lan hiç halim yok..
paşam akşam uyumadı...
sersem sersem gzeziom ortalıkta
nıye uymadıkı paşabı yerı ağrıyoo olabılır anniş
ooo ancak mı uyandın lenn
kopek dişleri sanırsammmm
hamiş oldugumu sanmıyorumm tabı belli olmaz ama stress olabilir
Burcu test yapsana kuzucum hamiş olabilirsin 5 gün az değil...
tamam o zaman bi uğrarsam alıyım çok vardı bitmez hemen. ben de ne biliim bıçakları falan çabuk bozulur mu acaba die tereddüt ettim.
saol cnmm öğrendiğimde 3 gün geçmişti. bugün 12.günü
olay ne tam bilmiom ama maksat kv'ye gıcıklıksa söyle gitsin ama eğer kötü kv ise, iyileri tenzih ediyorum
Yok len gardaşluk geceden beri burdayım, sizi bekliyodum kendimi gizledim göremiyosunuz o nedenle.
kopek dişleri sanırsammmm
aman tatlım senlemi yaşıcak al gitsin pattisi koy içine öylece bastır üstüne doğranmış bi şekilde veriyi makina sana kızartmaya hazır:)
hayırlı evlat olsun güzel bi hamilelik diliyorum cnm..
ya aslında kayınvalidem kötü biri değil hatta iyidir ama işte başka şeyler var maddi mevzular tatlış
aman tatlım senlemi yaşıcak al gitsin pattisi koy içine öylece bastır üstüne doğranmış bi şekilde veriyi makina sana kızartmaya hazır:)
hayırlı evlat olsun güzel bi hamilelik diliyorum cnm..
ya aslında kayınvalidem kötü biri değil hatta iyidir ama işte başka şeyler var maddi mevzular tatlış
ben hazır alıyom pattesı kızartmak içinne tembelım demı
meloş nerde yaa tembel dıyınce aklıma geldı
tatlım duyadabilirsin...ben 6+3 te gittiğimde atıyodu kalbi.kimisinin daha geç atıyo kimisinin erken hiç belli olmaz.ama inşallah duyarsın cnmmeşim çok sevecek bu işi
saol cnm aynı dilekler senin için de olsun
hmm işler karışık neyse inş. düzelir diyeyim o zamann
bişi sorayım mııı :)) şimdi biz 11inde giicez ya doktora, 6 haftalık olacak o zaman hesabıma göre, kalp atışlarını duyamayız dimii, 8.haftadan sonra olur diye yazıo çoğu yerde, sen ne zaman duymuştunn?
ben hazır alıyom pattesı kızartmak içinne tembelım demı
meloş nerde yaa tembel dıyınce aklıma geldı
yuhh bocuk..
lan doğramayamı erinion..
kanstorojen onlar alma...
dilimleyici alsamda kullanamam ben kavanoz kapağı açamıyorum.. patatesi nasıl bastırıcam.. kessin diye.. üstünde zıplamm lazım
tatlım duyadabilirsin...ben 6+3 te gittiğimde atıyodu kalbi.kimisinin daha geç atıyo kimisinin erken hiç belli olmaz.ama inşallah duyarsın cnmm
bende bazen aklıyorum cnm bimdenn ama artık almamaya çalışıyorum hamişim yaa.bide hazırın tadı okadar güzelde olmuyo yaa...ama dolabımda olur acil için genede:)
bak bundan
Pratik Patates Dilimleyici | Uzun İnce Dilimler GittiGidiyor'da 40511038
al sanada pratik olur len
çüşşş bimden dün aldığım gitti.de 34 tl yuhh
gerçe bende 3 sene önce praktikerden 20 ye almıştım sanırım
ama benim evdeki daha ağır daha kaliteli heral.bimdeki daha hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?