Kokoşş Hatunlar Kulübü

o zaman oğlan gelmeden fırını açayım
yatana kadar 8,30 kadar çoktan pişer fırındakiler.
Oğlanı yatırmadan pirinci ıslatırım.
Uyuyunca pilavı yaparım.
Sofra hazırla derken ancak olur.
Ama tavuk soteyi erken atarsam soğur.
Tekrar ısıtınca güzel olur mu?
Kafam karıştı valla.
Eve gidip mutfağa geçince hepsi hallolur da ben panik oluyorum.
Keşke bugün perşembe olsaydı oğlum 8 de geliyor.

kızlar selamm:)
topiğin en kokoşu kimse ona bişi sorcam

cvp vermemmz ıcın foto lazım bence bu soruyaaa sana hangısnn yakıstıgınııı bılmek acısndn heheh

kızlar benim pc demi virüs var kkdamı açılıyo o sayfa bill clintın açılıyo bende direk ufak bi ekranda bugün

cvp vermemmz ıcın foto lazım bence bu soruyaaa sana hangısnn yakıstıgınııı bılmek acısndn heheh

tatlım fotom yok,zaten berbat haldeyim bu halde foto bile çektirecek moralim yok

bana aslında her ton giderde,hani en moda hangisi onu sorayım dedim..

yada direk sarı yapiyimm amacıma ulaşayımmm

amacım kocamı sinir etmek

slm güzellikler nasılsınız
bugün okula gitmedim malum böbrek için ultrason randevum vardı bahçelievler'de...sabah ohhhh 09:00 a kadar uyumuşum :))) her gün 06:00 da kalkınca nasıl iyi geldi size anlatamam...
11:10 da randevum vardı gittim işte,çektiler ultrasonu...taş görünmedi yok anlayacağınız çok şükür...büyüme de ilerlememiş Allah'ım bebeğime ve bana acıdı...
neyse sonucu alıp çıktım bugün bizim semtin pazarı vardı,annem de arkadaşına kahveye gitmiş onunla buluştuk...pazar yaptık birlikte...
annem oğluşuma yine ciciler aldı,bana da şimdi de giyebileceğim emzirme sütyeni aldı...süt bezlerimiz için aslında son aylara doğru giymemiz iyi olurmuş doğum koçum söylemişti...
neyse oradan anneme geçtik...yemek faslı falan derken az evvel babam beni eve bıraktı...dün eşim mesaiye kaldı yaptığım enginar duruyordu,yanına pilav yaptım şimdi...eşim de onu yer...bugün belki oğluşun duvar kağıdını yapar babamız...
bizden haberler böyle...sizler de ne var ne yok???

ahahahhahh kız alındın mı yoksam yaaaaaaa aşkolaaaaaaaaaa

Ben eve geldim yemeğimi yedim duşumu aldım keyif yapıyorum....Bir bakayım dedim yok bee alınmadım sadece kafaya takıyom ya kilolarımı hep böyle olmadığımı ispat cabası...Öncesi sonrası ekledim ki albüme gene...Eskidende aman aman zayıf değildim ama şimdiden iyiydim..

melodi sanada maşallah..Ama ben seni biraz daha set bir ifaden varmış gibi hayal etmiştim öyle değilllmişsin güler yüzlüsün...
Anam Esma ya da maşallah herkes birbirinden güzel hele oğluşun aynı sen nan..
Brck o göbüş mü kız..?
Böcüğün yeğeni galiba onada maşallah...
Yani toptan
Yani yüzünü bilmediğim brck. alya, böcük, güneş kaldı...........

Geçmiş olsun camım böbreklerinmi ağrıyordu?Ay ne illet bişeydir o ya hamile ikende 6,7 kat daha kötü tabi inşallah iyisindir canım.

Afiyet ve sıhhatler olsun.
Canım ya taktıgın şeye bak ben bi hamile kalayım oturdugum yerden kalkarsam namerdim.
200 kilo olsamda umra değil sebebi var kilonun inşallah sağlıcakla verirsin takma bence..

çok sevindim cnm senin adına boncuk takıyorum sana ve oğluşaaa...

dikkat et sen yine kendine artık son aylarımızdayız çok yorma kendini ....bende aldım bitane emzirme sütyeni ama daha giymedim aldığım büyük sütyenleri giyiyorum onlarda sıkmaya başladı emzirmeyi giyim bari rahat ederim:26:

adacımm gecmıs olsun cnm ohh çok şükür dıyebılırzcok sevıdnımmm cnm

len koket nbr len azgun garuu

Günaydın kızlar müdür gelmeden size bi el sallayayımmm...

dün kocişle oğluşa perdeyi aldık taç'tan ben başka perdeciye gittim 270 TL fiyat verdi bide adam bağırdım çağırdım çıktım deşarz oldummm..

neyse eşim geldi aldı sinir küpü oldumu gördü dedim hepsi soyguncu bunların burada herşey bölee

neyse dedi evin orda büyük bi perdeci var gezme artık ordan bakalım bende beğenim iyi dedim taç perde işte baktık kötü arabalı sindirella perdeleri 50 TL felan hiç beğenemedim zaten onlar olmaz dedim...

bitane puantiyeli vardı ama taban kremdi mavi pauntiyeler vardı eşim beğenmedi adamda bunlar genç odas siz bebek için başkalrına bakın dedi...eşime balıklı mavili bişi gösterde ayıcıklı bide ördekli gösterdi bu hemen ayıcıklıyı ütülenmeyen beyaz perdeyi aldı bak bu güzel dedim çizgi karakter var ama olsun beyaz zaten mobilya ayılarda mavi kçük küçük iyi dedim adam dio bebekler için bunlar olur siz kendinize oda yapmıyosunuz ki (bana dio )iyi dedim hesapladı 200 TL dedi 180 indirim nakitte eşim dedi bunu alalım yeter gezme artık olur bebek perdesi sonuçta benimde hoşuma gitti aldık yani kızlar kendisi ödeyecek bugün 180 ona az geldi ben daha pazarlık yapardım izin vermedi yeter adamlarla bukadar uğraşma bi perde için

al çık uzatma bi çocuk perdesi için Antalyayımı gezceksin dio bana iyi dedim halıyıda birlikte alalım ben beyaz istiyom sade iyi ona sonra bakarız dedi ...

ohhh yaa rahatladımmm valla herşeyi kendi yapsın ben yorulyorum artık

Afiyet ve sıhhatler olsun.
Canım ya taktıgın şeye bak ben bi hamile kalayım oturdugum yerden kalkarsam namerdim.
200 kilo olsamda umra değil sebebi var kilonun inşallah sağlıcakla verirsin takma bence..

İnşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla etiketdeki gibi tombiş bebelere ikiz ikiz hamiş kalırsın.....

smoker resım koydum kaldrcam cnm bakarbılırsın
senıde gördüm ayrıca cok şeker bı yüzün var maşallah cok tatlusun cnm

koket sonunda aldın perdeyı hayırlı uğurlu olsun vataan mıllete
haydı bakalım sonra param yok dıye senden ıstemesın bişi ödemek için ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…