sus nan adama bişe de seni geberterim
ne desin adam ne güzel demişşşşşşşşşş
bak sen iste demiş
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh yazıkkkkkkkkkkk
hadı bakalımmm gunesssss beklıyosssss alyaya whatsup yap banada fax cek barı gelişmeleri
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
bunun adı "Aybi Bebek Kokosh Uyku Seti"
dedim topiğe uygunmuş,alayım
3,99 burdaaaaa
kullanmayın bacımmmm oranın florasını dengesını bozuyor parfumlu seylerrrr
ahaahhaah yeni gördümm
florası bozulunca noluyy
vasat mı işliyo
koketcim ya izne ayrılıp bu işten kurtulacaksın.
Yada çıkıp sunumun yapacaksın.
Başka çaren yok.
ama sen maşşallah başarılısın.
ayyy ben hayatta yapamam burda arızalıken başka yere gittim mahfolurum
brciğim yok kuzum almadım...adı kokosmuş ya ondan gösterdim nan size :)))
alyacım 2010 nisan da evlendim bacım...herhalde 6 aylık falan evliydim o aralar...iyi olduydu,ay pedim bitti derdim olmadı evlendiğimden beri...
2,25 -3,99 burcu-esmoş ne kaaaa pahalanmış ayol...
ahaahhaah yeni gördümm
florası bozulunca noluyy
vasat mı işliyo
kı sen bılmıyonmuu orasınn ozel bı alan oldugunu ph dengesı bozuluncaaa su salgıladıgı sıvı değişiyorrrr kuruluk oluyorr koku oluoyor bazen artıyorrr
haha tememmmm sustum:26:
haha fax mı aboo ulenn sonna yazum gecr baskalrunn elınee
cok şirin gulegule kullnsn saglıklı gunlerdeee
hehe ben bılmımm fıyatını son 2 dır kocem alıııı hesaplr ondn
kızlarrrrrrrrrrrr geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne sunumu kokiş ne yazdın çabık banada annatınnnnn
buarada az once kahve yaptımm o arada dedım yrn sende yapcannn sıra snde
demezmı bana cocukkk tamam wc den cıknca ellerımı yıkamadn yaaprım hanı bırdaha yaptrtmaym dıyee ole dıyorr..
bende pis adam dedım ztn wc de pis rezalettt nasıl pis kullanıyorsun dedim....
guluyor olur okdr erkek wc sı dıyor neyse dedım cevrdm kafamı yuz goz olmaym dıye ama baya sert soledım hahaha anlmzkı pişkın
kı sen bılmıyonmuu orasınn ozel bı alan oldugunu ph dengesı bozuluncaaa su salgıladıgı sıvı değişiyorrrr kuruluk oluyorr koku oluoyor bazen artıyorrr
öle bişiy olmadı ki bende amaaaaaaaaaaaaaşeyime nazar
öle bişiy olmadı ki bende amaaaaaaaaaaaaaşeyime nazar
uzmanlar solıyor nan hec duymadınmıııı dengesı bozulur kukunun dıkkat etttt
buarada az once kahve yaptımm o arada dedım yrn sende yapcannn sıra snde
demezmı bana cocukkk tamam wc den cıknca ellerımı yıkamadn yaaprım hanı bırdaha yaptrtmaym dıyee ole dıyorr..
bende pis adam dedım ztn wc de pis rezalettt nasıl pis kullanıyorsun dedim....
guluyor olur okdr erkek wc sı dıyor neyse dedım cevrdm kafamı yuz goz olmaym dıye ama baya sert soledım hahaha anlmzkı pişkın
sildim cnm benim cplarda görünmesin die ama alıntı yapanlar olmuştur bi bak istersen ben başlkadım hazırlamayada özetle şöle power pointte sunu hazırlıcam buranın konusu ofisin dış ilişkilerin açık fon kullanımı felan filan bunlar bide yaptımız projeler onları özetle sunu hazzırlayıp haftaya çarşam üniv.konferean salonunda ben suncakmışım müdür dedi ben de hayır sunamam demedim ama korkyorum hem hamileyim heyecan yaparım herşeyi unuturum hemde ne bilim utanyorum eşimde kızdı bi ton herşeyi hemen kabullen yon die olay bu işte rapor alş bu haftadan sonra çalışma kendi yapsın sen nie yapyon dio...
aslında bi açıdan bakarsan koordinatör o ben sadece tercümanım yani proje görevlisiyim onun yapması lazım sunuyu ama bana yükledi herşeyi...
kızlar boyacı ustada işten cıkıyoookımse kalmadı ve kaç yıllık usta buranın o olmazsa iş olmaz
ben sımdık cıkımmm kovulmadann gelırım
daha kullanmıyom evde1 paket daha var onuda bitirim yazık olmasınuzmanlar solıyor nan hec duymadınmıııı dengesı bozulur kukunun dıkkat etttt
kızlar eklenti ekle denilen yeri açıyorum ama resim yüklnmiyor bir türlü o sayfadaki resimleri nasıl temizleyeceğiz? :26:
ben anlamam biliyon bçle şelerden
lan onlarda senın benm gibi insan..
neden heycan yapıyorsunkii
onlar çok seminer dinlemiş emin ol bir çoğuda uyucak sen anlatırken...
ne büyütünüz laa... ne biçüm iş kadınısın bacıcığım..
senden iş kadını olmaz gel konuş böcüüükkkkkkkkkkkkkkkkk
evet esmış haklııı kesınlıkle dınlemıcekler laaaaa bız dınlıyos mu sakıııı konus getsın laaaa sallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?