Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızım yaz saatı uygulmasın agecınce eşim saat 9 da geliyor BACIM o satlerde tam prime time saatleri yane yemek ye topla 9:30 banyo bılmem ne aha oldu 11 ne izleyecem o saatten sonra yatacaz mecbur

kızım yaz saatı uygulmasın agecınce eşim saat 9 da geliyor bacım o satlerde tam prime time saatleri yane yemek ye topla 9:30 banyo bılmem ne aha oldu 11 ne izleyecem o saatten sonra yatacaz mecbur
nan ferihadan sonra git o zamannn
bizim her cumartesi fiks dir bacım ertesı gun evde oldugumuzdan oturu

hee unuttum bizimde
cuma c.tesiydi(tabi c.tesi işe gelmezken)
uzun soluklu dizi çekerdikkk

bizim her cumartesi fiks dir bacım ertesı gun evde oldugumuzdan oturu

kız benm kan değerlerim çok düştü akşamları ceviz neyim yiorum..

ben bal pekmez yiyemıorum..

çokta unutkn oldum o nedenle

paris için değil yani..

ya haftada 3 paris ideal aslında... yapabilene..

onu oturtsam yeter bana...

........................

Son düzenleme:

haftada 3 oluyor genelde ama dun teyzeme gettım kurtuldummmm bacımmm

adam sanki küs kalıyomu umrunda olyomu geliom alyom seni dio konu kapanyo konuşmasan tartışıp durcak esmoş sanki bilmionmu

orası benim eimde tabeee ama bana ters davranır ona bişi demesem

haftada 3 oluyor genelde ama dun teyzeme gettım kurtuldummmm bacımmm

heeee tabeee dzilerle doldurmuş haftayııı
Eve düşen yıldırımm dedim ne diyo bu kız meğer diziymişş
boşver o yıldırımı
siz gürletinn

onlarla çok fazla görüşmek istemiyorum bilyorum bu olmıcak ama en azından nekdar az görüşürsem okdar az cnm sıkılır

canım sevgi aşk insanın gözünü kör edebiliyor doğru sen hernekadar inatcı olsanda bı okadarda verici bi insansın sevdığıne karsı,
insanlar yanı kaynan senın dılını tuttamayacagını bildigi için sana laf sokuyor senın cevap vereceğini eşinle tartısacagını bildiği için sen de bunun oyununa geliyorsun işte ben buna kzıyorum.
eşine gelince, yaptıkları tavırları hareketlerini hiç ama hiç tasvıp etmıyorum senı hak etmıyor bu belli ama sen onu sevıyorsun ve kalbınden gecen onunla omur surmek ise bazı seylere annasına danasına katlanacan ama yok ben bunu yapamam dıyorsan restını cekecen bunun baska da yolu yok mağlesef ya bu deveyı gudecen ya bu dıyardan gidcen.

Son düzenleme:
adam sanki küs kalıyomu umrunda olyomu geliom alyom seni dio konu kapanyo konuşmasan tartışıp durcak esmoş sanki bilmionmu

orası benim eimde tabeee ama bana ters davranır ona bişi demesem

ters davransın tınlama..

o zman anlar....

seni kaybedebileceğini öğret ona... istediği kadr ters davransın umrun olmasın......................

yapmak sitediğini yap.... gerekirse annenle örgüt ol..
alsın boyun ölçüsünüüü

bacum yarın bıhada gedecem nasılsa ya koyda uyuyayım azcukkk sen benım adamdan betersın vallaaa haaaa

allam garu parisi zorunluluk gibi görüyoooo
yarın bidaha gitcem nasılsa diyooo

Laaaaa yeni evli çoluksuzsunn az işveli cilveli azgın ol kızdırma benüüüü
bak bana dün önceki gün peşpeşe gettim bugünde gidicemmmm

la bacım saat 9:30 dan sonra ne azması yaw ufffff ıs var herhalde ertesi gunn ya bıde ben reglıme yakın canım ıstemıyor reglıyken ıstıyor regl bıtınce ıstemıyor bıraz gun gecınce ıstıyor anamadım gettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…