Bizim kızlar buraya uçmuş :)
Günaydın
günaydın kızlar sabah sabah otobüs rezaletinden sonra sonunda işime geldim,, ya servis gelmedi otobüslerde tıklım tıklım doluydu almadı allahtan iş yerinden bi arkadaş gördü onunla geldim,,,
Günaydın kızlar
aman amandaha ıyıyım canımmm akşam kocım ilacımı getırdııı emmme ağrım yok simdilikk bakalımmm sen napıosunn
h geldınBizim kızlar buraya uçmuş :)
Günaydın
yaaaaaaaaa ben eskıdem deli gibi izlerdimmmmmmmmmm oy oyyy dudağım patlardıııı yuzum cızılırdııı bıraktım o alşkanlığımııı
bende dun fılm seyrettım kocısleee buyuk sır dıye bı fılm
günaydın kızlar sabah sabah otobüs rezaletinden sonra sonunda işime geldim,, ya servis gelmedi otobüslerde tıklım tıklım doluydu almadı allahtan iş yerinden bi arkadaş gördü onunla geldim,,,
Günaydın kızlar
hoş bulduk canımgunaydın beynelım hoş geldınnn
Günaydın kızlar
evet kesinlikle katılıyorum bugün akşam olmaz sanırım,,,gunaydın hayatımmm söle derın bı nefes al bakıyımmm aslında varya kızlar haftanın en zor ve sıkıcı gunu salıymıs yanı pazartesı sendoromuuu halt etmıs dıyorlar
aman aman
ben evlenınce gectı bıraz heeılaç kullanırsamda kesılır o yuzden kullanmamaya gayret edıyorum
h geldın
nıye dudağn falan patlardıkı:44:
maç ızlerız bız genelde
ama bugun osmanım var onu ızlerım
günaydın cnm
ben her akşam ve sabah aynı şeyı yaşıyorum
üstelık koca sanayıde onca ınsan çalışıyo tek araç gelıo
saate bırbekle babam bekle
gelıncede kapıda kalıyoz
hoş bulduk canım
hoş geldiniz
hayatım ben kaçırdığım gün iş yerine getireceğim çikolatalı ıslak kek vardı elimde metrobüse binmiştim. tabi iş yerine vardığımızda ıslak kekde bende yamulmuştuk :)
aman aman
ben evlenınce gectı bıraz heeılaç kullanırsamda kesılır o yuzden kullanmamaya gayret edıyorum
h geldın
nıye dudağn falan patlardıkı:44:
maç ızlerız bız genelde
ama bugun osmanım var onu ızlerım
günaydın cnm
ben her akşam ve sabah aynı şeyı yaşıyorum
üstelık koca sanayıde onca ınsan çalışıyo tek araç gelıo
saate bırbekle babam bekle
gelıncede kapıda kalıyoz
bizim otobüscülerde grev yapıyomuş bide polis günde 5 kere çevirme yapıyo diye,,ayakta 1 tane bile müşteri olsa ceza yazıyolar,,, hiç biri almadı ya nası bişeydir bu,, allahtan ben hergün servisle gidip geliyorum bigünlük bile katlanamadım senin işin daha zor valla,,,
ooo beynelll
kızlar hadi biraz beyneli sıkıştıralım hadi anlat kokoşluk faaliyetlerini bakimmm
ayyyyyyyyyyy çok şükürrrr ben yuruyerek gıdıp gelıyom ıseee 10 dkkkk
günaydın cnm
senın saçların koyu renktı demı uzun
esma da oğlu olan ve acık renktı saçları
karıştrmadım ınş
uğur böcüğü sana da günaydın.
canım ben kokoş sayılmam :)
boyatıcam bebeyimmm, eşimi bi ikna edim de.. ne gerek varmış mışnektarımmmmm sen boyatmıyon mu saçlarını kısssss hürrem rengıne
benim saçım belime kadar açık kahve rengigünaydın cnm
senın saçların koyu renktı demı uzun
esma da oğlu olan ve acık renktı saçları
karıştrmadım ınş
hoşbuldumm :))hoş bulduk canım
hoş geldiniz
hayatım ben kaçırdığım gün iş yerine getireceğim çikolatalı ıslak kek vardı elimde metrobüse binmiştim. tabi iş yerine vardığımızda ıslak kekde bende yamulmuştuk :)
benim fotolar hala albümde kaldırmadım dahanektarrr tıp olarak hurreme benzıyor saclarııı sarı ve koyu bı tonda resimleri vardııı gözleri yeşillll olan gacıı kahkulu vardı hanııı,
esmacıkkk ogluyla fotosu vardı saçları doğallll hürreem olan yanı bakır turuncu tonunda
hazalım esmer guzelı kaşlı gözluuu
haturladınmmı bacım
nektarrr tıp olarak hurreme benzıyor saclarııı sarı ve koyu bı tonda resimleri vardııı gözleri yeşillll olan gacıı kahkulu vardı hanııı,
esmacıkkk ogluyla fotosu vardı saçları doğallll hürreem olan yanı bakır turuncu tonunda
hazalım esmer guzelı kaşlı gözluuu
haturladınmmı bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?