Kokoşş Hatunlar Kulübü

Ben kaçarrrrr
Musmutlu akşamlarrrr
Bol parisliii

ya ben aslında çok sabrı zorlanmasa iyi neşeli biriyimdir ama eşimde çok sessiz sakin,hayatından memnun biri..

düz yaşıyor..hayatımızdaki yenilikleri hep ben akıl ediyorum,sinemaya gitmeyi bile ben istersem hatırlar..
evimize çok uzakta bi işe girdi,ise girerken söz vermiştim bende orda iş bulur taşınırız diye..
ama 2iş görüşmesi yapmama rağmen aradığım işi bulamadım,ee bende şuanda çalıştığım yerden memnunum
hem bayan olarak her ortamda çalışamam,%99 erkeklerle çalışıyırum..neyse evin işine uzaklığını
kayınvalidemlerinde gaz vermesiyle çok problem haline getirdi,ordan iş aramaya devam etmeme rağmen
yok ev tutucam falan demeye başladı..

bende tutmadan önce avukat tut dedim..
şimdi diyeceksiinizki evinize yakın yerden iş bulsun..ah işte yaa..eşimin şuanda çalıştığı yer
kurumsal bir firma,şartları iyi,evimizin civarında da elbette iyi imkanlı işler vardır ama eşim çekingen biridir..
çok çalışır ama hırslı değil..
burdan başka yerde kendimi ifade edemem diyor..bu işe girerkende ben çok yalvarmıştım..
istikbalinin burda olduğunu görmüştüm,şimdi uzaklık dışında işinden memnun..
bana diyorki sen işten çık..
evi satıp orda evin parasını yiyelim miş..
kusura bakmasında hayatımda böyle aptalca bişey duymadım..
12 senedir tırnaklarımla gelmişim buralara,ne badireler atlatmışım,adamların içindeyim yıllardır..
mesleğim benim kolumda altın bilezik,herşeyden vazgeç diyor.
sonra iş bulurmuşum(!)

laf aramızda ben ondan daha yüksek kazanıyorum..

bilmiyorum kızlar,eğer ordan ev tutarsa yapacak bişey yok..
evet çok seviyorum,onun kadar sevecen birinide kolay kolay bulamam ama kimse benim kariyerimden önemli değil.

12 sene boyunca 3kez iş değiştirdim..cuma çıkış yapıp,pazartesi yeni firmada çalıştım..bu konuda HASSASSUMM...

anacım maşallahh yaavv,adamın ceketi atsa hamiş kalıyosun

bende bi kızım olsun isterdim...ama sadece eşime benzesin..erkekte olabilir ama eşimin kızının annesi olmak ayrı bir aşk olsa gerek..

ahhh ahhh bukadar derdin içinde bebekte gelmedi,zaten bebek istemiyor..önceden belli etmemeye çalışıyordu,artık yüzümede direk söylüyor..

ben ona benzeyen bir bebek hayaliyle yanarken onun, bu aileye bebek fazla demesi bile cinnet sebebi..

kız melodiii sana bi soru sormuştumm annemm cvp alamadım?

Senin eşinin burcu nedir?
Biz aslanlar gerçekten illalah ettiriyomuyuz bu adamlara yaa???:44:

geldim canım işim vardı halledip geldim.
Benimki koç iki inatçı sen düşün artık.
Aslanlar zordur canım gerçekten.
Ben kaprisliyim alınganım çabuk kırılırım.
Aslanda liderlik duygusu var.
Ama çok sadıktır sevdimi tam sever.
Ama silerse bir kalemde ardına dönüp bakmaz.

Eşin işini bırak benim işime yakın ev tutalım diyor.
Ev kendinizin sanırım. Onuda satalım diyor.
çok garip bir fikir.
çıkışım yaklaştı ama yarın gel konuşalım seninle.
Bu arada tanışmadık ama ben seni görüyordum topiklerde.
35 yaşındayım çalışıyorum.
16 aylık bir oğluşum var.
8,5 yıllık evliyim.

Düşününce ikinizde haklısınız aslında ama eşinin burayı satıp parasını yiyelim demesi afedersin ama gerçekten aptalca..
bişey satıldığında kolay yerine gelmiyor...
ortada bi yerde ev kiralasanız kendi evinizi kiraya verseniz nasıl olur acaba?

eşinin burcu ney merak ettim?
belirli bi süreden sonra evlilik düzleşiyor aslında..
bizimde gezme olayımız olmaz..
eşimin aklına sürekli gelmez hadi gel seni bi yere götüreyim die..
bazen benim zorlamalarımla bile oluyor.
ama bende evimi çok seviorum bende eşime benzedim:)
sürekli evde olayım bi yere çıkayım istemiyorum benide kendine benzetti adam:)
bu arada eşimde aslan burcu ben terazi birbirimizi çekiyoruz biz tartıyoruz idare etmesini biliyorum eşimi..Ben daha baskın karakterliyim dediğim dediktir sözümü geçiririm.Aslında oda baskındır ama hemen yumuşar yine benim isteğim olur

hehe yok cnm 1-2 ay es geçmiş olabilirr tabi geçmiş gün çokta hatırlamıyorum:)ama biz öyle olsun die aşırı çabalamadık.rahat ol zamanı gelince rabbim nasip eder..
sadece 2 kere kimyasal olunca hep böylemi olacak diye korkmuştum..
benim eşimde borç harçtan ötürü 2-3 sene istememişti benimde zoruma gidiyodu bende istemediğim halde:)

Kızlar iyi akşamlar görüşürüs dolunay yarın konuşuruz devam ederizz

Melodim yaa önce bi oyyyy dedim ama KOÇ ve ASLAN iyi anlaşır diyede hatırladım..

hee tabi sakin bi hayatınız olduğunu sanmıyorum tabi ama ihtiras ve atraksyonlu bi evliliğiniz olduğuna emimin

silerse arkama bakmam ama silemiyorumki bu adamı..

içime işlemiş..tamam diyorum boşanalım..sonra bakıyorum ona..bidaha bi aşk geliyo yaagit diyom aşk..şuanda ciddi konular konuşuyoruz

ama nebiliyim...seviyorum onu ama bu son zamanlarda arayıp sormaması,çok güceniyorum...bişey yokmuş gibi sırnaşıyorum bu aralar
onu çok özlüyorum...ama o kendini çekiyor..tamam sonuçta oda yelkenleri suya indiriyor ama ertesi gün yine aynı..
aramıyor sormuyor...bende liderlik duygusu var..haklısın ama eşimde de 1gram yok..buyüzden tüm yükü ben çekiyorum...
oda beni fazla erkeksi buluyor tabi..oysa ben onun yapmadğı şeyler için kafa patlatıyorum..

evin biraz borcu kaldı,satıp borcu kapatalım,ya orda ev alalım diyor yada burdaki evi kiraya verip ordan kiralık ev bulalım diyor..
kızlar büyük konuşmayayım ama aşkındn gebersemde işimi asla böyle bir tehlikeye sokmam..
o normalde böyle şeyelri teklif bile etmez ama bu ayrılık sürecinde k.valide ve k.baba çok gaza getirdiler..
onların fikrlerini bana söylüyor..tabi sorsan benim fikirlerim diyor ama yalan yani..

benim eşimde başak..temiz,düzenl,sakin sevecen..ağır hareketli,evcimen,güvenilir..vee maalesef çok inatçı..
işte onu böyle özetleyebilirim..
bende inatçıyım ama vallahide seviyorum diyorum inadıma gem vuruyorum..yapamıyorum..ona surat asıp yaşayamıyorum...
o yapabiliyor..

zaten işi okadar düzensizki haftada 3çeşit vardiyada çalışıyor,öyle gezme tozmalarımız zaten yok..anca kendi zaman ayırmak isterse olur.

işte yapmıyo..mesela iş çıkışı bi sürpriz yapsa yemeğe götürse...

hep ben diyorum,aşkım gelsene iş çıkışı dışarda yiyelim değişiklik olsun diyorum..

sağolsun geliyor ama iki saat ayy çok trafik var muhabbeti yapıyor..
evimle işim arası 2km

2km için laf ediyr..negüzel evimiz varmış..niye evimizde yemiyomuşuz....eve gidince bilgisayardan yüzüme baksa bende eve gitmek isterim tabi.

ayyyy kızlar baymıyorum sizi inşallah..

o benım aşkımm yaa sürmelımmm

bılmedığınden bılsen bmdekılerde neymış dıycen
valla benım için öncelık kalıte he ılla pahalı olması lazım değil ama kalıtede ucuza alınmıoo böle bı tezatlık var
kağıt havlusu wc kağıdı yengem kullanıo ınankı sevmedım cok ınce sen bı sofıa falan kullan bıde fabıa neydı ayy unuttum o da süper ben ıkısı tercıhım

yoğurt ve süt bunlar cok önemlı öle dost post alamam vallayanı alışmışım ne edım
yoğurdunuda yengemden denedım tatdım gene beğenmedım
bu benım tercıhım cnm
gıdada kalıte ve bılındık yıllarca kullandığım önemlı benım için
ama bak dıom mutfak bezlerını sevdım hemucuz hem güzel yumuşak
mısır konserve harıka bızım falan güzel değil

kızlar yarın görüşürüz mucks

görüşürüz kızlar:)öpüyommm sizi:)yarın şişiririm kafanızı

bakalım siz işin içinden çıkabilecekmisiniz:)ben beceremiyorum..
bakalım akşama bakmıcam suratına..birazda o koşsun peşimden dicem ama bilgisayarıyla zaten çok mutlu dakikalar yaşayacak..

bende tv izlerken uyuyup kalacağımm

ayy napmışın sen dolunayyy bazı başaklar fena olurlarr abimden biliyorum çekilecek huyu yok yeminlenn..
tamam insanidir ama çokta diktir dediğinden zor vazgeçer..bide aileci olurlar çok fazla..
işte evde pc yide sevmiyorum ben yaaa at kız o pc yi evdennn sarılıp tv izleyinnn biz öyle yapıyoruz.

Böcük sorsan bimdeki kağıtların fiyatını bilmiyorum kız bende
alıyorum ama fiyatına bakmak hiç aklıma gelmez.
Bilmiyorum cnm benim totişime o uyuyo yaa
bide benim mutfakta kağıt havlu canavarım var,eşim

bikere kırmaya çalıştım pc yi ama azcık çizildi...bi balta alıp girişicem pc ye..ömrümü yedi yaa.

tv hiç izlemedik desem yalan olmaz..toplasan 5 saati geçmez..

ben izlerim genelde tv..
oada başka odada pc başında ya oyun oynar yada film izler..
birlikte izleyelim derim seni sarmaz bu film der..

bakarım filme 5 dakika,hakikaten sarmaz ve giderim içeri...
kız çok inat bu yaa...güya ailenin en inatçısı bendim..
zor kurtuldum bu ilkel huydan ama onu kurtaramıyorum..
biliyorum onu sevgiğimi gördükçe daha da çok süründürüyor beni..

bazen diyorum herkes kendi yoluna gitse,şöyle kafa dengi biriyle huzurla yaşasam...

ahhhh ah.....huzurum kalmadı...

anemmmm bir gelemedim bugün...
pazar günü sabah 06:30 da uyandık...bir dizi patlattık en eyfellisinden kız kardeşime gidecektik...çalışınca o gün gidemedik biz de dedik eminönüne gidelim...ama evden çıkmamız saat 14:00 buldu...16.00 da eminönündeydik...güzel ve keyifli bir gün geçirdik...sandallardaki balık ekmek sefamızdan sonra yürüyerek gülhaneye geçtik foto vs derken 19.30 ettik saati :)))oradan annemlere geçtik...pasta falan almışlar iyi oldu ağzım tatlandı yorgunduk ya fazla da oturamadık döndük eve ama uyumam yine 01:00 buldu...sabahta çok zor uyandım...okuldan sonra eve geldim kocem evdeydi gece vardiyasına dönecek bugün diye...menemen yapmıştı onu yedik,sonrasın da hazırlandık ve çıktık...randevumuz vardı 15.20'de,hastane biraz yoğundu bugün bir de tabut gördük (( kendimi kötü hissettim...neyseki toparlandım...
kontrolden sonra çıktık hemen eve döndük çünkü hava pek kötüydü...eve geldikten sonra da bir gün öncenin de yorgunluğu vardı o sebeple uyuduk...
1 saat önce kalktım iyi geldi,sizlere yazayım dedim...
oğluşum çok iyi maşallah 30 haftamız bitiyor...bebeğim doğum şeklini almış çok şükür...1800 gr. 39 cm dedi...gerçi makina biraz fazla gösteriyor sanırım kilosunu ama olsun normal boyutlarda diye düşünüyorum :)))2 hafta sonra yeniden gideceğiz artık kontroller sıklaştı,daha çok göreceğiz yavrumu

böcükkkkkkkkkkkk sabah gelince okursun cnm...mutlu,umut dolu güzel yarınlar olsun sana...Hep gül hayatında...nice sağlık dolu yaşlar dilerim tatlım...

Kepenkleri açtım, dükkanı havalandırdım, çayı koydum, ortalığı süpürdüm....Sizi bekliyorum kızlar.....Aman aman keyfim pek yerinde...
Herkeslere Günaydın....Müzik açayım bide size.....Yandan yandan diyom ....

günaydnnnnnnn cnm eferm bak senden garu olur
bugun d günümbende cok mutluyummmmm
eşimde işinden memnun ınş.böle devam ederde bıan evvel taşınırız

adaerım cok tşkler cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…