cıbık kendıne gelll ve yappp bacımmm bızde toplasacaz gunesde gelecek dıbıne vurcazzzz
başladı cnm 18 nısana kadar devam edıoo
ben ortaöğretım kpss gırcemm:26:ama halaanlamadım
gecen yıl gırdım çalışmadım 70 almıştım hatta soruları boş bırakmıştım
işimi sevıyom dıye
bu yıl ısteyerek grcemm
gecen yıl kocem herşeyı hazrladı ben gıttım resımcekındım lisede öle
hıc bılgım yok
yarın için ızın alcem yada ptesı için ama nasıl yapcem ne etcemm bılgı beklıyomm
nan ne guzel olurduu haaaa ulen nedn aynı shrlerde deulukkki
haaaaa geldi çöplüğün sahıbııı durun once çöpleri karıstırsınnnn
yaa banada atınmsjjj
kızda dıyecek bu börtü böcekle yazısıyorrrrr
demi pek gusel olurduu yaaa kaynatırdıkkkk vallaaaaa
ahahhaha aynen karismam yerlerdeeeeeeeeeeeee
ahahhaah beni bi kere böcük aramıştı yaa patlıcan şeysini göndermek için kocam soruyo kimle konuştun yanımdaydı dedim böcükle diyo adı böcükmü evet dedim ne böcüğü hamam böcüğü mü yok dedim uğur böcüğü koptu senin ismin ne dedi sölemem dedim hahahahha
seninkide ağurtos böcüğümü die dalga geçti laa kocaa sanıyor hepimizin nikleri böcüklerden çiçeklerden bişeee hhahahahah öle sansın...
nan ne guzel olurduu haaaa ulen nedn aynı shrlerde deulukkki
sana gülmekten konuşamazdık herhallllllllll
Büllükçübaşıııııııııı
güneş gelir 10 senesonra
demi pek gusel olurduu yaaa kaynatırdıkkkk vallaaaaa
ahahahhahaah koptummm
Yok deseydin benimki ağustos böcüü deelll
karınca çok çalışırr
habire parisssssss
ne fax ıuzulme laaaa ben sana fax atacam simdiiii numaranı verrr
olm çalışmadım hıc ıstemdım ve çözmedım sorularıkılaa böcük çalışta 85 almaya çalışşş bari 70 düşükkk laaa
git nan sen yüzünden sevoşa resil oldmmmm
ahahhaha aynen karismam yerlerdeeeeeeeeeeeee
ahahhaah beni bi kere böcük aramıştı yaa patlıcan şeysini göndermek için kocam soruyo kimle konuştun yanımdaydı dedim böcükle diyo adı böcükmü evet dedim ne böcüğü hamam böcüğü mü yok dedim uğur böcüğü koptu senin ismin ne dedi sölemem dedim hahahahha
seninkide ağurtos böcüğümü die dalga geçti laa kocaa sanıyor hepimizin nikleri böcüklerden çiçeklerden bişeee hhahahahah öle sansın...
bulaşma lannn bana beynim gidik zateee büllükçü senii kocanla barıştınmı süründürdünmü yine...
heee bende hıkayler cokk bır ara eşinize ikl nezaman rezil oldunuz gıbı bı topik var oaraya gırınde okuyn gulmek ten koparsınızzzz
biz senle aynı şehirdeyiz hala görüşcez.
heee bende hıkayler cokk bır ara eşinize ikl nezaman rezil oldunuz gıbı bı topik var oaraya gırınde okuyn gulmek ten koparsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?