ben en iyisi adama akşam yoğurt yedıreyım yada ayran içireyım hemencık uykusu gelsinnn zti ıspanak yapacam
Kızlar herşeyi söylemiş zaten aynı şeyleri tekrarlamıyım, koketim üzülme bebişi de üzme..
ya siz eşinle konuşamıyosunuz hemen kavgaya bağlıyosunuz, uzun uzun kendini anlatman lazım ona ne hissettiğini felan ama bağırıp çağırmadan... o da zor sizin aranızda bukadar kıvılcımlar varkenuzun uzun bi mektup (mail) yazsan komik gelir mi eşine bu tür şeyler?
düşünmek bıle ıstmıyy lenncok dağılmıştr kesın
valla planlı olmak ve buna uymak süper bişi
mesela bugun eşime bıraktı temızlıği
elektrık süpürkesını hazrladım evı süpürcek
akşam ben pılav ederken o da banyo wc yıkar
bende masayı hazrlarım sonra yerız ve zaman geçırırz bıraz sonra dızı sonra bakım yaparımkendıe
şölee yaz ıyıce gelsede sıze enercı gelse yaaa
lan böcüüükk
senin gibi olsam daha ne isterim
dün yatak odamın halini görünce..
böcük olsa ne derdi acep dedim..
bir insanın yatak odası nasıl bu kadr dağaılır diye geçirdim içimden
bıktım yaaa toplamaktan
birde paris.. bugun kayanama gitcem çocuk orda 9 da eve gideriz
evi topla çocuk yatr pertim çıkıyor yaaaa
lan alya karusuda öyle becerikli..
ben niye öyle değilim yaa....
kendime kan taktırıcam:)) ilaç içmekle olumyr.. hemen kan versinler bana.. şipşak kanlanmım...
bıktım ben bu yaşam tarzından.. enerjik olmak istiyorum..
Hahahahhahaah koptumm sana bıktım bu yaşam tarzındanVİRÜSlan alya karusuda öyle becerikli..
Ben niye öyle değilim yaa....
Kendime kan taktırıcam:)) ilaç içmekle olumyr.. Hemen kan versinler bana.. şipşak kanlanmım...
Bıktım ben bu yaşam tarzından.. Enerjik olmak istiyorum..
çocuğu köşeye oturt ver eline oyuncak mama sende git pariseee bitince onuda uyut
esmaa sende de B vitamini eksikliği olmasın bacım, ben B vitamini içmeye başladım cumartesinden beri, bana iyi geldi sanki daha bi enerjiğim, uyuklamıyorum oturduğum yerde :26:lan alya karusuda öyle becerikli..
ben niye öyle değilim yaa....
kendime kan taktırıcam:)) ilaç içmekle olumyr.. hemen kan versinler bana.. şipşak kanlanmım...
bıktım ben bu yaşam tarzından.. enerjik olmak istiyorum..
parçala annem sıkma kendını relax oll
çocuğu köşeye oturt ver eline oyuncak mama sende git pariseee bitince onuda uyut
o zaman alyada yada benden kan al hacı
Valla kendın nasıl alışırsan öle gıdersın mesela bı hafta hangı saate uyanırsan yada uyursan sonra alışıyorsun
ben mesela 5 te uyanıyordum önceden saat alındı 6 da uyanıyorum ama hava bıraz aydınlansın uyanma saatımı 5:30 yapcemm
bölede hem kahvaltıma hemde evı toplamama yada kıtap okumama zaman olcek
sabahları cok dinç olurumda
Uyku saatım 10 şuan havalar ısınsın 11 etcemm falan
sende uyku düzenı kursan hem bebene hem kendıne alışırsın öle
valla keşke yakın olsam gözünün ortasına yumruk atardım rahtlardımmm enerji boşalması ii gelirdi
böcük bacı benim sen gibi erkenden yatmam imkansız
haliyle bebemiz var işlerimiz katlanıyo ve aksıyooo
yok aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bıde bende bel fıtığı var bazen cok sancım oluyouyyamadığım oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?