor sana derin dondurucu alacağım diye.
hade gözünün aydın bacıcığımmmmmkızlar annem geliyor bugün ve pazara kadar kalacak oleyyyyyyyyyyyyyy!
kızlar size bişi sorucam abimin kızınınn sağ ayağı çok hafif içeri basıyo sanki abimler çok üzülüyo doktora götürücekler yeni farkedildi...bu normalmi sizce?
kızlar size bişi sorucam abimin kızınınn sağ ayağı çok hafif içeri basıyo sanki abimler çok üzülüyo doktora götürücekler yeni farkedildi...bu normalmi sizce?
1 yaş 3 aylık falan..
4 aydır yürüyor sanırım.uzman tv baktım oturma pozisyonundanda olabiliyo dio bizimki diz üstü oturuyo ayaklar yana doğru:)
işte bi götürsünler bakarım inş normal çıkar yani bakıldığında aşırı bişide yok zaten ama takip edilsin genede düzelir.
Evet güneşcim paytaklık var topal gibi yürüyolar dimi töbe ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?