Kokoşş Hatunlar Kulübü

anam koketa eşinde kimseyi beğenmiyo istemiyo laaa
bakalım yaşlanınca onu kim isticek..

bicirik eşim çok zor bi insan acayip zor bi insan çok değişir anında bigünü bi gününe uymaz şimdi iyidir yarın sinirli çekmek lazım işteeee deeyi güdecez başka yolu yok şimdi hamileyim üzmez beni bunu kullancam ilerde çocuğu olunca eve gidip gelene alışacak mecbur öğrenecek biz arap ailesiyiz ve herkes bebek için gelmek isitcek gelmeyin diyemem sorun çıkarırsa resil olur anneme onuda yapmaz zaten..

anam koket laa bide gelebilirmi die izinmi alıyordun???
adam gelemez dese bunu kardeşine yada bi tanıdığına nasıl söylüyodun???
ay kendimi keserim gene diyemem eşim istemiyo die

hahaahahhhh bende anneme çekmişim
anacım saat kurmaz ramazanda sahur için bile saat gibi garudur maşallahhh
bende anacıma çekmişim ama k.kardeşim hiç çekmemiş çok rahattır

benımde büyük ablamcekmemış uydukça uyur
çalışırdı bı pazarları evdeydı yatardı 1 2 lere kadar anam sonra aksam oluyoo debelenıoo ev işi edıo gene yoruluyoone anladık gezmezde zaman kalmaz cunku

haklısın bari 10 buçuklarda yatım ben ama hep evde dolanyom salak gibi sümbülle oynuyom bide çok datlu bugünlerde

yat cnmplanlı ol azcık bak enerjın dahada artar
artmaması daha ıyı ama olsunazgunnn

ömürtoşn ogretmenıne dedımkı onaa dyaak atmayı ogretcm cok sıkldm dayak yıyp gelmesndn komsnn cocgundn dayak yedı goz goregore dedım oda demezmıı
arkdsını cama sıkstrms gozunu yoldu ay nasıl utandım hihih şaka yapıyorum ben canım dedımm..
biz sasrdk omurun yaptıgını gornce cunku onlr cok ıyı anlasıyrlrdı dedıı
hehe kızı sıksıtırrrmsss bızmkıı öpücükmü vermedı acep

diyom yaa benim kocam zor hayalinizin aklınızın bile erişemiceği kadar farklııı

allahım ban yardım etsin.....:26::26:

canını sıkma boşver müdürler der sonra unutur düzelt gitsin bazen bende sinir olurum

Diğer konu aminosentez düşüryomuymuş bizim bi tanıdık yaptırisk var die bişi olmadı erhana güvenyom ama ben bilemedim bi başkasına da sorsunlar olmazsa:26::26:

smoker cnm buarada yazcm unutyr hyrlısı arkdsn ıcın dua et hamılesn dualrn kabul olur allahn ıznylee kendınıde cok uzp yıprtma derım bennn.. soncta sende br can tasıyrsunn pozıtıf dusunmeye bakk .

saol şeker üstüne folyo değilde yağlı kağıt korum folyo sağlığa zararlı öptüm seni yapcam bugün hade mesai bitti yarın okurum yazdıklarınız paka paka bana

saol şeker üstüne folyo değilde yağlı kağıt korum folyo sağlığa zararlı öptüm seni yapcam bugün hade mesai bitti yarın okurum yazdıklarınız paka paka bana

ahahahaa bencede şu yağlı kagıdın adını bi türlü hatırlayıp yazamadım öle yazdım biliyon muuu hade güle gülee bacıcığımmm bende öptm

oldu ama benim çok katı olmadı. Maya mı az geldi acaba?
Ama dolu dolu 2 kaşık koydum.
Birde metak kaşıkla karıştırdım.
Tahta kaşık mı oluyordu? :26:
Benim buzluk küçük yaaaaaaaaa!
Bende yazın yapıcam annem söylicem gelsin.
çilek konuluyor mu ben bilmiyordum.
Eşim diyor sana derin dondurucu alacağım diye.

kızlar annem geliyor bugün ve pazara kadar kalacak oleyyyyyyyyyyyyyy!

kızlar size bişi sorucam abimin kızınınn sağ ayağı çok hafif içeri basıyo sanki abimler çok üzülüyo doktora götürücekler yeni farkedildi...bu normalmi sizce?

ben de metal kaşıkla yaparım okadar incelememde
zati meloşş hazırlar gibi düşünme kaskatı olacak onlar doğal değil ki nişasta koyuyolarmış kimbilir daha neler

doktora götürmesinde fayda var canım.
Ortapedik ayakkabı verir. Bende küçükken içe basıyormuşum.
özel yapım ayakkabı giydim ve düzeldi.

kızlar annem geliyor bugün ve pazara kadar kalacak oleyyyyyyyyyyyyyy!
hade gözünün aydın bacıcığımmmmm

kızlar size bişi sorucam abimin kızınınn sağ ayağı çok hafif içeri basıyo sanki abimler çok üzülüyo doktora götürücekler yeni farkedildi...bu normalmi sizce?

normal genelde olur duydum da
zati yeni yürüyordur ortAPEDİK BİŞİY VERİRLER
ÜZÜLMEYİN

Son düzenleme:

cnm ıhmal etmesınler yıne doktora gotursunler ama cok kucuk henuz yegenınn yanııı paytak yuruyusler normla bebıklerdee omurde yurudukce duzlttı yuruyusunu .. Ama tedbırı elden bırakmamak lazm..

ben geldim.. ama çıkıcam kızalr..

yoruldum yahuuu..

bu 2 gun daha yoğun olucam..

masraf zimmetler var onlar işleneck..

180 sayfa ama acil yetiştirmm gereken şuan 90 sayfam var.. işte..

onları işlicem..

1 yaş 3 aylık falan..
4 aydır yürüyor sanırım.uzman tv baktım oturma pozisyonundanda olabiliyo dio bizimki diz üstü oturuyo ayaklar yana doğru:)
işte bi götürsünler bakarım inş normal çıkar yani bakıldığında aşırı bişide yok zaten ama takip edilsin genede düzelir.

evet güneşcim paytaklık var topal gibi yürüyolar dimi töbe ya:)

Son düzenleme:

evet cnm benm tosbamda öleeeee yaa ama norml halası falan hepsınn yuruyusu ole hahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…