İnşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla etiketdeki gibi tombiş bebelere ikiz ikiz hamiş kalırsın.....
cimri garuu deme lann azgınnn altta çıkyo resil olyom kk alemine ...
Günaydın kızlar müdür gelmeden size bi el sallayayımmm...
dün kocişle oğluşa perdeyi aldık taç'tan ben başka perdeciye gittim 270 TL fiyat verdi bide adam bağırdım çağırdım çıktım deşarz oldummm..
neyse eşim geldi aldı sinir küpü oldumu gördü dedim hepsi soyguncu bunların burada herşey bölee
neyse dedi evin orda büyük bi perdeci var gezme artık ordan bakalım bende beğenim iyi dedim taç perde işte baktık kötü arabalı sindirella perdeleri 50 TL felan hiç beğenemedim zaten onlar olmaz dedim...
bitane puantiyeli vardı ama taban kremdi mavi pauntiyeler vardı eşim beğenmedi adamda bunlar genç odas siz bebek için başkalrına bakın dedi...eşime balıklı mavili bişi gösterde ayıcıklı bide ördekli gösterdi bu hemen ayıcıklıyı ütülenmeyen beyaz perdeyi aldı bak bu güzel dedim çizgi karakter var ama olsun beyaz zaten mobilya ayılarda mavi kçük küçük iyi dedim adam dio bebekler için bunlar olur siz kendinize oda yapmıyosunuz ki (bana dio)iyi dedim hesapladı 200 TL dedi 180 indirim nakitte eşim dedi bunu alalım yeter gezme artık olur bebek perdesi sonuçta benimde hoşuma gitti aldık yani kızlar kendisi ödeyecek bugün 180 ona az geldi ben daha pazarlık yapardım izin vermedi yeter adamlarla bukadar uğraşma bi perde için
al çık uzatma bi çocuk perdesi için Antalyayımı gezceksin dio bana iyi dedim halıyıda birlikte alalım ben beyaz istiyom sade iyi ona sonra bakarız dedi ...
ohhh yaa rahatladımmm valla herşeyi kendi yapsın ben yorulyorum artık
smoke sizde face oıyun felan engellimi videolar felan?
smoker resım koydum kaldrcam cnm bakarbılırsın
senıde gördüm ayrıca cok şeker bı yüzün var maşallah cok tatlusun cnm
koket sonunda aldın perdeyı hayırlı uğurlu olsun vataan mıllete
haydı bakalım sonra param yok dıye senden ıstemesın bişi ödemek için ınş
parası yok zatiii personeli zor ödemiş ama yapmak istedi engel olmadım işlerde kesat yaaa eşimin cafenin önünde yol çalışması var konyaaltı yolu boydan boya kırıldı görsen cafenin önü dozer kamyon dolu camları kirleniyor toz toprak bir 10 gün kaybımız olcak gibi millet araba la gelio cafeye deniz kenarına felan...kaldırımı bile kırmışlar millet yürümezde çok canı sıkkındı dün beni aldı perdeciden hallettik cafeye gittim içim daraldı çemkircektim kardeşim olayına baktım zaten morali bozuk üstüne gitmiyim dedim:26::26:
ben yazdım lenn
bak mıllet derdının dermanı sesı göruyoo
lınk verıo koket nolur cvp ver dıyee
daha nolsunn
smoker resım koydum kaldrcam cnm bakarbılırsın
senıde gördüm ayrıca cok şeker bı yüzün var maşallah cok tatlusun cnm
koket sonunda aldın perdeyı hayırlı uğurlu olsun vataan mıllete
haydı bakalım sonra param yok dıye senden ıstemesın bişi ödemek için ınş
Hayırlı olsun güle güle kullan canım...Resmini koy ama ...
Yok kız bizde hiç bir şeye engel yok..Yani engel olan pc ler varda bende yok...Benim saf bir tipim var ya..Bu ne bilsin oyunu face deyolar sanırım benimki engelsiz..Gerçe 2 ayda bir format yer benim pc yalama oldu...
seninmi saf tipin var töbeee cin gibi kız gözlerin şaka felanda ballısın bizimki yine engel gelmiş 2 face giiryoduk oda yalan oldu
parası yok zatiii personeli zor ödemiş ama yapmak istedi engel olmadım işlerde kesat yaaa eşimin cafenin önünde yol çalışması var konyaaltı yolu boydan boya kırıldı görsen cafenin önü dozer kamyon dolu camları kirleniyor toz toprak bir 10 gün kaybımız olcak gibi millet araba la gelio cafeye deniz kenarına felan...kaldırımı bile kırmışlar millet yürümezde çok canı sıkkındı dün beni aldı perdeciden hallettik cafeye gittim içim daraldı çemkircektim kardeşim olayına baktım zaten morali bozuk üstüne gitmiyim dedim:26::26:
lamba e halısı gelsin sonra öle yarım yamalakmı koyim kombinlicem hepsini bitince tüm fotoları koycam söz
ınş.daha ıyı olur işler
bak bugunlerı düşünsun doğru düzgün harcasın parasınıdar gün var rahat gün var
hayırlı işlerı olsun ınş..
benımde eşim işgörüşmesıne gıttı
derde bakkk kadındaki yalnız ne güldüm laa bari açıolar konuları biraz gerçekçi olsa yardım edecem küllüm yalan
Gördüm canım sen çok gençmişsin ya daha da güççük gösteriyon maşallah güzelliğine de ...
Ben aslında bir albüm daha yapmış idim öncesi mayolu beach park da birde evde açık göbüşlü sonrası aman çok açık oldu yavvs cıbıl cıbıl...Kaldırdım...
İnşallah olumlu haberlerle gelir eşin..Hayırlısı olsun ...
adam senin kafadanmış işte, geçen alyoşa dediğin gibi demiş sanaGünaydın kızlar müdür gelmeden size bi el sallayayımmm...
dün kocişle oğluşa perdeyi aldık taç'tan ben başka perdeciye gittim 270 TL fiyat verdi bide adam bağırdım çağırdım çıktım deşarz oldummm..
neyse eşim geldi aldı sinir küpü oldumu gördü dedim hepsi soyguncu bunların burada herşey bölee
neyse dedi evin orda büyük bi perdeci var gezme artık ordan bakalım bende beğenim iyi dedim taç perde işte baktık kötü arabalı sindirella perdeleri 50 TL felan hiç beğenemedim zaten onlar olmaz dedim...
bitane puantiyeli vardı ama taban kremdi mavi pauntiyeler vardı eşim beğenmedi adamda bunlar genç odas siz bebek için başkalrına bakın dedi...eşime balıklı mavili bişi gösterde ayıcıklı bide ördekli gösterdi bu hemen ayıcıklıyı ütülenmeyen beyaz perdeyi aldı bak bu güzel dedim çizgi karakter var ama olsun beyaz zaten mobilya ayılarda mavi kçük küçük iyi dedim adam dio bebekler için bunlar olur siz kendinize oda yapmıyosunuz ki (bana dio)iyi dedim hesapladı 200 TL dedi 180 indirim nakitte eşim dedi bunu alalım yeter gezme artık olur bebek perdesi sonuçta benimde hoşuma gitti aldık yani kızlar kendisi ödeyecek bugün 180 ona az geldi ben daha pazarlık yapardım izin vermedi yeter adamlarla bukadar uğraşma bi perde için
al çık uzatma bi çocuk perdesi için Antalyayımı gezceksin dio bana iyi dedim halıyıda birlikte alalım ben beyaz istiyom sade iyi ona sonra bakarız dedi ...
ohhh yaa rahatladımmm valla herşeyi kendi yapsın ben yorulyorum artık
ınş.daha ıyı olur işler
bak bugunlerı düşünsun doğru düzgün harcasın parasınıdar gün var rahat gün var
hayırlı işlerı olsun ınş..
benımde eşim işgörüşmesıne gıttı
ohh gözun aydın laagunaydın koketalar....
ne yapıonuz bakalm..
ben bugun güne dipçik gibi başladım maşallah..
ohh halamda yanımda değme keyfime
son aydır pek para harcamıyo oğluşa aldığı ilk şey perde...onun dışında pek para harcamaz ben savurganım ondan
ama bende harcamaz oldum alışveriş yapyorum ede yiyoruz son 3 aydır öyle artık balık yimeye götürüm dio yok diom gerek yok para harcamıyalım....
hafta sonu kazanması lazım ayın 12 sinde 2500 ödemesi var bakalım :26::26:
gunaydın koketalar....
ne yapıonuz bakalm..
ben bugun güne dipçik gibi başladım maşallah..
ohh halamda yanımda değme keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?