Kokoşş Hatunlar Kulübü

haaaaa profıle aldanıptaaa gelirsennn moku yersın bacım ben onu ara bır desıfre olmamak adına değişiyom yarında toktor olacammmm ilaç milaç sormayın haaaa

haaaaa profıle aldanıptaaa gelirsennn moku yersın bacım ben onu ara bır desıfre olmamak adına değişiyom yarında toktor olacammmm ilaç milaç sormayın haaaa

ni gıda güzel ne gıda güzel, bugun güzellik soruları sorarım yarın da doktorluk sorularımı
her derde deva burcuhayal, hadeeeeeeee

ay koptum patron neye gülüyon die cins cins baktı:18:
geride bişi sorduysan onun cevabıdır

yok la sormadım ole bır gaflette bulunmadımmm bocukle parfumler hakkında konusyoduk ben ona takıldım cımrısın didim felan neyse oda evde parfum var dıdı bende taaa nezamandan kalmıştır bayattır o dedim oda bu dediğime karşılık deterjan cevabını verdı

laaa tamam yaa bidaha bişi demiom anlamıon yaaa

koppp kopppp senin babaannede de iş var haaa benim neneyi (anneaneyi aratmıyo)
eet benim babanne de biraz nenen gibi

nek gitmiş koket daha yeni cevap veriyo
ama koketin beğendiğim huyu genede okuyup dünde yazmış olsak cvp veriyo bulupta
brck ben de çok seviyorum kokinin o huyunu

sık sıkkk kukuşa popoya bide memiklere hehehhehehhe

yaa ben paris avatarı istiyom ilgilenin benimle nekk sende varmı paris avatarı
yani şimdi bebeyim paris avatarı nasıl bildiğin paris mi, bildiğimiz eyfel mi.. öyle ayıpçı eyfelden bahsediyosan bilmim ben ama normalinden bulurum sana du bakınayım

birde memitolara parfüm sıkmayın, göğüs kanserinin %70 nedeni parfümmüş
deriye mümkün olduğunca sıkılmamalıymış..

birde memitolara parfüm sıkmayın, göğüs kanserinin %70 nedeni parfümmüş
deriye mümkün olduğunca sıkılmamalıymış..

memito demişken bi tane memito büyütme şarkısı mı ne vardı ben onu dinliyordum, nerdeydi kız o şarkı
yine dinleyecem büyüsün benim cicşlerim ohhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…