Kokoşş Hatunlar Kulübü

vardır elbet anlatacağın bişey yaaa naz yapma hadiii

benim için önemli şey temizlik.
Makyaj yapmam. Sevmediğimden değil kendimi maymuna çevirecek kadar yeteneksizliğimden.
Kremler ve kokular vazgeçilmezimdir. Parfümsüz dışarı çıkmam. Sabah akşam kremlerimi sürerim. Birde haftada bir defne yağı vb. yağları maske gibi kullanırım.

günaydınlarrrr hanımlarrrrrrr

hımmmmmm bende boyatmak için kuaförüme gittim çayımı içirdi. geri gönderdi. (hiç boyanmamış saçlarım.)
Kestirmek için gittim saçlarım kalçama kadar uzundu. Kesmek istemedi bu defa ben zorladım belime kadar kestirdim. Uzun saça bayılıyorum.

bendensin o zaman beynelim bende makyaj yapmam pek,, ama çok bakımlıyımdır, =))

nası uzattın kız o kadar ,,, bende istiyorum,, uzun saç

nası uzattın kız o kadar ,,, bende istiyorum,, uzun saç

canım saçlarım oldukça sağlıklı. (kalın telli ve gür olduğu için arada postiş taktırdığımı söyleyenler oluyor. :) )
Birde kremiydi, serumuydu yağıydı derken çok uğraşıyorum. banyoda yaklaşık 1 saat saçımla uğraşıyorum çıkınca kollarım haşat.
ama hani isterim kız kardeşim gibi profosyonel bir makyözün elinden çıkmışcasına makyaj yapmayı

ben de kestiricem ama biraz, kısalıcak :/ kırık var azcık onları aldırıcam

ben de böyleyim galiba, bakımlı ama makyajı göz kalemini, allığı aşmayan birisi

ee beş parmağın beşi bir değilki sen saçlrınla büyülersin o kusursuz makyajıyla,,, ben ikisinide isterim amaaa

ben de kestiricem ama biraz, kısalıcak :/ kırık var azcık onları aldırıcam

ben de böyleyim galiba, bakımlı ama makyajı göz kalemini, allığı aşmayan birisi
kırıklar konusunda kestirmek hep mecburiyet oluyor ben bir ara aşırı fönden dolayı 3-4 haftada bir kırık aldırıyordum. Sonra saç kurutmayla kurutma hemen dışarı çıkmayacaksan demişti kuaförüm bende o günden beri pek kullanmıyorum açıkcası işine yararsa sevinirim.

ee beş parmağın beşi bir değilki sen saçlrınla büyülersin o kusursuz makyajıyla,,, ben ikisinide isterim amaaa
bende her ikisini birden isterim.
:119::119::119::119::119::119:
:122::122::122::122::122::126:
:126::126::126:
gonzales burası çok yavaş olduğunda sıkılmaya başladın herhalde

patron carılerı ıstedı
ben cıkam ama arada yazarım hee

uzun saçı hıc sevmıyorum yanlış olmasında benımkıler uzadıkça dökulmesı artıyo
özel hıçbişi yapmam ama severım saçlarımı
parlak ve gürdür
şuanda pek uzun sayılmaz
omuzlarımda
eşimde kısacık erkek modellerını sever

nektar benım eşime benı zorla gönderır nolur boyat dıyetam tersı yanı ben boyatmayı ılerıde düşünüyorum ama

genelde diziler bitince duş aldığım için geç oluyo, kurumasını beklemek felan
ıslak da yatmıyorum, mecburek kullanıyorum canım.. birde sabahları kendim şekil veriyorum fön makinesiyle, mecburen kırılıyo işte
bazen dinlediriyorum ama saçımı, 2 hafta felan fön çekmiyorum..yıkayınca bitane örgü yapıp uyuyorum, sabah açınca dalgalı oluyor, köpükle şekil verip çıkıyorum.. sürekli fön çekince mahfoluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…