nekkk sende ağlayan pasta tarifi ver hade bekliyom
hadi nan esmanın arkasına sığınma.
bu senin lafın.
benim sosun çözümü oldu da pilavın olmadı.
ben yemedim eşim yedi sabah kahvaltı bile yapamadı.
lapa lapa midesi şişti yazık.
ah benim bu görümceme yemek dersi vermem lazım.[/B][/COLOR]
bebik olayını yaz sonuna erteledik kokimm, ama dediğin doğru iş bulmak kolay değil ki burda ortamı felan seviyorum benncanını sıkma cnm boşver ilerde bebek yapar öle çıkarsın sigortan olur para almış olursun hele yaz bebek düşüyosan idare et bak böcüğe neler etti patron o ne zorluklar çekio ama iş bulmak v.s o süreç çok uzun sürüyo sen bebek et ondan sonra raporu alır onlra bye bye çekersin dumur kalırlar
laaa böcük bana aize bul şöle uygun ama güzel olsun bebik odasına alalım hade bak işin yok zatiii.....
odayı bilyon aldığımda resim atmıştım içzgi karakter olmasın ama bebeğe uycak bişi olsun?
işle ilgili kuzumm, hiç anlatıp sizi de sıkmiyım bana bilmişlik felan taslıyo da ben de altta kalmadım cevap verdimöyle işte.. (DİĞER TARAFA YAZDIM İSTERSEN BAK, AMA UZUNN) Hakkımda hayırlısı, belkim çıkarım burdan çok bunaldımmm
akşam da kociş çok geç gelecekmiş, devir varmış ben anamda kalacam, onun da sıkınısı var içimde özlerim ben kocamı yaa, şimdiden özledim bile..
kuzum ben ağlayan pasta bilmiyorum ama sana çok kolay bi pasta tarifi verim.
Pasta tabanı alıyosunn, (kakaolu al)
bal varsa ballı sütle ıslatıyosun (balsız da olurr)
1 paket muzlu pudingi paketin üzerindeki tarife göre hazırlıyosun
2 tane muzu doğrayıp pudinge karıştırıyosun ve bu karışımı kekin üzerine yayıyosun.
Diğer tabanı üstüne kapatıp yine sütle ıslatıyosun.
1 paket de çikolata sosu alıp paketi üzerindeki tarife göre hazırlayıp en üzerine döküyosun sonra da ince çekilmiş fındık ile üzerine süslüyosun.
Bukadarr
bebik olayını yaz sonuna erteledik kokimm, ama dediğin doğru iş bulmak kolay değil ki burda ortamı felan seviyorum benn
1 mılyoncularda dolu
sızde yok mu
tmm len bakarımmm söz
ama ne zmn bılmım
phılıps mağazası var ama pahalı sen kaç tllık bısı bakcenn
anammmmm k.k da yazmış bir hatun bu maddeleri....böcükkkkk ve tutumluluk yapmaya çalışan diğer garular size gelsin :))) tabi bana da yaw
1-Bir markete gidip asla herşeyinizi ordan almayın muhakkak aldığınız ürünlerde kazıklanırsınız.(Benim gibi)
2-Ben sebzemi ayrı ,etimi ayrı,baharat ve kurukumanyalarımı ayrı yerlerden alıyrum.
3-Kazıklanmaktan yorulduğum için bir gün market market gezdim .Fiyat araştırması yaptım.
4-üstünüze başınıza çok fazla harcamayın.Güzel ve temiz giyinin fakat daha çok evdekileri değerlendirmeye eskitmeye çalışın
5-Makyaj malzemeleri alırken.1 far 1 llık şeklinde değil.Allık seti ,Far seti şeklinde alırsanız,Hep çok farklı renklere bir anda sahip olursunuz.Özellikle yılbaşlarında mükemmel markaların mükemmel setleri bir arada satılıyor bunları takip edin.
6-Bir büskivi bile alacaksanız fiyatını araştırın.İnanın yaptığım fiyat araştırmasından 2 -5 ytl ye arası fiyat oynamaları ile karşılaştım.
7-çıktığınız odanın ışığını söndürün.
8-boşuna su akıtmayın.
bu ve benzeri şeyleri kendinizce uygularsanız ve geliştirirseniz.Para biriktirirsiniz.Arkadaşlar özellikle çalışan bayanlar.Ev
hangisi kokişim facedeki mi albümdeki mihımmm bu tarifi bilyom pasa kitabımda var değişik bişi diye istedim alya hnm cvpladı deneyim bakalım ağlayan pastayı...
Buarada eşinle olan fotonu yeni görüyorum ve bir maşallah gönderiyorum
çok güzel çıkmışsın
yıllık izne 7. Ayda çıkıcam ve hemen bulgaristana kaçıcam canım, 4 gözle bekliyorum tatilimi. Eşimden ayrı olucak belki ama olsun, çok özledimmm kızkadeşimi annanemi, yeğenimii, kuzenleribebik edince zaten çıkıcan bide öyle düşün şimdi yeni biyere girdin diyelim yazın bebek etttin sonra 3-4 ay sonra ayrılamazsın ama burda artık bi güven sağladın azcık çalış bebek olunca komple bırakırsın sigorta varken .... çok bunaldıysan yıllık iznin varsa al 1 hafta kaçın burarlara sana dediğim ağaç evler varya uygun oluyor oraya tatile gelin havalr ısındı burda yokmu tatil felan
hangisi kokişim facedeki mi albümdeki miMersi ediyorummm
yıllık izne 7. Ayda çıkıcam ve hemen bulgaristana kaçıcam canım, 4 gözle bekliyorum tatilimi. Eşimden ayrı olucak belki ama olsun, çok özledimmm kızkadeşimi annanemi, yeğenimii, kuzenleri
ana tümü ordamı sende ben gibi ailenden uzaksın demek :26::26::26:
Eminim iyi geçer aile ile birlikte olmak güzel...
Burdaki ilk resim kakül olandan...
hangisi kokişim facedeki mi albümdeki miMersi ediyorummm
yıllık izne 7. Ayda çıkıcam ve hemen bulgaristana kaçıcam canım, 4 gözle bekliyorum tatilimi. Eşimden ayrı olucak belki ama olsun, çok özledimmm kızkadeşimi annanemi, yeğenimii, kuzenleri
laa çatlak orda ne bakcan ben internette bul dedim ben sipariş ederim die..
tamam laaa bakcam burda ucuz bulurum olmadı koa geçirirm lambaya yada kavanoz daha tasarruflu olur
laa böcük bun ları zaten yapıyordur merak etme ...
böcük çamaşırlara deterjan kullanyonmu bak teyzem tutumlu benim şampuan varmış ucuz ondan kullanıo öyle dene bide ....
getirim kuzuumm, ben de hep ordan alırım kremlerimi mak. malzemelerimibenede ordan krem getırseeeneeee hehehehe:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?