nan burya gelipte görüşemessek bilemem artıkkkkk yaniii aklına sokkkkkkkkkkhahahah valla gözel olurdu lennn tatıle gelın ızmıre sız ben gelemıyosammm hehehe:):)
benm ıst yolum duser amaaaaa cok akraba var orda kardesım orda ılk sırada hehehe:):)
biz böle keyiflendiririk adamıhhhaha adam bilse hünerleri bura döktümü kıyameti koparır laaa parisböcüğü ahahhahahahahahahaa
Laan keyfim yerine geldi haaaa bura gelince
resmı bır tavır sergılıyommmm canımmmm dun kusuz dıye para sıtıyemdımm bu kusluk ne gusel dıyor sabah ıstedım bız kususuz barısmadık daha ısteme dıyor
ne fax ı
olm çalışmadım hıc ıstemdım ve çözmedım sorularıkı
benım kocemle nıcklerle tanıoo
kullanıon mu len onları
burcu ben o topiği okumuştum bir ara gülmekten çatladım valla.
Nan kıvırtma dediniz durdum şimdi avatar beğenmiyonuz!
hahahah valla gözel olurdu lennn tatıle gelın ızmıre sız ben gelemıyosammm hehehe:):)
benm ıst yolum duser amaaaaa cok akraba var orda kardesım orda ılk sırada hehehe:):)
resmı bır tavır sergılıyommmm canımmmm dun kusuz dıye para sıtıyemdımm bu kusluk ne gusel dıyor sabah ıstedım bız kususuz barısmadık daha ısteme dıyor
maşşallah mı desem geçmiş olsun mu desem ne desemendenozyada 8.6 deprem olmuş ölü sayısı sadece 5 yıkımda yok:18:
yok kabolmasın die dekor olarak dururyor mutfağımda ama güzel haa kaç kişi sordu dedim ist. Geldi bu hava attım
kızz ne oldu oğluşun iyi oldumu
ayy ben bu vatşapa uyuz oldum hem net paketım bıtıyoo onunla hem bı moka benzemoo
msj atıyom esmaya msj ayarlarını yapın yok kod gırın hepte yabancı dıl yazıyy Allahtan yabancı dılım var
ayy ben bu vatşapa uyuz oldum hem net paketım bıtıyoo onunla hem bı moka benzemoo
msj atıyom esmaya msj ayarlarını yapın yok kod gırın hepte yabancı dıl yazıyy allahtan yabancı dılım var
kız burcudan çok kim var orda başlardan ilerlere doğru git sabırlaaa
evet sabırla okuyacannn ben varım, flockem varr, tuba sultan varrrr bız ortalardayıs sanırımm haaaa hevuk da var nan onun hıkayelerde cok orcınallll
kızz ne oldu oğluşun iyi oldumu
kızzz seni yansıtmamış bütünleşmemiş
cıksssss olmadı harbi
sağol canım dün akşam normal gibiydi.
sabah biraz ishal gibi yapmış.
dün pirinçunu muhallebi yaptım az yedi. süt vermedim diye ağladı uyumadı.
bende toz mamasından verdim mecburen.
bide yanımda uyumak istedi kuzum.
nan burya gelipte görüşemessek bilemem artıkkkkk yaniii aklına sokkkkkkkkkk
biz böle keyiflendiririk adamı
Kocemde eve gelince tüm iş sıkıntılarımı unutturuyon aşkım diyoooo
dimekk bende var bişiy
kısss ılk bana gel aradan cıkar sonra akrabaları dolaşırsınnn
maşşallah mı desem geçmiş olsun mu desem ne desem
biz olsak tuzla buz oluruz allah korusun:26::26::26:
Havanı yesinlerr
ist geldiii hay koptummmm
msj atıyom esmaya msj ayarlarını yapın yok kod gırın hepte yabancı dıl yazıyy Allahtan yabancı dılım var
hahaha ne tarflrdsnz yıruu siz haha:):)
hehe superdı buyaaa senle angarada gorussekk ordaa cok yakunuk senleee gıtmıyrmussn sen hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?