Kokoşş Hatunlar Kulübü

benı karıştrma lenn esmanın aracıyım benn
resım ısteryıkkkk

koket laa nerdeyse kız gerı gelcek sen daha gerıden gelıon kuş

hadi nan esmanın arkasına sığınma.
bu senin lafın.
benim sosun çözümü oldu da pilavın olmadı.
ben yemedim eşim yedi sabah kahvaltı bile yapamadı.
lapa lapa midesi şişti yazık.
ah benim bu görümceme yemek dersi vermem lazım.

Kızlar hiç yazamadım size bugün, tadım tuzum yok..
Işyerindeki adamla kavge ettim yine.. Işten çıkıyodum da sakinleştim sonra
iyim şindi, ama bir an önce akşam olsun istiyorum..

Sizde ne var ne yok, az geçmişe göz atarım ama bu öküzz adam gözetliyo beni

smoker slm canım...evet onu ben de duymuştum...
ya bu arada göğüs ucu kremi kullanmaya başladınız mı???

amanın başla başlaaa

ben bu ay kullanmaya başladım arkadaşım hastanede göğüs uçlarım kanıo bebeği emziremiom diyince hemen koştum aldım kızın sütü bitcekti bebeğin ağzına kan gelio diye emzirememiş şimdi kremi sürsende çok fayda etmez demiş ebe...

soğan sürüp duryomuş benim nenede soğan bağla memene ama kocan yokken yap erkekler sevmez dio bide kocamıda düşünyo sapukk nene hahahahah

göğüs kalkanı ne laa bak onu bilmiom?

benı karıştrma lenn esmanın aracıyım benn
resım ısteryıkkkk

koket laa nerdeyse kız gerı gelcek sen daha gerıden gelıon kuş

yerimm laaa seni fıstıkkk napim anc yetişyom müdür iş verio anladı biyerlere gidirp yazdımıda neresi çözemedi...

eşine söle kıymetini bilsin koket öle dedi deee

esmoş ve böcük tatlıyı yaptım merak etmen.
Yarın fotoyu koycam.
Iyiki sosu tutturamadık.
Sosu ziyan etmedim süt koydu içine süper oldu.

hah dediğimi yaptın dimek süt koy dedim zatiiii eferimm öğren meloş bacııı

biri bizi gözetliyo gibi olduk lannn ahahhhahah benide gözetlio patron

gettide rahat nefes aldım ohhhhh

sen kimle tartıştın neden???

dur yazdıklarına bi bakem meraktan dumur olcem

Ben baktım bi şey bulamadım sanırım editör silmiş...
İşte sürücemde bir ay sonra falan başlayacağım..Gögüs kalkanı meme ucunun hava almasını engelleyen bir şeymiş kapatıyosun tutuyo ve yara almıyomuş.Gögüs ucu yaralarının sebebi ise memenin ucunun sadece bebeğe verilmesiymiş o kararan yerin tamamını vermek gerekiyormuş oda ağzına nasıl gircekse boğulur lan Allah korusun..

ben alsam böle bişi annem kullandırmazki nasıl bişi ucu büyükse olmazkiii kocaman şee nasıl olcak öleee meme yara olmaz belki kreme başladı yalnız baya kurudu benim uçlar ayan gibi bebek benimkilede boğulmasında azcık minik olsadı ahhh pariss ahhh yıprattı beni...

laaa böcük bana aize bul şöle uygun ama güzel olsun bebik odasına alalım hade bak işin yok zatiii.....

odayı bilyon aldığımda resim atmıştım içzgi karakter olmasın ama bebeğe uycak bişi olsun?

nan koket bu mevsimde kabak patlıcan alma
tarif veriyom çok süper oluyoooorrr not et yap bunu

tavuk bonfile var ya ahanda bu

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

işte bundan alıyorsun...kalın olur azcık inceltirsin ikiye keserek...sonra
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ
göz kararı köri,karabiber,kırmızıbiber,kekik,nane işte istediğin baharatı ekle...yarım saat falan beklet...
sonra diz tavaya,bir 5 dk.falan tavanın kapağını kapat sonra aç,suyunu çeksin ve her iki tarafı kızarsın...pirinç pilavı,bu kızarttığın bonfile ve domates biber eşliğinde servis tabağını süsle....

cnm bu hafta tavuk yeni yedik hemde 2 kez.....ondan bide eşim kori sevmez başka bişi söleee ???

cnm bu hafta tavuk yeni yedik hemde 2 kez.....ondan bide eşim kori sevmez başka bişi söleee ???

biri bizi gözetliyo gibi olduk lannn ahahhhahah benide gözetlio patron

Gettide rahat nefes aldım ohhhhh

sen kimle tartıştın neden???
işle ilgili kuzumm, hiç anlatıp sizi de sıkmiyım bana bilmişlik felan taslıyo da ben de altta kalmadım cevap verdim öyle işte.. (DİĞER TARAFA YAZDIM İSTERSEN BAK, AMA UZUNN) Hakkımda hayırlısı, belkim çıkarım burdan çok bunaldımmm

akşam da kociş çok geç gelecekmiş, devir varmış ben anamda kalacam, onun da sıkınısı var içimde özlerim ben kocamı yaa, şimdiden özledim bile..

Son düzenleme:

canını sıkma cnm boşver ilerde bebek yapar öle çıkarsın sigortan olur para almış olursun hele yaz bebek düşüyosan idare et bak böcüğe neler etti patron o ne zorluklar çekio ama iş bulmak v.s o süreç çok uzun sürüyo sen bebek et ondan sonra raporu alır onlra bye bye çekersin dumur kalırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…