Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan bişiy yazmıyonuz of poff sıkldım yazın laa sobbet edek iyşi ki bugün sakinim hee yazmayın sizzz

Alya ya kızın çoook tatlı maşallah maşallah benimkide böyle tatlı olur inşallah ama...Benimki çok suratsız ya ultrasonda hep dudağını sallıyo aynı babası....

yusuf yusuf koket

bağaa bak cimri seni

kız ona sergilemiyo ona çok iyi davranıo önünde bişi yapsa kıyameti koparcamı biliyo adam tavırları bana yapıo beni hzursuz edio beni üzyo onlara karşı hep iyi onların haberi yok ....

Kalmasına bişi diyo gelip gidebilirmiş ama burda kalcak yer yokki kalmakta 15 gün olurmuymuş...

koket kocan çocuk gibi valla.
Madem kardeşin yüksek sesle açmış laptopunu
oda gidip mutfakta yada yatak odasında izleseydi.
Kardeşin erkek miydi senin?

kız kocanın bilg. salonda taşınmaz kasa bilg. dan..

benim kardeşim rahat dvaranır ama onuda bilyom şimdi :44::44:yaşı büyük değil erkek 24 yaşında bide...erkekler geç olgunlaşır bilyosun daha bilg. oyun oynuyor playstation oyunları felan ....

Alya ya kızın çoook tatlı maşallah maşallah benimkide böyle tatlı olur inşallah ama...Benimki çok suratsız ya ultrasonda hep dudağını sallıyo aynı babası....

SAOL TATLIMM
BENİMKİDE HEP ÖLE DUDAK BÜZÜŞTÜRÜRDÜ HATTA DOĞDUĞUNDADA AYNI POZİSYONDAYDI ŞAŞIRMIŞTIKKK

GÖRDÜM SENİ TATLIM MAŞALLAH HOŞ HAMİŞŞ
YAŞIN KAÇ SENİN
KİLO ALMISSIN HERHAL BİRAZ DİMİİİ TOPLUSUN MAŞALLAHHH

nan bişiy yazmıyonuz of poff sıkldım yazın laa sobbet edek iyşi ki bugün sakinim hee yazmayın sizzz
hakakt iş yok bugün bizde alyamm
ben de güneşim gibi yanımdaki adamla tartışıyorum habire, tüm enerjimi yutuyo
bi cinnet geçirip ellerimi saçlarında bulucam bigün korkuyorum kendimden

Kocamı da özledim hem
akşam ne yemek ediyosunuz söyleyin bakim..
Ben galiba köfte kızartıp soğanlı, domatesli ekmek arası yapıcam çay felan canım çekti

Evet 50 ile başlayan yolculuğum 67/68 ile devam ediyor ...Aldım alıyorum alacağım....
Yaşım 30 ...

Son düzenleme:
bu arada kızlar benim işler çok yoğun müdür burdayken yazdımı görünce hep bişiler ister oldu azcık az yazıcam gündüzleri bi süre böyle malesef accık sabredelim mayın ilk haftası ayrılcam belkide mayısı hiç çalışmam bilemiyorum daha 3 hafta var gidiş hata bakıcaz müdür sordu nemzna gityon nemzna kadar yoksun töbeeee adam dio tam proje başlıcak sen yoksun napim ala ala bebeğe burdamı bakıyım hıhhh

bende dedim ekimin sonuna anca gelirim tüm izinleri kullancam (ona sölemedim ayrıca doktordan bi ay izin isticem 4 ay rapor sonunda)bide yıllıklar ohohhhh tiridine banndımmmm

düzelcem düzelcem dio gene aynı
ay hasta halimle gülüyorum
bi keresinde süründürücem diodu yaa paris msjları atıyodu adama sonrada vermiycem diodu ay koptum gene yaaa

giitmiyomda ne olyo boncukmu takıo al gene aynı değişmez

ayhhhhh nekimmmm iyiki sordun akşama misafirim varmış çalışan çift biz gibi ve kızçem gibi oğluşları var
napsam yeni haberim olduu
akşama uğrarız dediler bişiy yapma
bizim bu tarafda işleri
şimdi aç gelir insanlar dimi yemeden olmaz
alalh ne verdiyse yicez sonuçta bizde eve gidip yicez
kocası eşimin iş arkdşı

napsammm şöle düşündümmm
tavuk kanat soslu fırnda
patates fırında
çorba karar veremedim
pilav şehriyeli
karnıbahar kızartma
salata
yetrmi bacımmmm

bu ne dedi lann şimdi iyi bişimi dedi açıkla lann esmaa ....!!

bu ne dedi lann şimdi iyi bişimi dedi açıkla lann esmaa ....!!

anem şok oldum annem msjıda mı yazıyor söleyinceee
ben çok geride kalmışımmm
seninkinin modeli ne de bakemmm
eşim dötü düzeltirse doğum hediyesi alacak bişi belki tel alır:)

ıçim sıkıldı resmennn bitmedi bugünn
Koket de yok bugün ortalıklarda

müdür burnunu cama dayıyo laaa görcem die delüü mü nee ne anlıcaksa bana sorup duryo nemzan gitcen karalar bağladı ben gitsem bunlar pörtler kendi puantajlarını bilem yapamzlar haahahahaah bide yurt dışına proje cıkkkss yazamazlar ben ne kıymetliyim laaa saol patronmu desem ne yapsam

laa bu müdür kıymetimi bildi anladıda kociş anlamadı ben ona yanıyom

ay ben geçen değil ondan önceki yaz kız kardeşime gittim 40 gün kaldım, onun kocası da hakkımda böyle mi düşündü acep 15 gün çokmuş, sen onun ablasısın istediği kadar kalır

Nektar sende çok güzelmişsin maşallah...Ünlü birine benzettim ama çıkaramadım...
teşekkür ederim canımm..
sen de çok güzelsin.. 3. fotoya bayıldım...
kime benzettin acaba benii

çok bilem, çalışan bayansın sen...
ayy menü süper ayrıcaa, acıktım ben çokkk
eve giderken bitane minik domates püresi al domates çorbası yapıver hem çok pratik hem o püreyle çok lezzetli oluyo. içine de kaşar..
ay sürekli domates çorbası sayıklıyorum ama çok seviyorum krema yerine 1 bardak sütle çok hafif oluyo kiii

akşam doğumgünü var
menüm az ama anca yaparım.
Başamel soslu tavuk sote
fırın patates
pilav
rus salatası
çikilop
yeter sanırım.

Alya hanım fırnda soslu kanat nasıl yapıyon?

Son düzenleme:
alya ya kızın çoook tatlı maşallah maşallah benimkide böyle tatlı olur inşallah ama...benimki çok suratsız ya ultrasonda hep dudağını sallıyo aynı babası....

benimkide öyle esmanınki meloşun yada güneşinki gibi gülücüklü deil babası gibi suratsız olucak zahırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…