Kokoşş Hatunlar Kulübü

anem şok oldum annem msjıda mı yazıyor söleyinceee
ben çok geride kalmışımmm
seninkinin modeli ne de bakemmm
eşim dötü düzeltirse doğum hediyesi alacak bişi belki tel alır:)

samsung glaxy ace s5830 cnm ozmana fiytta düşer biraz daha alırsın..

nekimm iyi beğendin dimekkk
domates püresi değilde kendi yaptığım konserveyle olur mu tatlımmmm

bide tatlı napsam yaaaaaaaaa
tatlısız olmaz demiii ayıp olurr

bu ne dedi lann şimdi iyi bişimi dedi açıkla lann esmaa ....!!

Kötü bişi demedim lan..Bende bazı insanlarla belli aralıklarla problemler yaşıyorum ama bu problemlere ben sebeb oluyorum biliyorum ki ben kendimde değiştirmem gerekeni değiştirirsem problem ortadan kalkar...
Mesala benim iş yerimde bir üstüm var onun beni takdir etmesi çok önemli neden o benim annemle halledemediğim sorunları simgeliyor bazen müdür bazen öğretmen zaman zaman yaşı büyük bir ahbab..Takdir bekliyorum ve hassaslaşıyorum sonrasında sürekli sıkıntı yaşıyorum gibi oda bana takıyor bu hep özgüveni yüksek bir kadınz annem gibi....Annatabildim mi yaa?

Ayy koket kardeşine nasıl söylersin kız kocam rahatsız oluyo die manyak la bu adamm:57
öle deme kızz belki bebek olunca alışır kalabalığa bide çok cocuk istiyo bu herifff
yok kızım yok düzelmezzzzz
giitmiyomda ne olyo boncukmu takıo al gene aynı değişmez
he diosun en azından parise gider kendimi mutlu ederim

Son düzenleme:

haklısında gelde annat deyyusaaa

kızlar tavuk etini lezzetlendirmek için (göğüs eti)
ne yapayım. Ben süt ve z.yağında bekletiyorum.
Başka ne olur?

Son düzenleme:

ayy çatladımm
dizide cekıy mı

[sıze=1]akşam doğumgünü var
menüm az ama anca yaparım.
Başamel soslu tavuk sote
fırın patates
pilav
rus salatası
çikilop
yeter sanırım.

Alya hanım fırnda soslu kanat nasıl yapıyon?[/sıze]

anca salla yandan yandan
bu kadar kolay tarifi bileme
ahahahhahahaahhaahha
Kız ne bulursam koyarım
pulbiber kekik k.biber az bişiy tavuğa yakışan baharat var adını unuttum o HATIRLADIM KÖRİİ
bide halis z. Yağ çok çok az
öle iştee tatlımmm
AMA ben aklıma estiği gibi bazen süt yada yoğurt baharat kimyon bazen böleee
çok atmasyon yaparım tutar

Son düzenleme:
nekimm iyi beğendin dimekkk
domates püresi değilde kendi yaptığım konserveyle olur mu tatlımmmm

bide tatlı napsam yaaaaaaaaa
tatlısız olmaz demiii ayıp olurr
olur bence..

tatlısız olmaz evet ama ne ara yetiştiricen bunları
karnabaharı boşver ozaman :26:
yada tatlıyı hazır al (belkim onlar getirir diycem ama bişi yapma uğraşma dediklerine göre yemeğe gelmiyoruz modunda olurlar)
şerbetli bi tatlı da süper olurdu aslındaa

en hızlı etimekli pasta yapabilirsin canım, başka bişi gelmiyor aklıma

AZCIK ANLADIM KAFAM ÇOK DOLU ŞİMDİ ÇIKCAM KOCA BEKLİYOR AAZCIK ONUN CANINI SIKCAM GİBİ AMA KATLANCAK ÇOK ÜZÜYO BENİ BUNU ASLINDA KORKUTMAK LAZIM YAA DOĞUM GELİR GİİBİ NEYSE....

ama hiçbirşeyi takmamaya karar erdim azcık gamsız olcam kendi sinir olsun kendi kendini yıpratsın

kıs baharat ve yağı biliyorum sos deyince ben farklı bişey diye düşündüm ondan sordum.

Son düzenleme:

diyom ki ağlayan pasta yapimmm
yetiştiririm ben orda sorun olmaz
karnıbaharıda yapim yaaa taktımmı yapicam illa

Ayy koket kardeşine nasıl söylersin kız kocam rahatsız oluyo die manyak la bu adamm:57
yok kızım yok düzelmezzzzz

he diosun en azından parise gider kendimi mutlu ederim

boşer çok beklenti içine girmeylim az hayal kırıklığı yaşarız değişmezse değişmesin napim katlanır sonuçlara kendi bileceği iş.....beni sevyomuş ailemi çok seviomuş ama evde rahat edemiomuş biri gelince bak çaresine ozaman der çıkarım nasılsa bişi demez kardeşime dışarda sürtmek istersede onun bileceği iş beni uğraştırmasın anam ne zormuş bu adam beeee ben baabamam zor derdim babamla başa çıkabildim bu adamla çıkamadım beee

karamel olsa saçları hürreem gibi olurrr
bi boyatamadım dimmii

kızlar tavuk etini lezzetlendirmek için (göğüs eti)
ne yapayım. Ben süt ve z.yağında bekletiyorum.
Başka ne olur?
ben de zeytin yağ, süt ve baharatlarla harmanlayıp bekletiyorum. pişirirken bir-kaç kaşık krema eklersen daha lezzetli olur ama, krema yakışıyor tavuğa..

keşke dediğin gibi takmasan tatlım inşallah hayatın bundan sonra daha güzel olur ne diyimki.seninde çekilecek çilen eşinden yanaymış

yaaa ben çıkıyorum, inceleyemediğjim albümler var çok heyecanlı eve gidip hemen bakacam esma bricik melodi iihhi ...
Alya ben böyle değildim taaammı eve gidip alaradan önce olan bir fotomuda koyacam...
Hepinize iyi akşamlar...

diyom ki ağlayan pasta yapimmm
yetiştiririm ben orda sorun olmaz
karnıbaharıda yapim yaaa taktımmı yapicam illa
pastaa dolapta azcık bekleyince lezzetli olur ama yapmak istiyosan yap kuzum, güzel olur..
süper oldu menü :129:

pastaa dolapta azcık bekleyince lezzetli olur ama yapmak istiyosan yap kuzum, güzel olur..
süper oldu menü :129:

saol şikerim ilk onu yaparım en azında 1 saat bekler yiyene kadar
oldu olduuuuu isteyince herşey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…