Kokoşş Hatunlar Kulübü

Patates salatası çektirdin canımı kız koket ama yemeğim varr maalesefff
yarın akşam yaparım artıkın.
bide poğaça yapmak istiyorum ben artık yaaaa zeytinli yapsammm

eskiden yapmıştım unuttum ama yaş maya kullanıyordum bundajki maya ne mayası bi bak...

iltifat ettingg sanırımmm:)
yaa bebişim içim rahat kocam olacak adama altın tepsilerlen sundum ,gerçi hayır demiyo ama
ilk adımları benden bekliyo hep..ama bende aslan burcuyum yani..bi yere kadar adım atabilirim..
neyse boşancaz biz galiba,çok bunladım yeminle..

he benmde sarı sayılr ama ole cok bakan yok demekkı sarılrım cekıcıı dııl heheheeh:)

eğer orjinal sarışınsan olmaz tabi bakmazlar,işin sırrı boyamaktan geçiyor,

heee diyor bak karı esmer ama gitmiş saçını sarıya boyamış,kendine bakıyo hımmm diyolar herhalde

açıkçası bende boyalı sarı saçlara çok bakarım,doğal sarışın adı üstünde doğal yani

ımmmm benimde acayip canım çektii

annem boşver açmayı börekde güzel olmuşş
size gelicem yemeğe ahahhahaah
ama kedi var gelmemmmm

neyse bu akşam yemek derdim yok anacıma davetliyimm

kedim mutfağa girmio yasakkkkkk

kız ben çıkyom umarım yaş mayadır haa böle köşeli olan kare olandandır umarım

boşanmak öyle kolay değilki..
ortada çok bi sorun görünmüyo aslında anlattığın kadarıyla..
insanların bazen böyle dönemleri olabiliyor.biraz renk katın hayatınıza..
bak koket var burda o çok bilgilidir biraz fikir versin

baktım resim hoşsun kız kocen niye öle yapıyoki
biraz çok mu komuşuyon adama nee öle sezdim

tam tersi doğal sarışından yanayoım
yani ten renk uyucak boyaya
kapkaralar sarı oluyo ığyyyyyyyyyyy
o dediğine nasıl erkekler bakıyo hepimiz biliyoz

Son düzenleme:
Alya nan nolursun bana yumuşacık bi poğaça tarifi ver nan içine zeytin saklıcam nann bugün yapam yarın yeriz nan nolursun
ama kaç dakka kaç derece onuda yazıver nolursun:2:

Alya nan nolursun bana yumuşacık bi poğaça tarifi ver nan içine zeytin saklıcam nann bugün yapam yarın yeriz nan nolursun
ama kaç dakka kaç derece onuda yazıver nolursun:2:

link attimya şekertoş
onu zeytin ezmeli yaparımm
evde kalan zeytinleri atmam
çekirdekleri çıkar rondodan geçir koy bu açmaya yumuşaçık oluyoo

ya nebiliyim tatlım ya..2kelimeden 2side boşanmak...bende kafaya takmıştım ciddi ciddi btsin demiştim ama
seviyom ben onu..tadını kaçırıyor ama..dün mesela sarıldık koklaştık,bugün bütün gün aramadınormalde hiç arayamasa bile iş çıkışı arardı ki
1saat önce işten çıkmış olması lazımdı

sağol Alyacığım,valla dışardamillet yicek gibi bakar,ama evde biz kocanın peşinde koşarız nasıl iş anlamadım:44:

kızlaaaaaaar resmimi siliyomm hee,vay ben görmedim,vay ne zaman resmini koydun falan dinlemem hee..bakın işte..
son 1 dakika..

smoker kıyafetler çok tatlı yazamadım bir türlü.
Bu akşam yemekte ne var bilmiyorum.
Annem ne pişirise artık

Ay benimde canım çekti ben mayasız kolay poaça yapıyorum peynirli bende ondan yapıyım uğraşmıyım...

mayasız poğaçanın farkı ne cnm?

dolunay kız benim eşimde aramadı bak çalışıyodur napsın takma bunları benceBoşanma lafı bizdede geçebiliyor bazen sinirlenince bende git boşan diyorum eşimde dio sen memnun değilsin sen boşan

alya saol cnm bakem bi ama şekerli bu sanırım

Son düzenleme:

bakma yap harbisüper oluyo

yaa Alyaa yaa...benim kocayı dövsenizee yaa..
geçen pijamamı giyiyodum,akşam üstü yemekte yemişiz ee biraz göbüş çıktı normalde fiziğimde iyidir yani.

vaaaaayy göbeğe bakk dedi yaa...oysa küs olduğumuz zamanlarda resmen hayatta kalmak için yiyordum..tüm kuzenlerim çok zayıflamışsın derken..bu bide benimle dalga geçti..
kendi göbeğini gösteriyoo bak benim varmı diye...eşek bu yaa
tabi bunları gülerek yapıyo ama çok gücüme gidiyor ya..

demek şişko biri olsam boğazına sarılırım bu adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…