anem şok oldum annem msjıda mı yazıyor söleyinceee
ben çok geride kalmışımmm
seninkinin modeli ne de bakemmm
eşim dötü düzeltirse doğum hediyesi alacak bişi belki tel alır:)
ay ben geçen değil ondan önceki yaz kız kardeşime gittim 40 gün kaldım, onun kocası da hakkımda böyle mi düşündü acep15 gün çokmuş, sen onun ablasısın istediği kadar kalır
Teşekkür ederim canımm..
Sen de çok güzelsin.. 3. Fotoya bayıldım...
Kime benzettin acaba benii
çok bilem, çalışan bayansın sen...
Ayy menü süper ayrıcaa,Acıktım ben çokkk
Eve giderken bitane minik domates püresi al domates çorbası yapıver hem çok pratik hem o püreyle çok lezzetli oluyo. Içine de kaşar..
Ay sürekli domates çorbası sayıklıyorum ama çok seviyorum krema yerine 1 bardak sütle çok hafif oluyo kiii
nektar sende çok güzelmişsin maşallah...ünlü birine benzettim ama çıkaramadım...
bu ne dedi lann şimdi iyi bişimi dedi açıkla lann esmaa ....!!
Ayy koket kardeşine nasıl söylersin kız kocam rahatsız oluyo die manyak la bu adamm:57laa beni göya yemeğe götüryo orda saydırıyo sonra ama malesef istediği gibi pısıp oturup haklısın kocacım demedim onlar benim ailem gelecekte kalacakta ister katlan ister katlanma benimde im orası dedim...neymiş gelceklermiş tabide seyomuş oonlarıda ben kendini anlamıyomuşm o rahat edemiomuş don gömlek gezemiomuş falnda filan sonra nnem onun annesi gelcekmiş zaten sıkılcakmış şimdi ne yapım peki dedim çocuk geldi sokağamı atıyım yok dio onla konuş hani eşim rahatsız olur şöle yapma böle etme dicekmişim laa ben nasıl söliiim kendi ablası olsa dermimiş acaba bi gitsin yaaa onu popoma bile takmadım konuştu sinirlendi sakinleşti ve gitti çokta lüllülüüüüü artık
yok kızım yok düzelmezzzzzöle deme kızz belki bebek olunca alışır kalabalığa bide çok cocuk istiyo bu herifff
giitmiyomda ne olyo boncukmu takıo al gene aynı değişmez
ay ben geçen değil ondan önceki yaz kız kardeşime gittim 40 gün kaldım, onun kocası da hakkımda böyle mi düşündü acep15 gün çokmuş, sen onun ablasısın istediği kadar kalır
Teşekkür ederim canımm..
Sen de çok güzelsin.. 3. Fotoya bayıldım...
Kime benzettin acaba benii
çok bilem, çalışan bayansın sen...
Ayy menü süper ayrıcaa,Acıktım ben çokkk
Eve giderken bitane minik domates püresi al domates çorbası yapıver hem çok pratik hem o püreyle çok lezzetli oluyo. Içine de kaşar..
Ay sürekli domates çorbası sayıklıyorum ama çok seviyorum krema yerine 1 bardak sütle çok hafif oluyo kiii
brc... bence mutlaka al sende...
tabe bütçen müsatise kuzu..
valla çok memnn kaldım kızlar.. ben maşallah diyem
mesajı bile ben konuşuyom o yazıyor.. benden akıllı..viber whats up.. çocuklar için uygulamalr...
ne ararsan var... leptopa gerek yok
[sıze=1]akşam doğumgünü var
menüm az ama anca yaparım.
Başamel soslu tavuk sote
fırın patates
pilav
rus salatası
çikilop
yeter sanırım.
Alya hanım fırnda soslu kanat nasıl yapıyon?[/sıze]
olur bence..nekimm iyi beğendin dimekkk
domates püresi değilde kendi yaptığım konserveyle olur mu tatlımmmm
bide tatlı napsam yaaaaaaaaa
tatlısız olmaz demiii ayıp olurr
Kötü bişi demedim lan..Bende bazı insanlarla belli aralıklarla problemler yaşıyorum ama bu problemlere ben sebeb oluyorum biliyorum ki ben kendimde değiştirmem gerekeni değiştirirsem problem ortadan kalkar...
Mesala benim iş yerimde bir üstüm var onun beni takdir etmesi çok önemli neden o benim annemle halledemediğim sorunları simgeliyor bazen müdür bazen öğretmen zaman zaman yaşı büyük bir ahbab..Takdir bekliyorum ve hassaslaşıyorum sonrasında sürekli sıkıntı yaşıyorum gibi oda bana takıyor bu hep özgüveni yüksek bir kadınz annem gibi....Annatabildim mi yaa?
anca salla yandan yandan
bu kadar kolay tarifi bileme
ahahahhahahaahhaahha
Kız ne bulursam koyarım
pulbiber kekik k.biber az bişiy tavuğa yakışan baharat var adını unuttum o
bide halis z. Yağ çok çok az
öle iştee tatlımmm
olur bence..
tatlısız olmaz evet ama ne ara yetiştiricen bunları
karnabaharı boşver ozaman :26:
yada tatlıyı hazır al (belkim onlar getirir diycem ama bişi yapma uğraşma dediklerine göre yemeğe gelmiyoruz modunda olurlar)
şerbetli bi tatlı da süper olurdu aslındaa
en hızlı etimekli pasta yapabilirsin canım, başka bişi gelmiyor aklıma
Ayy koket kardeşine nasıl söylersin kız kocam rahatsız oluyo die manyak la bu adamm:57
yok kızım yok düzelmezzzzz
he diosun en azından parise gider kendimi mutlu ederim
bi boyatamadım dimmiikaramel olsa saçları hürreem gibi olurrr
ben de zeytin yağ, süt ve baharatlarla harmanlayıp bekletiyorum. pişirirken bir-kaç kaşık krema eklersen daha lezzetli olur ama, krema yakışıyor tavuğa..kızlar tavuk etini lezzetlendirmek için (göğüs eti)
ne yapayım. Ben süt ve z.yağında bekletiyorum.
Başka ne olur?
keşke dediğin gibi takmasan tatlım inşallah hayatın bundan sonra daha güzel olur ne diyimki.seninde çekilecek çilen eşinden yanaymışAZCIK ANLADIM KAFAM ÇOK DOLU ŞİMDİ ÇIKCAM KOCA BEKLİYOR AAZCIK ONUN CANINI SIKCAM GİBİ AMA KATLANCAK ÇOK ÜZÜYO BENİ BUNU ASLINDA KORKUTMAK LAZIM YAA DOĞUM GELİR GİİBİ NEYSE....
ama hiçbirşeyi takmamaya karar erdim azcık gamsız olcam kendi sinir olsun kendi kendini yıpratsın
kıs baharat ve yağı biliyorum sos deyince ben farklı bişey diye düşündüm ondan sordum.
pastaa dolapta azcık bekleyince lezzetli olur ama yapmak istiyosan yap kuzum, güzel olur..diyom ki ağlayan pasta yapimmm
yetiştiririm ben orda sorun olmaz
karnıbaharıda yapim yaaa taktımmı yapicam illa
pastaa dolapta azcık bekleyince lezzetli olur ama yapmak istiyosan yap kuzum, güzel olur..
süper oldu menü :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?