Kokoşş Hatunlar Kulübü

nekkk sende ağlayan pasta tarifi ver hade bekliyom

kuzum ben ağlayan pasta bilmiyorum ama sana çok kolay bi pasta tarifi verim.
Pasta tabanı alıyosunn, (kakaolu al)
bal varsa ballı sütle ıslatıyosun (balsız da olurr)
1 paket muzlu pudingi paketin üzerindeki tarife göre hazırlıyosun
2 tane muzu doğrayıp pudinge karıştırıyosun ve bu karışımı kekin üzerine yayıyosun.
Diğer tabanı üstüne kapatıp yine sütle ıslatıyosun.
1 paket de çikolata sosu alıp paketi üzerindeki tarife göre hazırlayıp en üzerine döküyosun sonra da ince çekilmiş fındık ile üzerine süslüyosun.
Bukadarr

len ben desem derım zatı ne sığıncemm
esma dedı

olsun laa ne güzel ekonomık olmuişş sabah kahvaltısı tasarrufu

bebik olayını yaz sonuna erteledik kokimm, ama dediğin doğru iş bulmak kolay değil ki burda ortamı felan seviyorum benn

1 mılyoncularda dolu
sızde yok mu

tmm len bakarımmm söz
ama ne zmn bılmım
phılıps mağazası var ama pahalı sen kaç tllık bısı bakcenn

aman heryerde aynı sorun var deseneınsan çalışmaktan soğur

anammmmm k.k da yazmış bir hatun bu maddeleri....böcükkkkk ve tutumluluk yapmaya çalışan diğer garular size gelsin :))) tabi bana da yaw

1-Bir markete gidip asla herşeyinizi ordan almayın muhakkak aldığınız ürünlerde kazıklanırsınız.(Benim gibi)
2-Ben sebzemi ayrı ,etimi ayrı,baharat ve kurukumanyalarımı ayrı yerlerden alıyrum.
3-Kazıklanmaktan yorulduğum için bir gün market market gezdim .Fiyat araştırması yaptım.
4-üstünüze başınıza çok fazla harcamayın.Güzel ve temiz giyinin fakat daha çok evdekileri değerlendirmeye eskitmeye çalışın
5-Makyaj malzemeleri alırken.1 far 1 llık şeklinde değil.Allık seti ,Far seti şeklinde alırsanız,Hep çok farklı renklere bir anda sahip olursunuz.Özellikle yılbaşlarında mükemmel markaların mükemmel setleri bir arada satılıyor bunları takip edin.
6-Bir büskivi bile alacaksanız fiyatını araştırın.İnanın yaptığım fiyat araştırmasından 2 -5 ytl ye arası fiyat oynamaları ile karşılaştım.
7-çıktığınız odanın ışığını söndürün.
8-boşuna su akıtmayın.
bu ve benzeri şeyleri kendinizce uygularsanız ve geliştirirseniz.Para biriktirirsiniz.Arkadaşlar özellikle çalışan bayanlar.Ev

Son düzenleme:

hımmm bu tarifi bilyom pasa kitabımda var değişik bişi diye istedim alya hnm cvpladı deneyim bakalım ağlayan pastayı...

buarada eşinle olan fotonu yeni görüyorum ve bir maşallah gönderiyorum

çok güzel çıkmışsın

bebik olayını yaz sonuna erteledik kokimm, ama dediğin doğru iş bulmak kolay değil ki burda ortamı felan seviyorum benn

bebik edince zaten çıkıcan bide öyle düşün şimdi yeni biyere girdin diyelim yazın bebek etttin sonra 3-4 ay sonra ayrılamazsın ama burda artık bi güven sağladın azcık çalış bebek olunca komple bırakırsın sigorta varken .... çok bunaldıysan yıllık iznin varsa al 1 hafta kaçın burarlara sana dediğim ağaç evler varya uygun oluyor oraya tatile gelin havalr ısındı burda yokmu tatil felan

1 mılyoncularda dolu
sızde yok mu

tmm len bakarımmm söz
ama ne zmn bılmım
phılıps mağazası var ama pahalı sen kaç tllık bısı bakcenn

laa çatlak orda ne bakcan ben internette bul dedim ben sipariş ederim die..

tamam laaa bakcam burda ucuz bulurum olmadı koa geçirirm lambaya yada kavanoz daha tasarruflu olur

laa böcük bun ları zaten yapıyordur merak etme ...

böcük çamaşırlara deterjan kullanyonmu bak teyzem tutumlu benim şampuan varmış ucuz ondan kullanıo öyle dene bide ....

hangisi kokişim facedeki mi albümdeki mi Mersi ediyorummm
yıllık izne 7. Ayda çıkıcam ve hemen bulgaristana kaçıcam canım, 4 gözle bekliyorum tatilimi. Eşimden ayrı olucak belki ama olsun, çok özledimmm kızkadeşimi annanemi, yeğenimii, kuzenleri

adacım çocuk olmadan market market gezerdim.
Sonra eşim alışveriş yapmaya başladı tek markete giriyor.
Aldığı şey ile fişi görünce böle Oluyordum.
şimdi herşeyin bir yeri var.
Indirim broşülerini mutlaka alır incelerim.
Su ve elektirk konusuna dikkat etmeye çalışıyorum.

ana tümü ordamı sende ben gibi ailenden uzaksın demek :26::26::26:

eminim iyi geçer aile ile birlikte olmak güzel...

burdaki ilk resim kakül olandan...

ana tümü ordamı sende ben gibi ailenden uzaksın demek :26::26::26:

Eminim iyi geçer aile ile birlikte olmak güzel...

Burdaki ilk resim kakül olandan...

anne tarafım orda, ama şükür ki annişim burda

Iyi akşamlar kokitamm

benede ordan krem getırseeeneeee hehehehe

laa çatlak orda ne bakcan ben internette bul dedim ben sipariş ederim die..

tamam laaa bakcam burda ucuz bulurum olmadı koa geçirirm lambaya yada kavanoz daha tasarruflu olur

aman nette dolaşcak zaman yok ıkea neyım bak yok mu orda
olmadı tak tasarruflu ampül
bende gaz lambası vardı lenn bebekken
laa böcük bun ları zaten yapıyordur merak etme ...

böcük çamaşırlara deterjan kullanyonmu bak teyzem tutumlu benim şampuan varmış ucuz ondan kullanıo öyle dene bide ....

olm ben beyazları arıell renklılere rınso alıom yumuşatıcılarımı hc demımben cımrı değilim tutumluyum dıkkat et

pastamın keki pişmişti ılınmasını bekliyordum...neyse ılındı da sütünü döktüm üzerine,krem şanti kalmamış komşunun kızına söyledim aldı geldi...neyse onu da yaptım,pastanın üzerine sürdüm...şimdi çikolatalı sosumu hazırlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…