Kokoşş Hatunlar Kulübü

sus nan adama bişe de seni geberterim
ne desin adam ne güzel demişşşşşşşşşş

bak sen iste demiş
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh yazıkkkkkkkkkkk

hadı bakalımmm gunesssss beklıyosssss alyaya whatsup yap banada fax cek barı gelişmeleri

hahahhhahahah kız bu fena adam ne yaparsa batıyorrr
kız 1 ay nerdeyse tık yok
başka adam olsa neyse açtırma bayramlık ağzımı
kocanın kıymetini bil beni delirtmeeeeeeeeeeeeee

ped kullansada cemzüllewwelden kalma ped markalarını kullanıyordur 1 tanesı 3 gun kullanıyordurrr
eskiden uzun pamuklu pedler vardı yaa pamuğu bi yere toplanırdı onlardan kullanimiş
koptum yaaa böcük kırcak kafamızı
hatırladınızmı o pedi,hala varmı onlardan acaba

nan zatı dığerlerınden pahallııııı

bocuk kesin ped felan kullanmıyordur bez kesıp koyordur hattaaa ıplerden kanat bıle yapmıstırrr cımrı karuuuuuu

len sende kavram karmamaşı var
ben cımrı değilim tutumluyumm ve asla temızlık konusunda tavız vırmem
hemde orkıd kokularındannn pamıklı

Canım görünen o ki çok seçeneğin yok adam bile bile hamileliğini vermiş bu görevi, sonra mazeretleride savuşturmuş...Ya rapor alacan ki bence doğru olmaz yada çıkıp sunacan ki yaparsın laa nolcak...

bir işi istemeden yaptımmı kesin iyi olmaz neyse eşim dio çıkınca konuşurz sanki ban seçenek suncak rapor al çık dicek kaçmak olmaz ofisteki kız hamişti memur olan 2 ay önce ayrıldı bana dio sen devam et böle daha ne işler çıkarırlar başına

evlendim bir gün kapı çaldı 3 tane kadın...kotex tanıtımı yapıyorlar...
tanesini 1 tl.den satıyoruz,kampanya düzenledi kotex dediler...neyse dedim alayım...
gecesi,gündüzü,günlüğü,normali,yoğuşmalısı hepsinden alayım...almışken 2 tane de kız kardeşim var onlara da veririm ona göre alayım dedim...50 paket almışım
son 7 aydır da mola verdim zaten kullanıma...
geçen banyoda ki sepetimi boşaltayım dedim baktım da biraz daha vardı...onları da doğum çantama koyarım herhal
kotex iyidir...orkid isim yapmış sadece...

nan kaç kere dedim böcük bakım temizlike önem veren bi garuuuuuuuuuuuu
hıc yanı
demı alyammm
ped kullansada cemzüllewwelden kalma ped markalarını kullanıyordur 1 tanesı 3 gun kullanıyordurrr

nerden bılın len baktın mı
eskiden uzun pamuklu pedler vardı yaa pamuğu bi yere toplanırdı onlardan kullanimiş
koptum yaaa böcük kırcak kafamızı
hatırladınızmı o pedi,hala varmı onlardan acaba

ben hatrlamıom:26:

bende çok beğendim...

7 tanemi 8 tanemi ne var gece sinde 2,25 tlden aldm valla

ne güzel pahalı normalde koteks galiba

bizim taraflarada gönderseydin kızzzzzzzzz

burcu alıntıların içine edıyy haa

ama güzel kokıyy kötü kokmasından ıyıdır uzun sürede tutmam bişi olur mu

len ben okudumda yazamadım koket konunu anlamadım hee kocen bişi demış müdür sana ödev vermış ama valla cakmadımm
ama kendıne güven len edersın sen
kocen ne dedı bılmım ama okuduklarmdan dolayı bu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…