haha civap geldüü kızlarrrr
sen iste ben seni hep hoş ederim askım, şekerimm
yalnız o sekerım kelımesı ne onu hec anlmdmmsevmedımdee sımdı laf sokcam adama sekerım nerdn cıktı deyeee böhöhöhö
haha burcu askol gızzzz valla budefaaa uyuyakalmzsamm sözz kendı ıcmde soz verdm bak ona bıle demedım hahahaah
ya allam yanan zatı dığerlerınden pahallııııı
bocuk kesin ped felan kullanmıyordur bez kesıp koyordur hattaaa ıplerden kanat bıle yapmıstırrr cımrı karuuuuuu
kız ben sadece hangı pedı kullanıyonus dıdım sen gunluğude yazdınnn aman nıyse bosver
hadı bakalımmm gunesssss beklıyosssss alyaya whatsup yap banada fax cek barı gelişmeleri
öbürtürlü diye bi kelime geçti ya bende öle algıladım
haaaa tuvalet meselsini diyon sennn ayrı tvalet olmasa cınayet ıslenmıs sanarlarr dedıydım
eskiden uzun pamuklu pedler vardı yaa pamuğu bi yere toplanırdı onlardan kullanimişped kullansada cemzüllewwelden kalma ped markalarını kullanıyordur 1 tanesı 3 gun kullanıyordurrr
nan zatı dığerlerınden pahallııııı
bocuk kesin ped felan kullanmıyordur bez kesıp koyordur hattaaa ıplerden kanat bıle yapmıstırrr cımrı karuuuuuu
Canım görünen o ki çok seçeneğin yok adam bile bile hamileliğini vermiş bu görevi, sonra mazeretleride savuşturmuş...Ya rapor alacan ki bence doğru olmaz yada çıkıp sunacan ki yaparsın laa nolcak...
hıc yanı
nan kaç kere dedim böcük bakım temizlike önem veren bi garuuuuuuuuuuuu
ped kullansada cemzüllewwelden kalma ped markalarını kullanıyordur 1 tanesı 3 gun kullanıyordurrr
eskiden uzun pamuklu pedler vardı yaa pamuğu bi yere toplanırdı onlardan kullanimiş
koptum yaaa böcük kırcak kafamızı
hatırladınızmı o pedi,hala varmı onlardan acaba
len sende kavram karmamaşı var
ben cımrı değilim tutumluyumm ve asla temızlık konusunda tavız vırmem
hemde orkıd kokularındannn pamıklı[/QUOTE
takılıyos nannnn ayrıva parfumlu kullanmaaa ph sına zara verırsınnn
evlendim bir gün kapı çaldı 3 tane kadın...kotex tanıtımı yapıyorlar...
tanesini 1 tl.den satıyoruz,kampanya düzenledi kotex dediler...neyse dedim alayım...
gecesi,gündüzü,günlüğü,normali,yoğuşmalısı hepsinden alayım...almışken 2 tane de kız kardeşim var onlara da veririm ona göre alayım dedim...50 paket almışım
son 7 aydır da mola verdim zaten kullanıma...
geçen banyoda ki sepetimi boşaltayım dedim baktım da biraz daha vardı...onları da doğum çantama koyarım herhal
kotex iyidir...orkid isim yapmış sadece...
hıc yanı
demı alyammm
nerden bılın len baktın mı
ben hatrlamıom:26:
evlendim bir gün kapı çaldı 3 tane kadın...kotex tanıtımı yapıyorlar...
tanesini 1 tl.den satıyoruz,kampanya düzenledi kotex dediler...neyse dedim alayım...
gecesi,gündüzü,günlüğü,normali,yoğuşmalısı hepsinden alayım...almışken 2 tane de kız kardeşim var onlara da veririm ona göre alayım dedim...50 paket almışım
son 7 aydır da mola verdim zaten kullanıma...
geçen banyoda ki sepetimi boşaltayım dedim baktım da biraz daha vardı...onları da doğum çantama koyarım herhal
kotex iyidir...orkid isim yapmış sadece...
bende çok beğendim...
7 tanemi 8 tanemi ne var gece sinde 2,25 tlden aldm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?