Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın kızlar sabah sabah otobüs rezaletinden sonra sonunda işime geldim,, ya servis gelmedi otobüslerde tıklım tıklım doluydu almadı allahtan iş yerinden bi arkadaş gördü onunla geldim,,,

gunaydın hayatımmm söle derın bı nefes al bakıyımmm aslında varya kızlar haftanın en zor ve sıkıcı gunu salıymıs yanı pazartesı sendoromuuu halt etmıs dıyorlar

daha ıyıyım canımmm akşam kocım ilacımı getırdııı emmme ağrım yok simdilikk bakalımmm sen napıosunn
aman aman
ben evlenınce gectı bıraz heeılaç kullanırsamda kesılır o yuzden kullanmamaya gayret edıyorum
Bizim kızlar buraya uçmuş :)
Günaydın
h geldın

nıye dudağn falan patlardıkı:44:
maç ızlerız bız genelde
ama bugun osmanım var onu ızlerım
günaydın kızlar sabah sabah otobüs rezaletinden sonra sonunda işime geldim,, ya servis gelmedi otobüslerde tıklım tıklım doluydu almadı allahtan iş yerinden bi arkadaş gördü onunla geldim,,,

günaydın cnm
ben her akşam ve sabah aynı şeyı yaşıyorum
üstelık koca sanayıde onca ınsan çalışıyo tek araç gelıo
saate bırbekle babam bekle
gelıncede kapıda kalıyoz

gunaydın hayatımmm söle derın bı nefes al bakıyımmm aslında varya kızlar haftanın en zor ve sıkıcı gunu salıymıs yanı pazartesı sendoromuuu halt etmıs dıyorlar
evet kesinlikle katılıyorum bugün akşam olmaz sanırım,,,

bizim otobüscülerde grev yapıyomuş bide polis günde 5 kere çevirme yapıyo diye,,ayakta 1 tane bile müşteri olsa ceza yazıyolar,,, hiç biri almadı ya nası bişeydir bu,, allahtan ben hergün servisle gidip geliyorum bigünlük bile katlanamadım senin işin daha zor valla,,,

ooo beynelll

kızlar hadi biraz beyneli sıkıştıralım hadi anlat kokoşluk faaliyetlerini bakimmm

lennn stresden dudagımı ısırıyordum cunku bır gunde suratımı boydan boya cızmışım gol mu yemıstık artık neydıyse

anlaıdm cnm
bızde kapıda kalanlar oluyo asıla asılagelıyoruz

günaydın cnm

senın saçların koyu renktı demı uzun
esma da oğlu olan ve acık renktı saçları
karıştrmadım ınş

nektarrr tıp olarak hurreme benzıyor saclarııı sarı ve koyu bı tonda resimleri vardııı gözleri yeşillll olan gacıı kahkulu vardı hanııı,
esmacıkkk ogluyla fotosu vardı saçları doğallll hürreem olan yanı bakır turuncu tonunda
hazalım esmer guzelı kaşlı gözluuu

haturladınmmı bacım

nektarımmmmm sen boyatmıyon mu saçlarını kısssss hürrem rengıne
boyatıcam bebeyimmm, eşimi bi ikna edim de.. ne gerek varmış mış

günaydın cnm

senın saçların koyu renktı demı uzun
esma da oğlu olan ve acık renktı saçları
karıştrmadım ınş
benim saçım belime kadar açık kahve rengi esmoşun kızıl

hoşbuldumm :))
..
uff regl oldum karnım ağrıyo, donuyorum
Doğadanın "özel günler" için çayı çıkmış ondan içim bakim etkilimiymiş

benim fotolar hala albümde kaldırmadım daha
hatırlatma için bakılabilir
keşke hürreme benzesem, nasıl güzel dudakları var o kadının yaa

saçları uzundu demı
sımdık hatrladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…