Kokoşş Hatunlar Kulübü

Hayırlı olsun güle güle kullan canım...Resmini koy ama ...

smoke sizde face oıyun felan engellimi videolar felan?

Yok kız bizde hiç bir şeye engel yok..Yani engel olan pc ler varda bende yok...Benim saf bir tipim var ya..Bu ne bilsin oyunu face deyolar sanırım benimki engelsiz..Gerçe 2 ayda bir format yer benim pc yalama oldu...

parası yok zatiii personeli zor ödemiş ama yapmak istedi engel olmadım işlerde kesat yaaa eşimin cafenin önünde yol çalışması var konyaaltı yolu boydan boya kırıldı görsen cafenin önü dozer kamyon dolu camları kirleniyor toz toprak bir 10 gün kaybımız olcak gibi millet araba la gelio cafeye deniz kenarına felan...kaldırımı bile kırmışlar millet yürümezde çok canı sıkkındı dün beni aldı perdeciden hallettik cafeye gittim içim daraldı çemkircektim kardeşim olayına baktım zaten morali bozuk üstüne gitmiyim dedim:26::26:

ınş.daha ıyı olur işler
bak bugunlerı düşünsun doğru düzgün harcasın parasınıdar gün var rahat gün var
hayırlı işlerı olsun ınş..

benımde eşim işgörüşmesıne gıttı

Gördüm canım sen çok gençmişsin ya daha da güççük gösteriyon maşallah güzelliğine de ...
Ben aslında bir albüm daha yapmış idim öncesi mayolu beach park da birde evde açık göbüşlü sonrası aman çok açık oldu yavvs cıbıl cıbıl...Kaldırdım...

Yok kız bizde hiç bir şeye engel yok..Yani engel olan pc ler varda bende yok...Benim saf bir tipim var ya..Bu ne bilsin oyunu face deyolar sanırım benimki engelsiz..Gerçe 2 ayda bir format yer benim pc yalama oldu...

seninmi saf tipin var töbeee cin gibi kız gözlerin şaka felanda ballısın bizimki yine engel gelmiş 2 face giiryoduk oda yalan oldu

seninmi saf tipin var töbeee cin gibi kız gözlerin şaka felanda ballısın bizimki yine engel gelmiş 2 face giiryoduk oda yalan oldu

gunaydın koketalar....

ne yapıonuz bakalm..

ben bugun güne dipçik gibi başladım maşallah..

ohh halamda yanımda değme keyfime

Kızım oralar harbiden kötü ama düzeltecekdirler zaar şurda 1 bilemedin 2 ay sonra oturacak yer bulamayacak millet oralarda ki kafelerde..Yaz oğlunun gelişi ile bereketli olacak inşallah...Ki bu sene yaz çok sıcak olacak kafenin önünde bimden aldığı suyu satsa aç kalmazsınız..

derde bakkk kadındaki yalnız ne güldüm laa bari açıolar konuları biraz gerçekçi olsa yardım edecem küllüm yalan

olsun gıı yardım edeydın
hemo kadın mıydı acepp

gencım bacım daha 5 gün sonra doğum gunum 25 olcemm
tşkler cnmm
len olsun gözümüz gönlümüz açılırdı
İnşallah olumlu haberlerle gelir eşin..Hayırlısı olsun ...

ınş cnm sağol

adam senin kafadanmış işte, geçen alyoşa dediğin gibi demiş sana

Günaydın herkese

son aydır pek para harcamıyo oğluşa aldığı ilk şey perde...onun dışında pek para harcamaz ben savurganım ondan

ama bende harcamaz oldum alışveriş yapyorum ede yiyoruz son 3 aydır öyle artık balık yimeye götürüm dio yok diom gerek yok para harcamıyalım....

hafta sonu kazanması lazım ayın 12 sinde 2500 ödemesi var bakalım :26::26:

gunaydın koketalar....

ne yapıonuz bakalm..

ben bugun güne dipçik gibi başladım maşallah..

ohh halamda yanımda değme keyfime
ohh gözun aydın laa
bak resımkoydumkaldrcamm

ödenır ınş cnm Allah işinizi rast getrsın tatlım
aman harcaman bak meleğınde olacak ınan cok masraflı cocuklar bılesınnn
ben boşuna mı etmıyommmAllahım ınş ev alırımda öle ederık ama bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…