vardır elbet anlatacağın bişey yaaa naz yapma hadiii
günaydınlarrrr hanımlarrrrrrr
boyatıcam bebeyimmm, eşimi bi ikna edim de.. ne gerek varmış mış
benim saçım belime kadar açık kahve rengiesmoşun kızıl
hoşbuldumm :))
..
uff regl oldum karnım ağrıyo, donuyorum
Doğadanın "özel günler" için çayı çıkmış ondan içim bakim etkilimiymiş
benim için önemli şey temizlik.
Makyaj yapmam. Sevmediğimden değil kendimi maymuna çevirecek kadar yeteneksizliğimden.
Kremler ve kokular vazgeçilmezimdir. Parfümsüz dışarı çıkmam. Sabah akşam kremlerimi sürerim. Birde haftada bir defne yağı vb. yağları maske gibi kullanırım.
hımmmmmm bende boyatmak için kuaförüme gittim çayımı içirdi. geri gönderdi. (hiç boyanmamış saçlarım.)
Kestirmek için gittim saçlarım kalçama kadar uzundu. Kesmek istemedi bu defa ben zorladım belime kadar kestirdim. Uzun saça bayılıyorum.
bendensin o zaman beynelim bende makyaj yapmam pek,, ama çok bakımlıyımdır, =))
nası uzattın kız o kadar ,,, bende istiyorum,, uzun saç
ben de kestiricem ama biraz, kısalıcak :/ kırık var azcık onları aldırıcamhımmmmmm bende boyatmak için kuaförüme gittim çayımı içirdi. geri gönderdi. (hiç boyanmamış saçlarım.)
Kestirmek için gittim saçlarım kalçama kadar uzundu. Kesmek istemedi bu defa ben zorladım belime kadar kestirdim. Uzun saça bayılıyorum.
ben de böyleyim galiba, bakımlı ama makyajı göz kalemini, allığı aşmayan birisibendensin o zaman beynelim bende makyaj yapmam pek,, ama çok bakımlıyımdır, =))
canım saçlarım oldukça sağlıklı. (kalın telli ve gür olduğu için arada postiş taktırdığımı söyleyenler oluyor. :) )
Birde kremiydi, serumuydu yağıydı derken çok uğraşıyorum. banyoda yaklaşık 1 saat saçımla uğraşıyorum çıkınca kollarım haşat.
ama hani isterim kız kardeşim gibi profosyonel bir makyözün elinden çıkmışcasına makyaj yapmayı
spedyyyy öyle bakıp kaçmak yok amaaaaa
kırıklar konusunda kestirmek hep mecburiyet oluyor ben bir ara aşırı fönden dolayı 3-4 haftada bir kırık aldırıyordum. Sonra saç kurutmayla kurutma hemen dışarı çıkmayacaksan demişti kuaförüm bende o günden beri pek kullanmıyorum açıkcası işine yararsa sevinirim.ben de kestiricem ama biraz, kısalıcak :/ kırık var azcık onları aldırıcam
ben de böyleyim galiba, bakımlı ama makyajı göz kalemini, allığı aşmayan birisi
bende her ikisini birden isterim.ee beş parmağın beşi bir değilki sen saçlrınla büyülersin o kusursuz makyajıyla,,, ben ikisinide isterim amaaa
gonzales burası çok yavaş olduğunda sıkılmaya başladın herhalde:119::119::119::119::119::119:
:122::122::122::122::122::126:
:126::126::126:
gonzales burası çok yavaş olduğunda sıkılmaya başladın herhalde
buradayım canım.. selam yazmamak için duygularımı ifade ettim
genel tüm konularda geziyorum sabit kaldığım çok fazla konu yok canım... hayat uğra dedi yeniden döndüm buraya :82::82::82:
içimden bi ses senin çok bakımlı biri olduğuınu söylüyo doğrumu söylüyo????
nerelerdesın speddyyyyyyy
genelde diziler bitince duş aldığım için geç oluyo, kurumasını beklemek felankırıklar konusunda kestirmek hep mecburiyet oluyor ben bir ara aşırı fönden dolayı 3-4 haftada bir kırık aldırıyordum. Sonra saç kurutmayla kurutma hemen dışarı çıkmayacaksan demişti kuaförüm bende o günden beri pek kullanmıyorum açıkcası işine yararsa sevinirim.
çok denemez ama yüzüne bakılacak kadar işte.. :89::89::89:
buradayım işte geldim :89: nasılsın... ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?