Kokoşş Hatunlar Kulübü

hee çok güzel ooo aşipte çok seviyor onu kremi bide duş jeli takım alıyor para pok gibi sankiii....

parfüm nasıl kullanıyorsunuz karular...
ben dayanamıyorum o kokulara, deodorantım bile nivea aldımki krem kokusu diye...
ölüyorum yoksa o kokular burnuma geldikçe..

Hiç bir sınavın türkçe mantık sorularında bu topiğin konuşmalrını anlamaya çalıştığım kadar çaba sarf etmedim..Sürekli geriden geriden geliyorum..Hala, paris. gonca felan onu çözüyom hop yeni kripto tam muabbette kanalize oluyorum birden biri yemek tarifine geçiyor....Hamilelik Iq düşürüyor ondan sanırım..

yalnız değilsinn kokette senden az once taaaaa sabahtan yazdıgın bıseye cevap vermekle ugrasıyorrr

ya kuzenımın karısını aradım daha doğrusu eşimin kuzenının eşi neyse acmıyoo msj attım dönmuyoo
yenı bebesı oldu
yarın onlara gtcez dedım yaa
nıye bakmıo acepp
1 saat mesguldu tel oysa

arama lann açmasın daha iyi ben seni aradım açmadın dersin çeyrekten yırtarsın kendine alırsın çeyreği

parfumu nasıl kullanıyorum bılıyormusun canum anatayımm şişeyi elime alıp muhtelif yerlerime sıkıyommmmmm

ancak tek bir muhtelif yerime sıkarsam koku burnuma gelmez...
aslında iyi olur başka kokuları kamufle eder, ben de rahat rahat salıverirrim her yerde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…