kızlar selamm:)
topiğin en kokoşu kimse ona bişi sorcam
kızlar selamm:)
topiğin en kokoşu kimse ona bişi sorcam
bende yeni kokoş olmaya karar verdimde
şu iyice süpürgeye dönmüş saçlarıma bi tarz yapiim diyorum..
5sene önce sarıya boyatmıştım valla çok dikkat çekiyodum ama kararsızım
yine sarımı yapsam yoksa kahve tonlarımı iyi olur?
cvp vermemmz ıcın foto lazım bence bu soruyaaa sana hangısnn yakıstıgınııı bılmek acısndn heheh
ahahahhahh kız alındın mı yoksam yaaaaaaa aşkolaaaaaaaaaa
slm güzellikler nasılsınız
bugün okula gitmedim malum böbrek için ultrason randevum vardı bahçelievler'de...sabah ohhhh 09:00 a kadar uyumuşum :))) her gün 06:00 da kalkınca nasıl iyi geldi size anlatamam...
11:10 da randevum vardı gittim işte,çektiler ultrasonu...taş görünmedi yok anlayacağınız çok şükür...büyüme de ilerlememişAllah'ım bebeğime ve bana acıdı...
neyse sonucu alıp çıktım bugün bizim semtin pazarı vardı,annem de arkadaşına kahveye gitmiş onunla buluştuk...pazar yaptık birlikte...
annem oğluşuma yine ciciler aldı,bana da şimdi de giyebileceğim emzirme sütyeni aldı...süt bezlerimiz için aslında son aylara doğru giymemiz iyi olurmuş doğum koçum söylemişti...
neyse oradan anneme geçtik...yemek faslı falan derken az evvel babam beni eve bıraktı...dün eşim mesaiye kaldı yaptığım enginar duruyordu,yanına pilav yaptım şimdi...eşim de onu yer...bugün belki oğluşun duvar kağıdını yapar babamız...
bizden haberler böyle...sizler de ne var ne yok???
Ben eve geldim yemeğimi yedim duşumu aldım keyif yapıyorum....Bir bakayım dedim yok bee alınmadım sadece kafaya takıyom ya kilolarımı hep böyle olmadığımı ispat cabası...Öncesi sonrası ekledim ki albüme gene...Eskidende aman aman zayıf değildim ama şimdiden iyiydim..
slm güzellikler nasılsınız
bugün okula gitmedim malum böbrek için ultrason randevum vardı bahçelievler'de...sabah ohhhh 09:00 a kadar uyumuşum :))) her gün 06:00 da kalkınca nasıl iyi geldi size anlatamam...
11:10 da randevum vardı gittim işte,çektiler ultrasonu...taş görünmedi yok anlayacağınız çok şükür...büyüme de ilerlememişAllah'ım bebeğime ve bana acıdı...
neyse sonucu alıp çıktım bugün bizim semtin pazarı vardı,annem de arkadaşına kahveye gitmiş onunla buluştuk...pazar yaptık birlikte...
annem oğluşuma yine ciciler aldı,bana da şimdi de giyebileceğim emzirme sütyeni aldı...süt bezlerimiz için aslında son aylara doğru giymemiz iyi olurmuş doğum koçum söylemişti...
neyse oradan anneme geçtik...yemek faslı falan derken az evvel babam beni eve bıraktı...dün eşim mesaiye kaldı yaptığım enginar duruyordu,yanına pilav yaptım şimdi...eşim de onu yer...bugün belki oğluşun duvar kağıdını yapar babamız...
bizden haberler böyle...sizler de ne var ne yok???
Afiyet ve sıhhatler olsun.
Canım ya taktıgın şeye bak ben bi hamile kalayım oturdugum yerden kalkarsam namerdim.
200 kilo olsamda umra değil sebebi var kilonun inşallah sağlıcakla verirsin takma bence..
adacımm gecmıs olsun cnm ohh çok şükür dıyebılırzcok sevıdnımmm cnm
len koket nbr len azgun garuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?