Kokoşş Hatunlar Kulübü

koket çok sinirlisin anladık ta bi ayakkabıyı 5 defa niye koydun kısssss?

yine mi küssünnn
anam senle de adamın işi var boyuna küsüyon heeeeeeeeee

datlum hakettı bugn ılkdefa bana bır cumle kurduuu hayatta ınanammmm ama yaptı onnun bedelını elbette oderrr .. kapattım suratına telefonu burda yazmak ıstemyrmm bırara solerımm sana

ayyy buda güzel bak esmoşşşEki Görüntüle 379282

gerçi burdada akkabı ön planda olur yineee olsun nolcak

guzel tek basına ama o elbısenn altına hayatta olmazz

offffff bu pazar eşimin doğumgününü kutlamam lazım.
çarşamba günü ama haftaiçi bişey yetiştirmem zor.
menü ne hazırlasam acaba?
evde tavuk göğsü var.
fırında başamel soslu yapsam.

:26::26::26::26::26::26:

aL 124 TL cikkk fiyatıda gözelll

sanki inci satıyo sittirrr et getsinnn hotiç te buna benzer bişi görmüştüm sanki...
almam kiiii
ne güzel markalar indirimde 69-79-89 alırım
delimiyim

noldu yine ne dedin ki adama senn
yaz çabık bana

yarın ben ızın alamadım ama kadın hastaymşmş ızınlı 7de kuzenımın kınası var söylen bana daha ne kadar sabredımm ve düğün karşıda 5te cıkıyorm offoff

12 gibi izin alsan vermezmi desen ben 2 de çıkabilirmiyim die yetişemezmisin?

vermezler cnm vermezler
bana vermezler ser.szler
valla cok gergınımmm bugn kırıp dökmezsem ıyı
2de cıkcam ıyı 5 te cıkarsın dıolar zaten 5 te cıkıyommm yetişmemmümkün değil
6 da karşıdan annemlerın ordan araç kalkıyoo kız evıde uzak ordan bıle

günaydın kızlar!
koket sen sabah sabah gelirmiydin haftasonu?

böcük 3-4 gibi izin alsan yetişemez misin?

günaydın kızlar!

len benı hasta etmen zaten sinirlıyımmsonkez yazıom daha yazman tmm mı
bana 5te cıkarsın dıolar ızın vermedıler dıommm anlatabıldımmı
zaten 5te cıkıyordumben
yanı ızın falan yok 1 2 saatte olsa

Günaydın kızlar iszlere yazmak için geldim dün çıkışta benim deyyus aradı dedi napcan dedim eve geçicem napcan evde dedim öle tv izlicem du felan alırım...Oda sordu yemek yapcanmı die: dedim Nayırrr yapmıcam soğuk soğuk konuştum öyleee...neyse eve geldim cipsss aldım çocuğu karbonhidrata boğdum bi baktım bizimki geldi elinde poşetler dedim hayırdır dedi ben yemek yapıcam sen sadece salata yap ....Bonfile almış baharatladı yağladı sosladı felan pişirdi geçtim salata yaptım ama konuşmiom sofraya getirdi ekmekleride tavada ısıttı hayatta mutfağa girip bişi yapmadı daha evlendik evleneli

neyse sofrada konuşmadık (kızlar bi lezzetli yapmış yumuşacık hemde) neyse bişi demedim kalktım sofrayı topluyom bu çoğunu aldı götürdü baktım makineye yerleştiryo hayatta yapmaz bırakır gider...nese bende ortalığı topladım salona geldim konuştuk felan üzüldüğüm kırıldımı söledim günümün berbat geçtini felan ama artık bazı kararalar aldım dedim...Bu işte başladı yokben seni sevyorum hep altttan alıyorum çok alıngansın annemin dediği lafı bile yanlış anladın laf ettin ona be sein ailen hakkında bişi dedimmi v.s dedim kardeşim gelcek die sorun ediyosun yok ben seni kızdırmak için yaptım tabii gelcek onlar senin ailen tabii dedim yap yap sonra şaka yaptım sen kız die de dedim buna gülümmü ben yane espirimi bu yane dedim bak dedim kardeşim gelicek ona iyi davrancaksın bilyosun ameliyat atlattı benim aileme saygı sevgi gösterirsen bende senin ailene aynısını yaparımki yapıyorum hep geliom gidiom senle tabii göstercem ben onları sevyom v.s dedi...
neyse baya konuştuk hepsini yazmıımmm ikide zırladımmmm duygusala vurdum bide dedim karnımmm çok ağrıyooo gündüzde ağrıdı korktum gelicekmi yoksa felan korktu bu biraz daha durdu yanımda sona işe gitti ....gece yanaştı öpyoooo dedim uykum var elleşmeee okadarrrr ahhahahahahahhha

zati parisi haftada bire indirmiştim kardeşimde gelio bu haytta yanaşamaz bana

neyse böylece hallettim ama hemen yüz vermek yok MAYMUNN GÖZÜNÜ AÇTI hahahahahahahah

yarın kardeşim gelecek hep onunla gezcem tozcam o ne severse onu yapcam bizimki ölür kıskançlığından başlar bana nie ilgi yok AL sana ilgi dicemmm

günaydın kızlar!

cnm gelmezdim ama benimki cafeye gitti bide kaymak alıcak ben istedim taaaaam dedi ahhahah ne desem şimdi taaaam der size yazım die girdim kahvaltı kurcam şimdi gelmeden çıkcam gene gelirim ben evi azcık toplamam lazım kardeşim gelicek yarın dışarda cam gibi hava var ANTALyA 25 derece kızlar öğleyin 28 olur çarşıya gidermiyim bilmiom az param var bizimkine söliim bakim ne dicek

sizleri öpyorummm kızlar

eee böle deseydin patrona yaaa nie vermioo bu adiler yaaa sanki saat 2 den sonra iş var haaa

BÖCÜK nan kızma ben yanlış anladım. yarım gün izin vermiyor diye anladım. ondan dedim.
nefret ediyorum böyle insanlardan. saat 3-4 izin verse nolur sanki?
allahından bulsun.
benimde yeğenimin sünneti vardı erken çıkmama izin vermediler.
o zaman mağazada çalışıyordum. saçımı yaptırmak için kuaföre bile izin vermemişlerdi.
sabahın köründe kalkıp saçımı toplamıştı eşim.
akşam 8'e kadar çalıştım orda giyinip gitmiştik.
onlar için böyle şeyler önemli değil işte

KOKET cim adamın kafasına saksı düşümüş kesin.
seni üzüyor kırıyor lafları söylüyor. sonra seni kızdırmak için yaptım diyor.
sende yüz verme böyle devam et.
ama anası ve ablası hakkında kocana olumsuz bişey deme.
onlara şaka yollu sok lafını.
inşallah böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…