Kokoşş Hatunlar Kulübü

laa böcük çalışta 85 almaya çalışşş bari 70 düşükkk laaa

ahahhaha aynen karismam yerlerdeeeeeeeeeeeee

ahahhaah beni bi kere böcük aramıştı yaa patlıcan şeysini göndermek için kocam soruyo kimle konuştun yanımdaydı dedim böcükle diyo adı böcükmü evet dedim ne böcüğü hamam böcüğü mü yok dedim uğur böcüğü koptu senin ismin ne dedi sölemem dedim hahahahha

seninkide ağurtos böcüğümü die dalga geçti laa kocaa sanıyor hepimizin nikleri böcüklerden çiçeklerden bişeee hhahahahah öle sansın...

ahahahhahaah koptummm
Yok deseydin benimki ağustos böcüü deelll
karınca çok çalışırr
habire parisssssss

ahahahhahaah koptummm
Yok deseydin benimki ağustos böcüü deelll
karınca çok çalışırr
habire parisssssss

hhhaha adam bilse hünerleri bura döktümü kıyameti koparır laaa parisböcüğü ahahhahahahahahahaa

laan keyfim yerine geldi haaaa bura gelince

uzulme laaaa ben sana fax atacam simdiiii numaranı verrr
ne fax ı
laa böcük çalışta 85 almaya çalışşş bari 70 düşükkk laaa
olm çalışmadım hıc ıstemdım ve çözmedım sorularıkı
git nan sen yüzünden sevoşa resil oldmmmm

ahahhaha aynen karismam yerlerdeeeeeeeeeeeee

benım kocemle nıcklerle tanıoo

kullanıon mu len onları

bulaşma lannn bana beynim gidik zateee büllükçü senii kocanla barıştınmı süründürdünmü yine...

resmı bır tavır sergılıyommmm canımmmm dun kusuz dıye para sıtıyemdımm bu kusluk ne gusel dıyor sabah ıstedım bız kususuz barısmadık daha ısteme dıyor

burcu ben o topiği okumuştum bir ara gülmekten çatladım valla.

Nan kıvırtma dediniz durdum şimdi avatar beğenmiyonuz!

ayy ben bu vatşapa uyuz oldum hem net paketım bıtıyoo onunla hem bı moka benzemoo

msj atıyom esmaya msj ayarlarını yapın yok kod gırın hepte yabancı dıl yazıyy Allahtan yabancı dılım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…