laaa anlamadınmı 2 detjan alyomuş rennkli ayrı beyaz ayrı lannn bu tutumluluktaaa karu deterjan bolluğu yapıyor kafayı yicem ben
ay koptum patron neye gülüyon die cins cins baktı:18:onu anadım daaa parfumle olan ılgısını cozemedımmm bacımmm değişik acılardan yaklaştın konuya herhallll
iilik nolsun bebişim parfümü uygun noktaya sıkmaya çalışıyorum
senden nbr?
burcu karusu sen güzellik uzmanıymıssın yeni baktım kız meslegine... anam artık güzellik sorularımı sana soracam, sonra yeter artık diye bağırma
yakında otursam koşa koşa gelirdim yanına ama uzakmıssın
ya bacım sen bana doldurma nekadar alıyousun dıye sormadın mı
burcu karusu sen güzellik uzmanıymıssın yeni baktım kız meslegine... anam artık güzellik sorularımı sana soracam, sonra yeter artık diye bağırma
yakında otursam koşa koşa gelirdim yanına ama uzakmıssın
haaaaa profıle aldanıptaaa gelirsennn moku yersın bacım ben onu ara bır desıfre olmamak adına değişiyom yarında toktor olacammmm ilaç milaç sormayın haaaa
haaaaa profıle aldanıptaaa gelirsennn moku yersın bacım ben onu ara bır desıfre olmamak adına değişiyom yarında toktor olacammmm ilaç milaç sormayın haaaa
ay koptum patron neye gülüyon die cins cins baktı:18:
geride bişi sorduysan onun cevabıdır
ni gıda güzel ne gıda güzel, bugun güzellik soruları sorarım yarın da doktorluk sorularımı
her derde deva burcuhayal, hadeeeeeeee
yok la sormadım ole bır gaflette bulunmadımmm bocukle parfumler hakkında konusyoduk ben ona takıldım cımrısın didim felan neyse oda evde parfum var dıdı bende taaa nezamandan kalmıştır bayattır o dedim oda bu dediğime karşılık deterjan cevabını verdı
laa bende değişcem ne olayım söleyin bakam parisle ilgili bişi olam söle
doktor burcu dümennn olsun haydarı defet
ni gıda güzel ne gıda güzel, bugun güzellik soruları sorarım yarın da doktorluk sorularımı
her derde deva burcuhayal, hadeeeeeeee
koppp kopppp senin babaannede de iş var haaa benim neneyi (anneaneyi aratmıyo)
brck ben de çok seviyorum kokinin o huyununek gitmiş koket daha yeni cevap veriyo
ama koketin beğendiğim huyu genede okuyup dünde yazmış olsak cvp veriyo bulupta
yani şimdi bebeyim paris avatarı nasıl bildiğin paris mi, bildiğimiz eyfel mi.. öyle ayıpçı eyfelden bahsediyosan bilmim bensık sıkkk kukuşa popoya bide memiklere hehehhehehhe
yaa ben paris avatarı istiyom ilgilenin benimle nekk sende varmı paris avatarı
büllük uzmanı ol sen
birde memitolara parfüm sıkmayın, göğüs kanserinin %70 nedeni parfümmüş
deriye mümkün olduğunca sıkılmamalıymış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?