hahahhaah mannak feriha varmışş çok mu önemliii paris başka feriha başkaa reklam arasında hade uzun soluklu olmazda
dizi bitince gitt laa yazıkk
noldu erene esmoş yaaaaaaa
sen yine salı fena değil hemde çocuk var
burcumm tembel olma laa bahar geldiii şakı kuşlar gibin
Hele şu tembel garulara bak anammmmm(güneş burcuşş)
niye yarın mühürlü gün mü isticekkk
anam garu ne hesaplarla uğraşıyo
üşenmeden bi parise gitmiyooooooooo
vayyyyyyy avrata pakkkk heleeeee
nan ferihadan sonra git o zamannnkızım yaz saatı uygulmasın agecınce eşim saat 9 da geliyor bacım o satlerde tam prime time saatleri yane yemek ye topla 9:30 banyo bılmem ne aha oldu 11 ne izleyecem o saatten sonra yatacaz mecbur
bizim her cumartesi fiks dir bacım ertesı gun evde oldugumuzdan oturu
bizim her cumartesi fiks dir bacım ertesı gun evde oldugumuzdan oturu
bilerek bastım oda benim damarıma basıyo sıktı artık ben ailem gelcek die izin alıyorum yaaa olaya bakkk
nan ferihadan sonra git o zamannn
hee unuttum bizimde
cuma c.tesiydi(tabi c.tesi işe gelmezken)
uzun soluklu dizi çekerdikkk
........................kıslar bana kızmayın ama mıroya lutfen gaz verıcı yorumlar yapmayın sızın kocalarınızın tepkısıyle onun kocasının tepkısı bır olmaz ben kocamın annesıne olan duskunluğunu bilirim ve annesıne laf etmem ama mesela babsına sovsem sesı cıkmaz cunku oda sınır oluyor.ama mıroyun kocası zamanında annesı ıçın kıza rest cektı sımdı sız bu yorumları yapınca mıroy haklılğıyla daha cok esip gurlucek ama kocası onun bu durumunu anlayışla karsılayacak bı yapıda değil ailesine kesinlikle laf solenmesıne katlanamıyor kıza dahada sert davranıcak.
miroy konunda haklısın elbet senınde ailen senın yanında olmalı sen onun ilesinin gelip gitmesine laf etmezsen accık anasının dediklerine yaptıklarına yorum yapmazsan oda senın ailenin gelip gitmesine yorum yapacak yuzu bulamaz ama sen bole ınatlaşırsan oda sana ters gider.
kız benm kan değerlerim çok düştü akşamları ceviz neyim yiorum..
ben bal pekmez yiyemıorum..
çokta unutkn oldum o nedenle
paris için değil yani..
ya haftada 3 paris ideal aslında... yapabilene..
onu oturtsam yeter bana...
zaten annesi haklarından geliormuş..
miroşa üzülmek için zman kalmaz canım.....
miroşun tek yapması gereken.. ailesinin dediklerini totosundan dinleyip cvp vermk..
o kadar.... kendini üzmicek...
içinden delidir ne yapsa yeridir dicek... geçicek....
ailesi içinde bişe derse kocası...
bursadı benmde evim dicek konuyu kpatıcak... gerkerse 1 hafta küs kalsın umursamıcak....
haftada 3 oluyor genelde ama dun teyzeme gettım kurtuldummmm bacımmm
Evet esmoş bu konuda hem fikiriz
1-Miroş ailene asla laf söyletmiceksin,
2-Evine gelenn annen baban için eşinden izin almıcaksın,
3-Asla ve asla kaynananla ilgili eşine dert yanmıcaksın.Çünkü dertte yansan bu adam çözüm değil köstek oluyor sinirleniyor yani içinide döksen yersiz zaten...Git bi duvara anlat içindekileri daha iyi hiç diilse üzülmezsin..
4-Kaynananla sorunun varsa laf çakarsa sana sende gereken cevabı tebessüm eşliğinde verirsin eşine şikayet etmek yerine.
adam sanki küs kalıyomu umrunda olyomu geliom alyom seni dio konu kapanyo konuşmasan tartışıp durcak esmoş sanki bilmionmu
orası benim eimde tabeee ama bana ters davranır ona bişi demesem
heeee tabeee dzilerle doldurmuş haftayııı
Eve düşen yıldırımm dedim ne diyo bu kız meğer diziymişş
boşver o yıldırımı
siz gürletinn
bacum yarın bıhada gedecem nasılsa ya koyda uyuyayım azcukkk sen benım adamdan betersın vallaaa haaaa
bacum yarın bıhada gedecem nasılsa ya koyda uyuyayım azcukkk sen benım adamdan betersın vallaaa haaaa
kızzzzzz goncanı üzmeee...
yazık adamaa bakk
allam garu parisi zorunluluk gibi görüyoooo
yarın bidaha gitcem nasılsa diyooo
Laaaaa yeni evli çoluksuzsunn az işveli cilveli azgın ol kızdırma benüüüü
bak bana dün önceki gün peşpeşe gettim bugünde gidicemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?