Kokoşş Hatunlar Kulübü

bu sene zıt renkler moda yavruuumm..

dore doreee olmaz..............

komık dururrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dore elbis kahve ayakap çok güel olur... bakır yada...

hadise ne giymiş acepaaaa????

gerçi doğru laaa beneee noldu böle kafam gitti gene zevksizde oldum

ahahahhaahahhahahah
15 günde sen gribal enfeksiyon ay bitti
kalan 31 gün olan aylara 1 günn olursa kocan yarabbi şükür der

şubattta zatiii hiç ümit yokk paris için

koptummmmmmmmmmmmmmmmmmm ahahhahhaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben paris için değilde kıvransın die 15 gün regli olsun isterdimmm kıvvvransınnn

Koket kız sende biraz eşinin sinirlerini boz o seninkini nasıl bozuyor..Bu akşam adama deli oluyormuşsun sanki bir şey olmamış gibi yağ çek aşkım kuşum erkekim diye.....Ortalık süt liman olup o üstüne gelince köpek çek ne oldu derse sen biliyosun ne olduğunu de yüzüne bakma...psikolojisini boz..Bide ben küsdük felan bişi oldumu gece çişe suya kalkınca tekrar yatağa yatar uyuduğundan emin olunca hıçkıra hıçkıra ağlama taklidiç yaparım çok korkar çok işe yarar..

benim deyyus aradı nerdemiş benim deyyus ABLASININ YANINDA....

getmiş ablası yokmuş vahh vahhh dedimmm dedim işim var ne diceksen de...napcan dio dedim eve gitcem iyi dedi haberleşiriz adma bak laaa sanki bişi olmamış gibi davranıo

bence şık olur nedersiniz kızlarrrrrr
ben olsam giyerim
ayakkabılarda çok şıkkmışş

ay ben cok karasız kaldım bakırr tammmm rengı dıye dusnuyordum ee sımdı elbıse sıkır sıkırrrr afıllı leoparda harektlıı rısklı gıbı geldı beneeeee

taktik değiştir birazda haddini bildirmeye uğraşma şapşal et azıcık bence..

kız zaten adam baksana bişi olmamış gibi davranıyo bugün bişi etmicem ona şura gidelim derse keyfim yok dicem evde takılcam kediciğimle yarın dicek hade kahvaltıya dicem ben eimde yapıcam ister kal ister getttt

sonra o işe gidince uçucam çarşıya gezcem tozcam haaa bugün kuaförede uğrıcam evin ordaki saçımı başımı düzelttirem fön edem bide eve gidin oje felan edicemmm internete gircem gecelere kadar hee bide feriha ar onu izlerim gelmesin keyfimi bozmasın diğer günde kardeşim gelio sallamam artık onu deli olur zateeeee

Ayakkabı çok hoşmuş ama ben elbiseyle yakıştırmadım sankim...elbiseyi basitleştirdi gibin geldi benim fikrim sadecenem ama çok şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…