gunaydın şekerim............................
lannn.. benm oğlum onunkne bin basar..
yarım taksan bilem olur
hele ben o karıyı havada karada ezerim.. banada cumhuriyet tak bacıcığım
napıyosun esmacım benım halam hala gelmedı bacum yaaaa
napıyosun esmacım benım halam hala gelmedı bacum yaaaa
Dün bimden patates dilimleyicisi aldım gördüğüme çok sevindim len:)
evde vardı ikeadan almıştım evlendiğimde ama eskimeye başlamıştı buda yedek dursun barim.Çok pratik olirrr
günaydınnnnn
ben de gördüm dün,eşim alalım mı dedi boşver dedim,kullanışlı mı gerçekten bilmiyorum da ben? bi sürü vardı hem de önerirsen alayım bi tane
alyacımmmm dün sayfalarca geçmişi okudum alıntı da yapmıştım gece gece uyku serssemi okuyup kapatmışımmneyse kan testlerine göre hamileyim cnmm haftaya ultrason var onu bekliom tam emin olmak için
günaydınnnnn
ben de gördüm dün,eşim alalım mı dedi boşver dedim,kullanışlı mı gerçekten bilmiyorum da ben? bi sürü vardı hem de önerirsen alayım bi tane
alyacımmmm dün sayfalarca geçmişi okudum alıntı da yapmıştım gece gece uyku serssemi okuyup kapatmışımmneyse kan testlerine göre hamileyim cnmm haftaya ultrason var onu bekliom tam emin olmak için
kız test yaptınmı ne oldu böyle yaaa
sana ata takarım len hatta 5 ın1
moklular
kız bacım kaç gun gecıktıı
sen hamış olmayasın bı test yapsana
5 gun gectiii annem
eşime akşam üzüldüm nan ama bi yandanda hiç ses etmedim çünkü babasının günahlarını çekiyor banane...
maaşını olduğu gibi kartlara yatırmıştı babasından kalan borçlara.
Dünde iş çıkışı eski bi müşterisine eski bi senet alacak için uğramış bizim evin bayağı bi uzağında arabayla yakın ama..oraya gitmiş dönüştede cebinde 5 kuruş parası olmadığı için yarım saatten fazla yol yürümüş..çok sinirliydi uyuyodum hiç sesimi çıkarmadım...
Rabbım ınş bu kadar sabrınızın sonucunu verır cnmm
İnşallah cnm düşünsene cebinde parası yok minibüse binememiş...Beni aradı dedim korkuyorum hayatım çabuk gel bu aralar korku var üzerimde çok rüyalarım etkiliyo beni..
dedi daha çok beklersin çok korkarsın daha böle böle dedi..
Şimdide aradım dedim hayatım hiçbişeyim olmuyo ben alışveriş yapıcam nakit olarak para yok.Kredi kartını istedim ilk kez kartla alışveriş yapıcam..Nasılsa biz ödüyoruz dedim umruma diil banane birazda ben harcıyım:)Babası üstümüzden alıcağında bu borçları bigün eğer yaparsa güzel bi borç takmak lazım bu kartlara aslında yaaa
anlıyorum cnm senı bızımde olmaz paramız bazen ama şükür
yap cnm yaa nasılsa siz öduyonus:)yalnız bence sız cıkartmazsını sesını ama onlar kesın çıkarır
bıze borç yıkıp gıttıler derlerse şaşmam
havalardan olmasın cnm
yada stres yapmışsındır belkı
yada hamış mısın sen daha ıyı bılın aslında
valla bugün kıyafet alabilirsem kayınvalideme uğramak istiyorum:)
dicem nasılsa para yok kartlarıda ödüyor eşim birazda ben harcıyım dicem banane:)sinirden kudursun..
hamiş oldugumu sanmıyorumm tabı belli olmaz ama stress olabilir
tamam o zaman bi uğrarsam alıyım çok vardı bitmez hemen. ben de ne biliim bıçakları falan çabuk bozulur mu acaba die tereddüt ettim.gunaydın tatlımmm
vallahi çok pratik oluyor patates kızartırken 2 saat dilimlemekle uğraşmıyorum hatta eşimde yapıyor genelde hoşuna gidiyor:)
beni evdeki daha ağır bu daha hafif geldi denemedim ama aynısı model olarak.
patatesi normal soyuyorum aletin arasına koyup kolu indiriyorum çok güzel dilimliyo:)almanı tavsiye ederim 11 tl bişi zati tatlım.googlede bir bak istersen
aaa hamilemisin cnm hadi gözün aydınnn çok sevindimkaç gün geçmişti?
teşekkürler böcükkkhayırlı uğurlu olsun
valla bugün kıyafet alabilirsem kayınvalideme uğramak istiyorum:)
dicem nasılsa para yok kartlarıda ödüyor eşim birazda ben harcıyım dicem banane:)sinirden kudursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?